Звездни компромати - 57 част

• 67 055
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
Въпросната Ирина беше гост на Отчаяните съпруги преди 1-2 предавания. Самата тя каза, че преди това не се е изявявала по телевизията  Peace Да ме поправи някой, ако греша, но принципно доста помня кой какво е казал  Grinning
Иначе тази жена ми направи страхотно впечатление - красива и умна - убийствена комбинация!
На мен ми еправила това впечетление още като беше PR на Божков.Готина ,умна тогава беше малко по слаба но итака си е добре

# 451
Шанс, според мен се бъркаш.
Може би лицето и ти напомня на друга водеща.
Самата Ирина твърди, че до сега не се е изявявала като водеща.
От Нова също казват, че е абсолютно ново лице.
Тук отново:
http://www.speshno.info/news.php?id=113004

Лично не се познаваме, но виртуално доста сме общували, особено покрай раждането на първото и дете.
"Злите езици" за второто дете на Ирина са наистина зли.
Нищо вярно, но за сметка на това ужасно грозно.

# 452
Не мисля, че се бъркам, защото още като я видях, веднага си казах, че ми е страшно позната и започнах да се чудя откъде. Аз това обаче не го считам за минус, смисъл, тогава много харесвах предването и бих казала едно ЕВАЛА, ако това е същото момиче - изключително последователно.

Ако е форумка, се надявам да каже дали се бъркам или не, не че е толкова важно Simple Smile

# 453
а някъде споменава ли се за мъжа на сарачинова, кой е баща на децата?

# 454
Съпругът и не е известен.
Доколкото знам, се занимава с бизнес.
Семейството им е много хубаво.
Построиха и прекрасна къща.
В броя на сп. Story от миналата седмица има голямо интервю с нея и снимка с дечицата и.
Много са сладки. Всъщност тя често ги е показвала.
Пише, че с избраника на сърцето и се запознават преди 6 години.
Влюбили се толкова силно, че само след броени месеци застанали пред олтара.
Година по-късно на бял свят се появило и първото им детенце.
Цитирах дословно.

П.П. В списанието пише, че съпругът и е финансист.

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 21:32 от Calathea

# 455
Аз много я харесвам.
Гледах я при Вихра и Даниела. Точно така каза, че никога не се е занимавала с телевизия. Абсолютно ново лице на екрана. Те като търсели водеща, на кастинга изобщо не очаквали нещо толкова добро да се появи, но веднага ги е пленила.
А злите езици, винаги си намират с какво да си ги чешат, и почти в 99% нещата не са истина.

# 456
Момичета, никой ли не го е гледал това предаване "обичай ме нежно"? Просто съм сигурна, че е тя. Явно предаването не е било кой знае колко известно, не знам, но тя го водеше.. или е била нейна двойничка, но всичко съвпада.

# 457
Момичета, открих снимката с дечицата и в нета ( тази от списанието):
http://img.ekrana.info/irina_sarichinova_3.jpg

И интересно интервю с нея, където пак споменава, че е водеща за първи път и дори не и е било мечта:
http://www.ekrana.info/24898

Шанс, аз не съм го гледала. Знам ли, може пък да имаш право.

# 458
единственото, което намерих в нета за това предаване, е онази статия от Дневник. Жалко, че някъде не се пази архив. Иначе самото предаване беше готино, в едно мъничко студио такова, абе кефеше ме тогава.

# 459
Шанс, може да се е изявявала там в ролята на консултант като life coach, а да не е била водещ. Лицето й наистина е запомнящо се, за характера и личността да не говорим. Hug

# 460
Шанс, може да се е изявявала там в ролята на консултант като life coach, а да не е била водещ. Лицето й наистина е запомнящо се, за характера и личността да не говорим. Hug

не, беше водещ и това беше преди около 10-тина години някъде Simple Smile

# 461
Шанс, права си! И аз съм я гледала на екрана и ми е много противна, не знам защо!
Ровя се из нета, но не намирам нещо newsm78 с което да докажа, че е била на екран!

# 462
# 463
Шанс, права си! И аз съм я гледала на екрана и ми е много противна, не знам защо!
Ровя се из нета, но не намирам нещо newsm78 с което да докажа, че е била на екран!

на мен не ми беше противна тогава. Сега не съм я гледала в Станция Нова, само на снимки я видях и се сетих, че и преди съм я виждала. А в своето интервю тя казва, че не е мислила да става водеща в Нова ТВ, а не изобщо Simple Smile

убедена съм, че е тя и не знам защо не го казва, за мен е голям плюс, че още като студентка се е изявявала, какво като е по кабеларка. Нали и Иван и Андрей от кабеларка тръгнаха Simple Smile

# 464

на мен не ми беше противна тогава. Сега не съм я гледала в Станция Нова, само на снимки я видях и се сетих, че и преди съм я виждала. А в своето интервю тя казва, че не е мислила да става водеща в Нова ТВ, а не изобщо Simple Smile

убедена съм, че е тя и не знам защо не го казва, за мен е голям плюс, че още като студентка се е изявявала, какво като е по кабеларка. Нали и Иван и Андрей от кабеларка тръгнаха Simple Smile
Точно!Просто ми е много флегматична Peaceиначе си ме кефи Wink

Общи условия

Активация на акаунт