Промиват ли мозъци турските сериали?

• 47 797
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Промиват и още как.А и малките деца как ги гледат тези сериали с възхищение  ooooh!

Е, к*рвата Саманта ли да им е пътеводна светлина? Или да се увличат по колекциониране на обувки, като Кари?

# 751
Всъщност, темата е малко излишна.
Ако ни дразнят и презираме онези, които гледат сериали и се вживяват в тях, то ние просто не трябва да общуваме с такива хора, поради една или друга причина (каквато си изберете, ако ще и - "те са прости").
Съответно, ако обожаваме сериалите, няма нужда да се опитваме да разясним колко хубави са те и да ги защитаваме сякаш мама и тати са ги правили...
Та така, замислих се просто (въпреки че аз съм от тези, които не гледат сериали на подобна тематика и в началото на темата се бях включила със съгласие, че сериалите промиват мозъци, което отново мисля, че е така, но нямам намерение да продължавам да убеждавам някой, който има различен от моя вкус).

# 752
  • София
Servallan, няма значение от кои сме, мен лично ме дразни това, че американченето се счита за по-извисено! Претендира се за интелигентност, а се демонстрира тесногръдие и ограниченост. Не мога да приема, че ще гледам "От местопрестъплението" фанатично, но ще се присмивам на листопадките!

# 753
ivonska, така си е.
Поамериканчването ни и мен винаги ме е дразнило.

# 754
  • София - Рим и обратно
violenza, незнам отговора на въпросът ти, но с твоят мозък определено нещата не са добре, не ти ли струва пари, времето, което губиш, да ходиш по темите да вадиш тъпи цитати?

Аз бих забранила със закон всички риалити програми, които се състезават с турските сериали. Но нямам тази власт. И откакто по време на последния (мисля) сезон на Сървайвър се вбесих, че в 8 часа, когато е рано дъщеря ми да бъде в леглото си и от случайно пуснатия телевизор на съответния канал (който вече съзнателно не пусках никога), се заизлива ужасяващ порой от цинизми, голи цици и долнопробни откровения на сексуална тематика, при което ченето на детето увисна, аз просто се наложи да лавирам по каналите, за да избягвам всички тъпи предавания от тоя сорт. Е, поне ако случайно попадне на турския сериал, докато е сама пред телевизора, дъщеря ми няма опасност да гледа голи задници и цици и да слуша цинизми по американски, нали?

# 755
  • София
Промиват и още как.А и малките деца как ги гледат тези сериали с възхищение  ooooh!

Е, к*рвата Саманта ли да им е пътеводна светлина? Или да се увличат по колекциониране на обувки, като Кари?
мдааа , къде къде по поучително е две сестри да чукат един и същи мъж, да колекционираш   обувки е разлагащо морала деяние Grinning

# 756
Ivonska, точно това ме дразни  и мен! А и не обичам да се обобщава по такъв начин - САМО турски сериали промиват мозък, другите са си ок!

# 757
  • София

мдааа , къде къде по поучително е две сестри да чукат един и същи мъж, да колекционираш   обувки е разлагащо морала деяние Grinning

Значи, нека се увличаме по пороците си спокойно, без да анатемосваме другите хора за техните! Амин!

# 758
  • София - Рим и обратно

Интересно, а кака Саманта, дето ч*ка шумно и изразително разни пръчове във всяка серия по няколко пъти, не я коментираш newsm78

# 759
  • София

Интересно, а кака Саманта, дето ч*ка шумно и изразително разни пръчове във всяка серия по няколко пъти, не я коментираш newsm78

Всъщност, разликата е, че при турските сериали даденият пример се третира като липса на морал, като нещо неприемливо, докато в гнусните американски помии се налагат за норма улитанията на лейките.

# 760
  • София
Да и в детската градина когато Иванчо си изливаше супата върху главата , другарката казваще " Деца не правете като Иванчо, грозно е" ама той вече се е освинил
Та, сега като кого да не правим като Саманта или като ФатмеТО Grinning

# 761
  • София
Да и в детската градина когато Иванчо си изливаше супата върху главата , другарката казваще " Деца не правете като Иванчо, грозно е" ама той вече се е освинил

Впечатлена съм от анализът!

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 16:41 от ivonska

# 762
Аз се чудя за друго. Като никой не иска да гледа турски сериали, или пък реалити формати, откъде са тия рейтинги? И как така се получава, че всички негледащи знаят в детайли подробностите.
Ето, аз Перла не съм гледала, обаче това не означава, че не оценявам по достойнство колко е готин Мехмед.
(срам, не срам, сега видях повторението, докато готвех [/size]Blush)

dmaria, какви ги върши Фатмето? Shocked Дори и еротиката е мноого лекинко загатната в техните сериали. За Саманта няма нужда от коментар, нея цял Ню Йорк я е минал Laughing

# 763
  • София - Рим и обратно
newsm78

# 764

мдааа , къде къде по поучително е две сестри да чукат един и същи мъж, да колекционираш   обувки е разлагащо морала деяние Grinning
С грешка си само едната сестра един път е съгрешила ,другата си е годеница и си чака първата брачна нощ.
Ако става въпрос за Незабравима.

Общи условия

Активация на акаунт