Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна

Честит да бъде празникът за всички
що празнуват с грейнали очички
че на Свети Тодор името е свято,
говори ни, че носите сърце богато-
на приятелство, на обич всеотдайна,
чаровници, даряващи любов безкрайна!

Бъдете здрави, силни, всеки ден различни
късмет да прави дните ви отлични,
щастието с вас навред да броди
само към успехи нека да ви води!!!

А за дъщеричката на Тони,
вместо шарени балони,
букет от нежни пожелания
за сбъдване на всякакви желания!

# 556
Много ми се струват кратки сериите на мен,защото очаквам да видя моментите със серии напред .....
Аз сега пък си изясних Али кога открадна толкова пари и за какво .... На края този момент ми се губеше и ми се стори доста нагласен,зада се оттървем от Али, но сега има логика ....

Абе кога ги открадна го видях, ама защо- не разбрах  newsm78 newsm78 newsm78 А вие казвате, че сте разбрали!  Ами светнете ме и мене, че аз тука се опитвам дилемите дето ги поставя  Аблата да ги разберем. Например цяяяялата българска следа- и Роза и дедко Ники ходят в църква а баш Българина се моли в джамия  Thinking Thinking Thinking

Бризче, на мен ми се струва, че ги открадна тези пари,заради Назлъ, тоест не пряко заради нея ,а за да се оженят и да осъществят мечтите си– този извод правя,защото и говореше как щели да пътуват, както мечтаели ,когато и подари пръстена .....
Разбира се този намерен за мен отговор породи нов въпрос : Защо след като има толкова много пари не си плати операцията ,когато разбраха ,че е болен , а както си спомняте Есмер говореше от къде ще намери пари за операцията с  Юмит .....

# 557
Здравейте и честит празник на всички които празнуват.
Днес и аз празнувам защото моето малко момиче става на 15 години  party023
Тони весел празник и на твоето детенце  bigdance2

# 558
Честит рожден ден на дъщерята на Вили и честит имен ден на тази на Адашката  smile3525 newsm18 Tada

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 17:16 от единичката

# 559
ВИЛИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪЩЕРЯ ТИ!

Много здраве и късмет й желая! С радост да открива света и с лекота да сбъдва мечтите си!

# 560
Добро утро!

# 561
Здравейте,банда Hug
как сте,темата се спотайва на 2ра страница Whistling

# 562
  • Варна
Здравейте и от мен!!!  
Али бандата нещо липсата май я хвана, особено в тези прекрасни слънчеви почивни дни!

Ето го най-популярният актьор в света- нашето мило Божество!!!!!!

Последна редакция: нд, 21 фев 2010, 16:31 от morski_briz

# 563
Сару трябва да ни черпи  hahaha

# 564

Малко наслада за очите. Просто е страхотен  Heart Eyes Heart Eyes

# 565
Вени, права си .... много е готин.... А аз се чудя: няма ли да видим по българска тв друг филм с него...
Както купиха ИЗгубени години според мен заради Али,който беше познат на публиката .... newsm78

# 566
  • Варна
Вени, права си .... много е готин.... А аз се чудя: няма ли да видим по българска тв друг филм с него...
Както купиха ИЗгубени години според мен заради Али,който беше познат на публиката .... newsm78
от твойта уста/ръка/ в Божиите /телешефовите/уши!!!!!

# 567
Добро утро!

А аз се чудя: няма ли този човек да намине и към бълканския полуостров? Само из арабските страни ли ще скитори?  Naughty Naughty

# 568
Добро утро  Hug
Вени, ами там хората го канят, той затова ходи, а тези от Нова едва ли ще направят това  Thinking

# 569
  • Варна
Здравейте! Малко да почерпя, че дъщеричката ми има рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт