Звездни компромати - 57 част

• 66 995
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
 мен ето това последното ме разби

Случвало ли ти се е да харесаш нещо на витрината, но да не си го купиш или защото е прекалено евтино, или защото е прекалено скъпо?
Понякога ми се случва да видя в някой магазин дреха, която наистина е евтина. Не я купувам. Опитвам се да превъзмогна това, но, нали се сещаш - отиваш на парти и те питат с какво си облечена. Ако не е Dolce&Gabanna или Cavalli, нямаш какво да кажеш. И постепенно свикваш с тези неща.

ето какво правят на тези партита, ми те докато се разпитат една друга с к,ви парцалки са и е дошло време за друго парти, и пак дилемата „какво да облека“. Не дай си боже да си харесаш някой евтин парцал, и да не можеш да си го купиш, как се превъзмогва това, не ща и да си помислям  Mr. Green

# 616
No me ames не беше ли от първия албум на Джени? Тя тогава май още ходеше с Пъфи или Диди, или какъвто там беше. Laughing

# 617
Зара ... ще си остане просто Зара.
Повече нямам какво да кажа.

# 618
мен ето това последното ме разби

Случвало ли ти се е да харесаш нещо на витрината, но да не си го купиш или защото е прекалено евтино, или защото е прекалено скъпо?
Понякога ми се случва да видя в някой магазин дреха, която наистина е евтина. Не я купувам. Опитвам се да превъзмогна това, но, нали се сещаш - отиваш на парти и те питат с какво си облечена. Ако не е Dolce&Gabanna или Cavalli, нямаш какво да кажеш. И постепенно свикваш с тези неща.

ето какво правят на тези партита, ми те докато се разпитат една друга с к,ви парцалки са и е дошло време за друго парти, и пак дилемата „какво да облека“. Не дай си боже да си харесаш някой евтин парцал, и да не можеш да си го купиш, как се превъзмогва това, не ща и да си помислям  Mr. Green

Остави, направо се излага като кифла...каквато очевидно е  Mr. Green

# 619
Джей Ло да не се окаже Анджелина Джоли-то  на музикалните среди Grinning

# 620
  • UK
Не го знам, не съм му светила, защо да значи? Simple Smile Доколкото знам има някакъв период от време между Дженифър и Деянира.

# 621
  • София - град
Не просто Зара, а простата Зара Peace

# 622
Тъкмо това исках да напиша и аз Laughing

# 623
А Зара всъщност с какво се занимава, имам предвид дали учи или работи нещо. Аз ако бях на нейно място, досега една „бизнес дама„ да бях станала с тия връзки и контакти, но то си трябва и акъл за тая работа де  Wink

# 624
Анджелина Джоли в Хаити.

Клаудия Шифър

Сури и Кейти

Зара е с професия "златка".

# 625
То па бива, бива, ама както се казва „Кога стана циганка, кога й почерня г*за?“
http://arenabeauty.com/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%B … D0%B0%D1%80%D0%B0

И на двете места, където се споменава, упорито написали "Dolce&Gabanna"! Laughing

# 626
Тъкмо това исках да напиша и аз Laughing

Ее, вие го казахте.  Simple Smile

# 627

Вече е много банално, ама сняг вали...Кейтито си е с ботушки, а Сури с някакви гуменки. Е, то пак добре, че не са сандали де  newsm78, но все пак.

# 628
  • UK
Хубаво де, детето очевидно се чувства добре, какъв е проблема?

# 629
Оставете Сури, вижте с какво палто е майка й. Чудя се понякога на липсата на стил или вкус, при цялото наличие на тоооолкова много пари. Аз като излизам из квартала да се разходим с детето, се обличам по-добре, а мен никой не ме дебне да ми прави снимки. Това последното да не звучи много нескромно.

Общи условия

Активация на акаунт