Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 296
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Козлодуй
А ползвате ли кодове за безплатна доставка?При мен вече не работи Cry

# 631
чакам от 17 Ноември

Thank you for your email and recent purchase from FragranceX.com. I do
apologize that you have not received your orders yet.

Some packages can be held by customs for inspections and they are not
always timely in notifying the recipient.

Your packages were sent by International airmail through the United States
Postal Service and they do not provide a tracking service at this time.

Packages not received by our customers are always returned to us, but we
must allow time for them to travel. We do appreciate your patience as this
is out of our control.

We look forward to serving you again soon.

# 632
  • София
Явно е нещо ново. Но пък няма да плащаме ДДС....защо тогава на мен ми пратиха с DHL от САЩ и пак отиде на митница  Thinking
Worldwide Standard Shipping (We ship to 220 countries, see details)
Ships via USPS International Express for $9.95 + $0.99 per item
Arrives in 5 - 12 business days, Duty Free and Tax Free delivery for France, UK, Australia, and the rest of EU.
Deliveries outside these areas may be subject to import duties and taxes. We are not responsible and have no control over these fees.
International orders must be shipped to the cardholders address.

# 633
  • Варна
Явно е нещо ново. Но пък няма да плащаме ДДС....защо тогава на мен ми пратиха с DHL от САЩ и пак отиде на митница  Thinking
Arrives in 5 - 12 business days, Duty Free and Tax Free delivery for France, UK, Australia, and the rest of EU.
Deliveries outside these areas may be subject to import duties and taxes. We are not responsible and have no control over these fees.

То добре звучи, ама не ми се вярва. Митническата политика си е индивидуална за всяка страна и всяка държава си я определя и не знам как Фрагранс, базирани в щатите, биха имали власт над това.

# 634

предпочитам да си бях платила 10 долара, но да ми пристигне пшоръчката със сигурност, а не като сега - да чакам от 19 ноември  #2gunfire

# 635
  • Козлодуй
Мимси,точно там е работата,последната пратка,която получих имаше стикер с надпис Белгия.Направили са неква шашма сигурно,много клиенти изгубиха в EU Mr. Green

# 636
  • Варна
Мимси,точно там е работата,последната пратка,която получих имаше стикер с надпис Белгия.Направили са неква шашма сигурно,много клиенти изгубиха в EU Mr. Green

Аааа, верно ли, все едно идват от ЕС?
Ей от това ме е страх малко, че тук са най-големите изкушения  Laughing

# 637
  • Балчик
Абе, наистина какво ли са измислили, за да сложат този надпис. А и тая Белгия.
Някой престраши ли се да поръча да имаме повече и сигурно инфо?

# 638
  • Козлодуй
Аз мисля да рискувам,но не съм решила още какво да взема.Предложете нещо интересно и дефицитно Hug

# 639
Аз мисля да рискувам,но не съм решила още какво да взема.Предложете нещо интересно и дефицитно Hug

http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_J-am-pid_ … 1W__products.aspx - уникален аромат( за без пари), аз го чакам с поръчката от 06.11.
Имах го миналата година, по принцип не повтарям парфюми, но на този не мога да устоя.
Ако си фен на подправковите, ориенталски аромати ще ти хареса. Peace

# 640
  • Балчик
Хм, само аз ли не се разбрирам с този аромат. Фен съм на ориенталски и подправкови парфюми, но този за мен е едно недоразумение.  Освен това моят дойде със счупено пръскалце.

# 641
Аз  го поръчах на сляпо  понеже много харесвам бялото Дел Позо и реших
 да рискувам с черното .Ами очарована съм  пак ще го поръчам  прекрасно ми стои в тоя студ.Сладост и вишни така го усещам   и много ми допадна  в  студа. И аз обмислям нещо да поръчам за проба ама още не съм избрала  newsm78 Laughing
ПП Моят също е с със счупено пръскалце и отначало се ядосах ама  реших да не си създавам  излишни главоболия да го връщам само заради това защото счупено или не пак си работи .

# 642
  • Бургас
Май пак е време да се запиша в темата  Embarassed
И аз нещо не се разбрах с черния Дел Позо  Tired

# 643
  • Козлодуй
Тествах го преди време черния Дел Позо и не ми допадна и на мен,така че давайте други предложения Grinning

# 644
  • Бургас
Тествах го преди време черния Дел Позо и не ми допадна и на мен,така че давайте други предложения Grinning
Сънче, а за това какво мислиш http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_F-am-sid_ … 3W__products.html

Общи условия

Активация на акаунт