Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 291
  • 721
  •   2
Отговори
# 285
  • Варна

Може би бившата му е внушила тези мисли и той се е предоверил.Сега се надявам в новите сериали
да снимат по от близо и малко по - достоверно. Не може винаги да си лягаш с обувките и после
жена ти да е бременна.

Здравейте аз отдавна не съм се включвала и нещо не ми стана ясно  та въпроса ми е да не би наш Сару да се е разделил с каката .Моля ви отговорете по-скоро че  не ме свърта.
М даа много се точи тоя развод! Ту щяха да се развеждат, ту се отказваха, ама явно Диана Каразон е оказала влиянието си върху Сару и развода е вече факт, както са факт и бъдещите планове за участие в арабски филм, заедно с Дианка! Дано имаме късмета да го видим макар и в нета!

# 286
  • София
Бризче, тва за Дианка сигурно ли е, или просто нашто разузнаване тъй мисли hahaha hahaha

# 287
Нали щяхме да му гостуваме?

# 288
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нали щяхме да му гостуваме?
Да....но ще гостувам първо АЗ...кмета е с предимство... Mr. Green Joy Joy

# 289
На финалната права като стигнем,няма кмет,няма министър - бързината е важна! hahaha

# 290
На финалната права като стигнем,няма кмет,няма министър - бързината е важна! hahaha
хахахахах...а догони ме де.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 291
Как да те догоня,не виждаш ли ,че съм пред теб. така че - ти гониш

# 292
Как да те догоня,не виждаш ли ,че съм пред теб. така че - ти гониш
Блаженни са вярващите и тяхно е царството небесно... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Някой те е въвел в заблуждение че може да се прередиш ама да ти кажа от сега..."НЕМА КАК  ДА СТАНЕ"... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 293
Човек ,ако сам не си помогне и бог не може да му помогне.
Просто спри с мекиците  Mr. Green  и ме настигни. Grinning

# 294
Човек ,ако сам не си помогне и бог не може да му помогне.
Просто спри с мекиците  Mr. Green  и ме настигни. Grinning
хахахахаха...много си забавна... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532....има много да почакаш да ти дойде ред... smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

# 295
Кметското кресло няма да ти помогне. Когато се записвахме ти беше след мен ,така че плачи,тръшкай се ,слагай и по-големи
емотикони - това е. Когато фактите говорят и кметовете мълчат. Twisted Evil

# 296
  • Варна
Бризче, тва за Дианка сигурно ли е, или просто нашто разузнаване тъй мисли hahaha hahaha
Сигурно е! То нашето разузнаване има други мисли ама май граничат повече с фантазиите!

# 297
Кметското кресло няма да ти помогне. Когато се записвахме ти беше след мен ,така че плачи,тръшкай се ,слагай и по-големи
емотикони - това е. Когато фактите говорят и кметовете мълчат. Twisted Evil
Не нужно да се тръшкам бе милоооо....ако ти използваш такива похвати...твой проблем,.просто по умния отстъпва...минавай напред....в края на краищата мечтите са безплатни... hahaha hahaha hahaha...няма да те събуждам от съня... Joy Joy Joy
Признавам се за победена от тебе...и за мен дискусията по мечтите ти приключи... bowuu bowuu bowuu

# 298
Изпратете им валентинка

# 299
  • Варна
Ех, кмете, кмете преди март месец май че требе да одиш до Стамбуля- искат да те прередят!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт