Промиват ли мозъци турските сериали?

• 45 984
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 1 065
Момичета, не е учтиво да пишете, след като авторката е пожелала темата да бъде приключена.
Щом променяш дневния си ред, и тоя на близките, с цел, по точно определено време да си срещу телевизора и никой да не ти пречи, значи мозъкът ти е промит.
Пък ако вдигнеш кръвното и получиш инсулт, когато Али Реза капарира фамилното жилище - това е умишлен удар върху нашата икономика и нашата НЗОК.

# 1 066
Ааа, argun, "Ъ"-то накрая няма нищо общо със заменката на "А" с "Ъ", което както казваш го правят неграмотните.  То се е изписвало накрая на всяка дума завършваща на СЪГЛАСНА и не се чете. И досега имам книжки с тоя правопис - и с "Ъ"-то, и с "ятовата" гласна (тъй май се наричаше) и с още други странни буквички. ДЕто ги премахва "отечственофронтовската реформа" и дето имаше идеи през 90-те да се връщат.

И аз имам такива книжки, споко  Laughing  и знам кога е била правописната реформа.

# 1 067
Не ,турските сериали не промиват мозъци.Не е възможно!
Просто, защото нормалните мозъци с функции на такива.....не гледат  турски сериали.....

# 1 068
Турски сериали не ме дразнят или променят, дразни ме факта , че приятелката ми /"40 год. супер мацка с вишУ - дрънка от всякъде, а гледа сериалите и ги коментира с 18 годишни #Crazy/   аз в същото време и отварям очите,  а тя завърта тв-то и моли за тишина във фитнеса... #Crazy  иде ми да  ...  newsm61

Общи условия

Активация на акаунт