Звездни компромати - 57 част

• 66 959
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
Толкова е тъжно...

# 676
Според мен фигура след 4 деца се запазва само, ако не се яде кат прасе.... Laughing
Извинете, но само на мен ли тези Андреа, Златка и Николета ли беше са ми грозни, безинтересни и евтино изглеждащи???????? Ужасно е просто...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Много ми стана тъжно за Алекс Маккуин.Защо така това момче?

# 677

И на мен  Tired Но така е славата не прощава. някои хора просто са слаби  Tired

# 678

Е, нищо де! Някой по-напред беше писал, че сигурно на Сури си й е добре с тези гуменки. Няма да й се бъркаме сега. Нормално е да си газим в локвите и да ни вали сняг с пролетни обувки, още повече че Сури вече е на 4-5 години, спокойно може да си преценява.

# 679
  • гр. Шумен
"Интернист" ли е Сашка Васева?
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=375173
 hahaha hahaha

# 680
  • UK
Родителите й спокойно могат да преценяват за нея, щом са преценили че с пролетни обувки й е добре, значи й е добре. Щом са преценили че могат да поемат риска да се прибере с температура, значи могат. Тя очевидно няма нищо против сандалките си и се чувства добре. Не виждам защо да откарваме пак пет страници в обсъждане на въпросните сандалки, след като никой няма да ви накара вие да я гледате, ако настине.

# 681
  • София

Каква слава и слабост...
Човека е страдал след смъртта на майка си, която е починала миналата седмица. В едно интервю от 2004, взето от майка му, на нейния въпрос: Кой е най-големият ти страх? " Той отговаря: "Да умра преди теб".  Sad

# 682

Каква слава и слабост...
Човека е страдал след смъртта на майка си, която е починала миналата седмица. В едно интервю от 2004, взето от майка му, на нейния въпрос: Кой е най-големият ти страх? " Той отговаря: "Да умра преди теб".  Sad

Добре де не го знаех това, признавам си! Хората, които се самоубиват за мен са слаби  Naughty А пък знаем много примери за самоубили се известни личности. Мъчно ми е за човека просто  Praynig Да почива в мир, каквато и да е причината.

# 683
И аз току що чух за Алекзандър Маккуин. Жалко е когато един талант слага край на живота си, а с това и на творенията си. Изобщо е тъжно, когато хората си отиват без време. Да почива в мир, дано Praynig

# 684
бившата на Марк Антъни - Dayanara Torres, която е и бивша мис свят , имат три деца и той я заряза заради Джей Ло:
на сватбата
и тук пак
Мерси много. Не я бях виждала, а ми стана интересно след всички коментари тук. Аз лично съм на мнение, че откакто се омъжи за Марк Антъни кариерата на Дженифър тръгна надолу, особено в музикално отношение.

# 685
  • UK
Затова пък изглежда щастлива с мъжа си и децата. Тя все пак първо е жена и е решила да има семейство и деца - кариерата я е оставила на заден план и не заради Марк със сигурност. Simple Smile

# 686
Затова пък изглежда щастлива с мъжа си и децата. Тя все пак първо е жена и е решила да има семейство и деца - кариерата я е оставила на заден план и не заради Марк със сигурност. Simple Smile

Нямам предвид, че си е взела почивка или нещо такова. Страхотно е, че вече има семейство, просто нещата които прави откакто е с него са слаби, много слаби

# 687
# 688
  • UK

Нямам предвид, че си е взела почивка или нещо такова. Страхотно е, че вече има семейство, просто нещата които прави откакто е с него са слаби, много слаби
За съжаление така се случват нещата в тези среди - избираш между семейство и кариера. Марк Антъни не й пише текстовете и музиката за песните, доколкото знам, та да са по слаби, всеки си има периодите - години без добра песен или добър филм или някакво кой знае какво постижение, след това години хитове и на върха на класациите... Просто сега е решила да се занимава със семейството си и толкова - щеше да е същото и с Бен Афлек и с Пи Диди и с когото и да било. Simple Smile

# 689

Общи условия

Активация на акаунт