Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 255
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кметичке , как си ?  Hug Hug Hug

Аз след като вчера гледах серията отначало , пак съм запалена по този филм... няма как... тези черни очи ..... #Shocked Two Hearts smile3508
Яд ме е само че Меемет играе накрая чак  smile3516
Пращай ми бърже скайп...че те отепах....на ЛИЧНИ..... Crossing Arms

# 256
Вчера строих колежките да гледат от 22 часа , да видим днеска коментарите ....
Те преди бяха луди фенки на мелодията и сега искали някаква лбоФФФ детои да го грабне  Wink Естествено препоръчах им нашето филмче .....

# 257
Аз пък гледам филма със съпружеското тяло.Той къде гледа къде дреме ама е плътно до мен Laughing

# 258
Вили, той гледал ли го първия път ,когато го дадоха или сега за пръв път го гледа ? ( и в двата случая де , яе му хареса )

Моят Есмер само се базика ,като гледам сериали, само в самота мога да си ги гледам на спокойствие  hahaha

# 259
Той ми свали филма на дискове ама не гое гледал.Но не смее да мрънка -само от време на време задава въпроси/изгледа с мен мелодията,гледа и да върнеш времето.... Laughing

# 260
Ако някой иска да ми прати скайпа си на ЛС  и много ще се радвам разбира се.  bouquet  bouquet  bouquet

# 261
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Етоооо...па купоня се вихри с пълна сила....отново сама си копунясвам... Crossing Arms
Опсссссссссссс....има и един гост....СОРИ... Mr. Green

# 262
  • Варна
Аз имам въпросителна! Божеството снощи ли забремени Бахар? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 263
Знае ли някой кога и как ги забременява newsm78 може с поглед да ги върши тези работи.
Нищо чудно и в първа серия да сее случило събитието-той така я награби да я целува.

# 264
  • Варна
Знае ли някой кога и как ги забременява newsm78 може с поглед да ги върши тези работи.
Нищо чудно и в първа серия да сее случило събитието-той така я награби да я целува.
ааааааааааааа тоя път требе да е било по нормален начин, Аблата е позадрямала и операторите беха у леглото. Ама пусто нали ги е страх чааак събуждането дадоха. Или пък  Аблата е навила режисьорката да поизреже другото!  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 265
ааааааааааааа тоя път требе да е било по нормален начин, Аблата е позадрямала и операторите беха у леглото. Ама пусто нали ги е страх чааак събуждането дадоха. Или пък  Аблата е навила режисьорката да поизреже другото!  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Верно,а представяте ли си............ newsm78 newsm78 newsm78 сцените да са ги снимали
както си му е реда, Naughty но......понеже са го излъчвали и в арабските страни да са се съобразили с техните порядки? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireСамо като си помисля newsm78 newsm78 newsm78 какво евентуално са ни спестили #Crazy #Crazy #Crazy.............и ми иде #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 266
Аз питам защо с Бахар може по нормален начин ,с Езото не може ?  newsm78

# 267
Верно,а представяте ли си............ newsm78 newsm78 newsm78 сцените да са ги снимали
както си му е реда, Naughty но......понеже са го излъчвали и в арабските страни да са се съобразили с техните порядки? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfireСамо като си помисля newsm78 newsm78 newsm78 какво евентуално са ни спестили #Crazy #Crazy #Crazy.............и ми иде #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
По добре да ги снимат като за нас и така да ги дават, а те да си ги режат ако искат ... Ние сме претръпнали откъм "сцени" по телевизията... Едав ли биха ни шашнали особено

# 268
Добро утро и от мен ,дами ! И аз вчера гледах серията за енти път .... Е , няма такъв филм.... Много ми хареса и откривам нови неща ,дето не съм ги забелязала на първото гледане ....  #Shocked
Много ми хареса стрешния поглед на детето Есмер , много прилича на страшния поглед на големия...
Плюс това открих  защо Бахар е лудо влюбена - ми то как няма да е, той така я притиска , уж я гони , пък после пак я пристисне и нагуши .....  Heart Eyes newsm76 Heart Eyes
И на мен това ми направи впечатление. Когато я дръпна на дивана и държеше лицето и в ръце, хем я гледаше страшно и заплашваше, хем ръцете му бяха толкова нежни, направо я галеше. Да не говорим за целувката и всичко останало. Ами той я подлудява, пък после се ядосва, че тя тича след него.

Аз имам въпросителна! Божеството снощи ли забремени Бахар? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Снощи ще да е било. То май само една нощ им отпусна Аблата. Ама пък качествена. Есмерчо по тениска и без чорапи,  #Crazy #Crazy сигурно и Езел рядко го е виждала толкова разсъблечен   newsm78 newsm78 newsm78

# 269
По добре да ги снимат като за нас и така да ги дават, а те да си ги режат ако искат ... Ние сме претръпнали откъм "сцени" по телевизията... Едав ли биха ни шашнали особено
А-А-А-А ние така свикнахме въпросните персони да са у скафандри,че..............току виж,ако ни пусна такива снимки сме се умопомрачили. #Crazy #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт