Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 420
Вени, ЧРД! Пожелавам ти цял живот да си щастлива и здрава! HugФилма свърши и въпреки, че съм го гледала няколко пъти нямам търпение да гледам следващия епизод. Shocked

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 00:42 от snezhinka

# 421
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вени, ЧРД! Пожелавам ти цял живот да си щастлива и здрава! HugФилма свърши и впреки, че съмго гледала няколко пъти нямам търпение да гледам следващия епизод. Shocked
Снежинкееее...а така много обичам кога се изказваш с повече от едно изречение. Party Party Party Party Party

# 422
Добър вечер и от мен,дами !
Честит рожден ден ,ВЕни ! Много здраве и щастие и хмммм, любов !!!!! Hug smile3525 newsm59  bigdance2 newsm59

Бях забравила колко много ми харесваха първите серии ..... И колко ме издразни Ендер като се преструваше пред родителите на Айлин....и колко ме издразни баща и ,като каза,че разводът бил неприемлив за тяхната рода .......

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 23:48 от единичката

# 423
Ендер ми е голям дразнител през целия филм.Страхотно удоволствие е да гледам срещите му с Есмер.
Зизка,страхотно попадение за Али-кроманьонец Laughing

# 424
И за да затвърдя правилото : "Който се разсея , пише два поста" добавям:
1. Най сетне разбрах кога тръгна да я следи .... Ама то покрай тези черни очи , пак хубаво ,че не ми се губи целия сюжет.....
2. В началото май ми допадаше Али, но то е било заради фона на Ендер......
3. Тази Бахар, горката, как я изгони с "прави каквото искаш ,само се махай " ужас..... Ама аз не разбирам как изобщо се е захванал с нея newsm78 ..... newsm78 така де - ако му трябва просто жена, то нямаше ли друга? ! newsm78

# 425
Ендер ми е голям дразнител през целия филм.Страхотно удоволствие е да гледам срещите му с Есмер.
Зизка,страхотно попадение за Али-кроманьонец Laughing

Вили, обожавам тези срещи... Това е моята "кеч- мания" ....  hahaha А иначе не съм лош човек  newsm78

# 426
Прическата на Али е поече от грозна. Sick

# 427
  • Варна
Честит рожден ден, Вени!!!!

Животът ниже дните като броеница
и празниците следват ги в редица,
но всеки има своя специален ден-
най-съкровения и светъл ден- РОЖДЕН!!!!

Днес Вени, празника си с нас дели
и радостта си с всички сподели!
Почерпи ни със вкусотии екзотични
и танци имаше за всички- динамични!

За мен пък лично, тя поднесе "Бейлис"
коктейлче спретна ми "Ла чери Майлис"

А после като мъничка пчеличка литна
към ранг-класацията монолитна
за Божеството глас да подаде
да не вземе на Мурат той да се предаде!

Затуй сега аз мисля си, че трябва
саруханската ни чета, нея да зарадва!
Поклон на благодарност да направим
и поздрави към нея да отправим!

Бъди ни здрава, миличка сестрице,
блести щастлива, хубава звездице,
късмет, любов и слънчеви мечти
да бъдат твои спътници добри!

От мен пък получаваш водолейския завет
за поне стогодишен житейски късмет!
Водолеите нивга вода не подливат,
но винаги с обич ти вино наливат!
А в него истина една се крие-
несгода има ли-ще трябва тя да се надвие!!

Вместо огроооомен букет от цветя
пращам ти моите скромни слова.
Стихчетата мои за теб със обич натворих
и дано със радост аз да те дарих!
Целувки сърдечни, от  мен приеми,
сърцето ми с обич за тебе тупти!

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 01:03 от morski_briz

# 428
Не разбрах, защо Есмер започна да проявява интерес към Айлин? newsm78Да не би заради Али? newsm78

# 429
Бризче, чак ми се прииска пак да има  рожден ден !  smile3501 newsm20

Снежинка, мисля,че просто го стисна за гушата Любовта изведнъж  newsm78 може би newsm78 ..... Иначе едва ли би следил Али в този момент едва ли му е симпатичен особено .... newsm78

Иначе съм съгласна с Бризчето,която беше казала мин ден ,че просто го е оцелила'' стреличката на Амур '' , аз тогава се поразмислих и аз на тази тема на първата серия защо се обърна да я види,дали не е заради Али, но отговорът на Бризка ми се стори доста логичен .....

Но не е изключено и заради Али да ги наблюдава отблизо ....

# 430
Още веднъж благодаря на всички за поздравите!  Hug Hug Hug

За филчето - пак се вълнувам и нямам търпение за следващата серия. Като че ли не знам какво ще стане  hahaha hahaha hahaha Не мислите ли, че Есмер все пак се държи гадничко с Бахар? Наистина тя е разглезена, нахална, досадна, нооо все пак той и дава някакви надежди, възползва се от нея, а после "Хайде върви си".

# 431
Колкото пъти гледам сериала,за мен си остава най -завладяващя #Crazy baby_neutral
ЛЕКА  НОЩ! luvbed smile3524

# 432
  • Варна
Не разбрах, защо Есмер започна да проявява интерес към Айлин? newsm78Да не би заради Али? newsm78
Ама как не разбра, бе мила- в първата серия накрая-го прониза стреличката на Амур-видя красива жена, която неустоимо го привлече. А тая вечер видя нещо познато- видя първо закашлянето, което му напомни за Езел, а после и подухването на перчемчето, точно като нея. Всичко това не може да не му подейства!!! А ако не беше видял, че Али е близо до нея може би нямаше толкова време да стои далеч от нея! bowuu

# 433
Бризче много, много ти благодаря   love001  love001 newsm51 newsm51 Много ме трогна.  Hug Hug Hug
Всички днес направихте денят ми специален  Hug Hug Hug

# 434
Вени, и аз се чудя това, но ми изглежда като тя да му се бута ..... Ако тя се държеше с достойство , може би и той нямаше да я третира така ......
Бризче, това за стреличката от онзи ден го мисля, верно така е !!!! Да бях питала още от първия път като гледах, не да се чудя толкова време ....

Лекинка и от мене и до утре !!!
 newsm46 smile3524 newsm46

Охх, много си е хубав този филм .....  Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт