Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тцтцтцтцтцтцтцтц,...кви сте ми купонджийки. Joy
Декя е купоня...че нещо го не видим...кога влезем се сама се купонясвам... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 211
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Баа'хти купоня....музиката свири..све са на дансинга....лелелелеллее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 212
Баа'хти купоня....музиката свири..све са на дансинга....лелелелеллее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
   ООООООООО скъпа бягаш ми от едно друго място и не казваш къде ходиш по купони ми викай ни всички насам таман няма да си сама аз така обичам да чета твойте коментари и задочно да съм в твоята компанния , а ти бегаш!!!!! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy  bouquet  bouquet  bouquet

# 213
Декя е купоня...че нещо го не видим...кога влезем се сама се купонясвам... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
E-E-E-E Зизу, Hug Hug Hugсама сама ама.............................пак у вихира на танца.
Аз от три седмици не мога да вляза с името си от лаптопа и си лягам с кокошките.Затва гледам да наваксам през работно време hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 08:48 от titikaka kilimanjaro

# 214
  • Plovdiv

Една освежителна почерпка за милите ми Саруханки , че като гледам
как я карате , от купон на купон ,  май съвсем скоро ще се изтощите!
И по едно подаръче , за да не се сърдите , че рядко ви посещавам напоследък .

# 215
Чакате ли ме вече   Wink

# 216
Чакаме, чакаме... Whistling
Joy Joy Joy

# 217
Тръпнете ли? #Crazy #Crazy #Crazy

# 218
  • Варна

де си бре кмете, па аз колко пъти да надникнем тукя се те нема
я дошло ти и подкрепление от друга тема и пак те нема и кой че посрещне новото попълнение ся ????
Айдеееееееееееее  4 часа останаха!!!  Naughty  Уфффф немам търпило вече! Thinking

# 219
ОХ-ОХ-ОХ,купих си баклавички и пишмане и локумче от "Метро"и .................чакам началото на филма. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 220
Тъй като гледам newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 избирателната ни активност днес много вяла! smile3512 smile3512Време е да ударя едно рамо на класацията и пак се връщам! Hug  bouquet Hug

# 221
И да не пропусна да напомня,че чакам и неделя сутрин с нетърпение за сутрешното кафе! bowuu bowuu bowuu

# 222
  • София
И да не пропусна да напомня,че чакам и неделя сутрин с нетърпение за сутрешното кафе! bowuu bowuu bowuu

и аз Party  и аз Party Party
от вас разбрах че ще повтарят филма и ся тръпна в нетърпение Laughing Laughing Laughing

# 223
  • Варна
                                         ПОЧВАААААААААААААААААААААА !!!!!!
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 224
Ето го и Есмеееер

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт