Fragrancex.com - аромати и доставки- 10 тема

• 46 295
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Козлодуй
Тествах го преди време черния Дел Позо и не ми допадна и на мен,така че давайте други предложения Grinning
Сънче, а за това какво мислиш http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_F-am-sid_ … 3W__products.html
Доколкото го помня от тест на ръка,твърде свеж и зелен за моя вкус и за сезона Grinning Но може и да греша,тествах няколко смокини паралелно.

# 646
Доколкото го помня от тест на ръка,твърде свеж и зелен за моя вкус и за сезона Grinning Но може и да греша,тествах няколко смокини паралелно.
Сънчо,според мен грешиш.Смокинята на Molinard изобщо не е така свежа и зелена като Филосикоса или пък Нинфеото.Плътна е,по-сладка и разтапяща се.Според мен би стояла добре и на мъж.
Аз да взема да рискувам с този аромат?! newsm78

# 647
Много добри нови условия, ама (за сега) нямам никакви парфюмни желания  Simple Smile

# 648
  • Козлодуй
За мен Смокинята на Молинар е точно бюджетен заместител на Нинфео(Филосикос не познавам).Много повече ме изкушават другите три,за които питах в другата тема...но още се чудя кой да бъде,или и трите Mr. Green

# 649
  • Варна
За мен Смокинята на Молинар е точно бюджетен заместител на Нинфео(Филосикос не познавам).Много повече ме изкушават другите три,за които питах в другата тема...но още се чудя кой да бъде,или и трите Mr. Green

Според мен е бюджетен заместител на Филосикос, приликата е огромна  Simple Smile

# 650
Да се похваля, че в събота си взех от пощата поръчка, шипната на 15.12 (не погледнах от кога стои в пощата). Беше само с 1 тестер 100 мл на Еуфорията на цена около 43 долара. Кашонът беше със скъсан етикет, но не забелязах да има лепенка от Белгия.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 20:38 от snezhka-smeshka

# 651

Според мен е бюджетен заместител на Филосикос, приликата е огромна  Simple Smile
Ей колко сме различни! CrazyЗа мен пък не е заместител нито на Нинфеото,нито на Филосикос. Laughing

# 652
Днес ПП ми възстановиха сумата за липсващата поръчка от 14.11  Peace

# 653
Някой би ли ми казал как да намеря само минита?

# 654
Някой би ли ми казал как да намеря само минита?
  http://www.fragrancex.com/products/perfume_samples.html

# 655
  • Norway
А, аз ще помоля някой да разясни на невежа като мен дали ако поръчам от Норвегия ще
си получа продукта в пощенския клон или и тук ще трябва да се разправям с митници?
Норвегия май не е в ЕС  newsm78  Embarassed
Благодаря предварително!   bouquet

# 656
Момичета,не съм поръчвала последните два месеца от тук-няма ли вече код за безплатна доставка newsm78

# 657
# 658
Момичета,не съм поръчвала последните два месеца от тук-няма ли вече код за безплатна доставка newsm78

Кода free е за безплатна доставка над 59$. Скоро не съм поръчвала от сайта, последния път си чаках парфюмите 2 месеца, дано нещата да са се подобрили...

# 659

Кода free е за безплатна доставка над 59$. Скоро не съм поръчвала от сайта, последния път си чаках парфюмите 2 месеца, дано нещата да са се подобрили...
Благодаря  bouquet Grinning

Общи условия

Активация на акаунт