Ползвате ли БИО козметика?

• 110 165
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Дами съжалявам ,че ви разбуних духовете.
У мен няма недоволство.Просто не искам да се повтарям.По назад, може би  в по предна тема съм казала какво харесвам.И продължавам да експериментирам.
Просто като се повтори някоя марка с похвали модераторите го считат за реклама. С негативните отзиви не стои така въпросът Joy
И да, тези марки са си нисък клас.Но това не значи че няма доволни от тях.
Самата аз ако нямах възможност за по добри  марки щях тях да купувам.
Не съм казала ,че не отговарят на някакви стандарти и че нямат сертификати.
Просто има и по добри.
Когато имам повече време ще дам примери.
 Peace

# 631
Драга dora7511, духове чак не си разбунила, по-скоро удивляваш с нищо-не-казване.
Какво значи, че нямаш време да дадеш пример? Вероятно названието на един крем се състои от няколко букви, а ти изписваш цели изречения, тоест употребяваш повече време в това да обясняваш как ползваш скъпа козметика, как нямаш време да кажеш коя е тя, как модераторите нещо пречели, тоест... хабиш доста повече ресурс.
На мен тези неща са ми странни.

# 632
Ами на мен пък не са ми странни.Исках повече да напиша , но детето ми се разплака и вкисна да си ляга и оставих за днес.
По повод изказването на Теа, да скъпа е.Обикновенно 20% от цената е стойноста на суровините.
Ако един крем е 20 лв. колко от тях са за органичните съставки?
Стъклените опаковки също вдигат цената.Сертифицирането също.
За това някои фирми правят компромис и ползват пластмасови опаковки или пък не се сертифицират.
Ето няколко от марките на които съм харесала някакъв продукт:
D-r Hauschka,Pure Nuff Stuff, Green People,Acure orgnics,A'kin,Live Native, L'uvalla,REN, MyChelle dermaceuticals,Suti,John Mastres organics i dr.
За труднодостъпна пак си е ваша интерпретация.Всичко  е достъпно онлайн.
 Wink

Последна редакция: чт, 06 окт 2011, 15:38 от dora7511

# 633
Някой има ли отзиви за Гел срещу пъпки Touch'Express, и изобщо дали е добра цялата серия за кожа с несъвършенства? Предлага се в зоя бг и органик шоп и много му се чудя newsm78

Моята сестра използва маската и хидратиращия флуид от тази серия и е много доволна от тях, особено от хидратиращия флуид. Но този стик, за който ти си писала, не си го е взимала засега. Аз ползвам редовно пилинг-маската с бяла глина на Катие и мога да я препоръчам.

# 634
Да, ползвам био козметика.

До сега съм ползвала:

Био бяла глина на Cattier, маската с розова глина на същата марка, мицаларна вода също на Cattier. Розова вода на Alteya Organics. Интимен гел на Bio Pha Nature. Декоративна козметика на Lily Lolo (бронзатор, завършваща пудра, руж, блестяща пудра). Шампоани и балсами на Urtekram и Faith in Nature (въпреки, че те вторите май не се водят био), Сапуни на Trevarno и GoodKaarma. На Desert Essence съм ползвала пилинг за лице и за тяло, измиващ гел за лице, крем за лице, шампоани и балсами за коса, лосион за ръце и тяло.

От всичко изброено съм доволна Peace .

# 635
Здравейте и от мен,
дали ще може да ми препоръчате декоративна био козметика...ползвам фон дьо тен на Лавера, използвала съм и на terre d'oc и не ми харесват Sad Имате ли информация за декоративните продукти на Санте. Чудех се за фон дьо тена и пудрата... моля, ако някой ги е ползвал да сподели мнение! Благодаря

# 636
Някой има ли отзиви за Гел срещу пъпки Touch'Express, и изобщо дали е добра цялата серия за кожа с несъвършенства? Предлага се в зоя бг и органик шоп и много му се чудя newsm78

Моята сестра използва маската и хидратиращия флуид от тази серия и е много доволна от тях, особено от хидратиращия флуид. Но този стик, за който ти си писала, не си го е взимала засега.
А маската и флуида помагат срещу пъпките, така ли?

# 637
На сестра ми помагат. Тя отдавна не е тиинейджър, но за съжаление има такъв проблем - май се дължи на комбинация от хормони и стрес - знам, че е пробвала много неща.

Моята сестра използва маската и хидратиращия флуид от тази серия и е много доволна от тях, особено от хидратиращия флуид. Но този стик, за който ти си писала, не си го е взимала засега.
А маската и флуида помагат срещу пъпките, така ли?

# 638
И аз съм много доволна от розовата вода на Алтея  Peace

Да, ползвам био козметика.

До сега съм ползвала:

Био бяла глина на Cattier, маската с розова глина на същата марка, мицаларна вода също на Cattier. Розова вода на Alteya Organics. Интимен гел на Bio Pha Nature. Декоративна козметика на Lily Lolo (бронзатор, завършваща пудра, руж, блестяща пудра). Шампоани и балсами на Urtekram и Faith in Nature (въпреки, че те вторите май не се водят био), Сапуни на Trevarno и GoodKaarma. На Desert Essence съм ползвала пилинг за лице и за тяло, измиващ гел за лице, крем за лице, шампоани и балсами за коса, лосион за ръце и тяло.

От всичко изброено съм доволна Peace .

# 639
Здравейте, да се присъединя и аз към вашата темичка, т.к. напоследък се опитвам да изхвърля стандартната козметика и да заложа на органична козметика!
Използвам органичен крем за лице, за тяло, шампоан, душ гел и декоративната ми козметика почти изцяло е био с изключение на няколко цвята сенки, останали са ми отпреди, но много ми харесват! Simple Smile

Относно цената, да наистина е доста по-висока, но има и марки на по-достъпна цена!

# 640
Ползвам тоника на Madara за нормална и комбинирана кожа, много е приятен. Що се отнася до магазин, почти всичко купувам от Зоя на Аксаков.

Да, и аз съм се насочила точно към този тоник. Взела съм си и почистващата пяна за лице на Madara и така ще изпълня трите стъпки за почистване на лицето, точно както те съветват:) Между другото пяната ми харесва много. Досега все ползвах почистващи продукти, които се нанасяха с тампон или памук, а сега с пяната ми е много по-лесно, защото се измива.
А за Зоя - наистина многоинтересен и сполучлив магазин Naughty, аз често го навестявам Simple Smile

# 641
Ползвам тоника на Madara за нормална и комбинирана кожа, много е приятен. Що се отнася до магазин, почти всичко купувам от Зоя на Аксаков.

Да, и аз съм се насочила точно към този тоник. Взела съм си и почистващата пяна за лице на Madara и така ще изпълня трите стъпки за почистване на лицето, точно както те съветват:) Между другото пяната ми харесва много. Досега все ползвах почистващи продукти, които се нанасяха с тампон или памук, а сега с пяната ми е много по-лесно, защото се измива.
А за Зоя - наистина многоинтересен и сполучлив магазин Naughty, аз често го навестявам Simple Smile

Опаа, сбърках човечето..та за магазин Зоя -  Peace

# 642
Здравейте, да се присъединя и аз към вашата темичка, т.к. напоследък се опитвам да изхвърля стандартната козметика и да заложа на органична козметика!
Използвам органичен крем за лице, за тяло, шампоан, душ гел и декоративната ми козметика почти изцяло е био с изключение на няколко цвята сенки, останали са ми отпреди, но много ми харесват! Simple Smile

Относно цената, да наистина е доста по-висока, но има и марки на по-достъпна цена!

Ще споделиш ли каква био декоративна козметика ползваш ?

# 643

Ще споделиш ли каква био декоративна козметика ползваш ?

Да, ползвам на Nvey eco и на Санте, и от двете съм доволна, но съм ползвала различни неща! Simple Smile

# 644
Хубави ли са нещата на Санте, на мен ми се ще да сменя фон дьо тен на Лавера, не ми стои добре, а и се лющи, все едно ми е мръсна кожата..Специално за фдт на Санте ползвала ли си и евентуално отзиви ако може Simple Smile Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт