Звездни компромати - 57 част

• 67 074
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Аз сега видях и другите му две такива снимки в нета.
Срам не срам, ще ги приложа, само да не отнеса някой банан, тематично. Mr. Green

+18  Цък, и и цък

Той явно по примера на най-близката му приятелка Галена. Sick

# 406
То не е за смях хора........ ooooh!
Ей такива са ни звездите - който няма глас развява цици или    ....уй.

# 407
Аз направо съм потресена.  Sick
Викторчо беше извучител на Галена, после взе да й прави и разни костюми, изявяваше се като дизайнер. Mr. Green След това тя го набута в Пайнер, незнайно как. Направи 2-3 песни, не съм запозната с творчеството му  Mr. Green, чух само едната, но е безумно бездарен. И явно е имал нужда от ПР, и действа по примера на дружката си. Sick

# 408
Той ли пееше за мутресите с мерцедесите?

# 409
Срам не срам, ще ги приложа, само да не отнеса някой банан, тематично. Mr. Green

+18  Цък, и и цък

нищо общо нямат двете снимки - много вероятно да е фотошоп стърчащото от сините боксерки, а този без глава има и тату...

# 410
Аууу мислех да си лягам бе, ся как да заспя... И с това ли се хвали, то не е за хвалене  Laughing

# 411
  • София
Аз направо съм потресена.  Sick
Викторчо беше извучител на Галена, после взе да й прави и разни костюми, изявяваше се като дизайнер. Mr. Green След това тя го набута в Пайнер, незнайно как. Направи 2-3 песни, не съм запозната с творчеството му  Mr. Green, чух само едната, но е безумно бездарен. И явно е имал нужда от ПР, и действа по примера на дружката си. Sick
И в другата си област е бездарен  Joy

# 412
Той ли пееше за мутресите с мерцедесите?

Нямам идея. Чувала съм само една от песните, на коя много се смях, пее се- "ако ме видиш само по кожа, ще искаш пак по гръб да те сложа"..нещо от тоя род. Абе яка чалгия, като от едно време, сещаш се.

Даскалица, както се вижда добре от снимките, на тази без татуировката е поне с 6-7 години по-млад, ако не и повече, затова го няма татуто.

# 413
а тази Ирина Сарачинова ми е много позната визуално  newsm78 освен Станция Нова, нещо друго по ТВ-то водила ли е?

# 414
... И с това ли се хвали, то не е за хвалене  Laughing

трейси взе ми думите от устата. Простотията вече все по-малко ме изумява, но този поне да беше видял какво ни показва и за показ ли е изобщо!

# 415
а тази Ирина Сарачинова ми е много позната визуално  newsm78 освен Станция Нова, нещо друго по ТВ-то водила ли е?
Беше PR на Васил Божков

# 416
# 417
  • София
Парис Хилтън отново тя  явно чантата е любима и върви с всякакъв тоалет  Peace
Джесика Алба  Heart Eyes
Миша Бартън пак  напоследък изглежда ужасно, стайлингът й също, а едно време дори я харесвах в The OC  Confused
Ан Хатауей и тя с плътния черен чорапогащник  Stop
Ума Търман 
Кейти Пери
любовния триъгълник

# 418
... И с това ли се хвали, то не е за хвалене  Laughing
но този поне да беше видял какво ни показва и за показ ли е изобщо!

ама той не ги е пуснал той снимките бе, някой му е направил мръсно  Laughing

# 419

+18  Цък, и и цък

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Не не мога. Сега остава и той да пробие като галенчето  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт