Звездни компромати - 57 част

• 66 966
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Точно това имах предвид, tzvety26. Hug Че има много такива жени около нас. Които изглеждат добре и след две, и след три(четири са рядкост в милата Родина) раждания. Но такова тяло като на снимките за "DT" няма и Хайди даже.
Чакам сега да ме обвинят, че и завиждам, щото аз съм като мечка! Laughing

# 661
Съгласна съм с Бижу !   bouquet

# 662
  • София
Чакам сега да ме обвинят, че и завиждам, щото аз съм като мечка! Laughing
Grinning

# 663
За мен пък Хайди е безлична, няма излъчване... Естествено, и аз да застана там, и мен могат да ме докарат по-прелестна и от Ева Лонгория ч/з разните му там програми, най-елементарната - ФШ. Красива жена за мен е.. ето, Ева Л., Джей Ло, Чарлийз Терон да не забравя.. Те имат неповторимо излъчване на истинска жена....
Но красотата винаги е била въпрос на вкус. Но чарът - той се забелязва от булшинството. Малко хора няма да харесат Патрик Демпси или Джерард Бътлър, просто защото имат неповторим чар, забележим от всички.

# 664
  • София
Познавам една хубава циганка със 7 деца. Ако я снимат и фотошопнат, Хайди ще й диша прах/т/а  Grinning (леле, не знам как е правилно да се напише  Blush)

сияещата Парис с гаджето си
Риана на прес-конференция в Сеул
Бритни с единия от синовете си
Бионсе с майка си и пак
Сури Круз
Хайди пак от фотосесията, показана от Бижу
Мадона в Бразилия и пак с малкия Хесус

# 665
Съвсем се отдалечавам от темата  Simple Smile , ама да си кажа......
Чудила съм се, ако ме правят с толкоз много грим, прически, и най- вече фотошоп и свикна да се възприемам, че това съм аз - нечовешки красива, защото толкова много снимки, клипове и т.н. го доказват и показват, но в същото време огледалото показва друго - сутрин или следобед, когато съм си в къщи и не съм ползвала услугите на професионален гримьор. Струва ми се, че до някаква шизофрения може да ме докара това, или поне сериозни психични проблеми, за моите 2 Аз, толкова различни...

Друг път съм се чудила, защо обикновени жени ги товарят с толкова обработка, за да станат прелестни, а съм виждала по улиците, особено лятото, особено млади момичета, около 18-20-22 годишни - толкова красиви! На плажа във Варна съм виждала страхотни фигури, красиви, нежни лица, чар... Тях никой не ги снима, а са толкова красиви - без фотошоп, без грим, без нищо.

# 666
  • София
pina , след това което си написала се сетих за нещо, което майка ми ми е казвала. Не си спомням за коя известна артистка ставаше дума, но има една култова фраза казана от нея. Застава въпросната жена сутринта пред огледалото и казва: " Господи, сега от това лице трябва да направя красива жена"  Laughing

# 667
Лошото е, че фотообективът не обича всеки. Има толкова много жени, които са наистина прелестни, но пък им липсва всякаква фотогеничност и онова неуловимото излъчване не успява да се запечата на лентата. Забелязала съм, че много от известните модели всъщност са с много банална визия, но лицата им подлежат на лесна обработка, изглеждат различни в различните фотосесии. Нещо като хамелеони.  Simple Smile
Хайди е красавица, но скоро я гледах някъде - не е каквото беше преди. Не им е лесно и на тях, предполагам - да родиш дете и да ти се налага да правиш подобни фотосесии, за да докажеш, че още си вървежна.

# 668
Да, аз примерно изобщо не съм фотогенична. Имам чувството, че нещо липсва на снимките ми. А в огледалото се харесвам, като всеки човек. На видео може би даже по-се възприемам, отколкото на снимки. Имам само редки случаи и тогава даже се чудя Simple Smile

# 669
  • София
Ииии да не каже човек, че харесва някой!  Laughing Момичета не си кривете душите, не може да отречете, че изглежда добре, за мен е красива, както и Лонгория и Чарлийз  Heart Eyes - особено тя. 

# 670
Разбира се, че изглежда добре, спор няма. Всеки си има фаворити, това е. Grinning

# 671
  • София
Ewan McGregor под ръчичка с колежка
пак
със съпруг … 2; му - 15 год брак, 3 дъщери

Kelly Clarkson
преди

Lady GaGa
пак тя с една не по-малко ексцентрична звезда - Cyndi Lauper

И една тъжна новина - Alexander McQueen се е самоубил.

# 672
# 673
Забележете къде е крачето на Сури. Shocked
http://www.starslife.ru/images/main_post_images/suri_cruise_35c57525.jpg

Пенелопе Круз ще се снима в "Карибски пирати"4. Крайно време беше на Джак да му намерят гадже. Mr. Green
http://www.dnes.bg/kino/2010/02/11/penelope-krus-shte-plava-sres … itan-sparou.85925

# 674

И една тъжна новина - Alexander McQueen се е самоубил.

Ужас. Confused

Общи условия

Активация на акаунт