Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
Мислите ли, че Есмер наистина изпитва уважението, което показва към Сюлейман Чесен или просто изпълнява мисията си?
Аз смятам ,че отначало е било само мисия ,но в последствие започва наистина да го цени и уважава...поне на места доста изразително ми звучат думите му ,като го нарича "татко"  newsm78

# 586
Момичета кои бяха тези които Есмер уби в началото на тази серия защото този момент нещо ми се стори непознат а съм гледала целия филм първия път когато го даваха? newsm78

# 587
Не съм сигурна, но май бяха свидетели. newsm78

# 588
# 589
# 590
# 591

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 09:07 от Venetat

# 592
Добро утро  Hug

Тук ще почерпя с чай, да има за всекиго по нещо

Вени, тази втората снимка е на един от любимите ми моменти

# 593
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гюнайдън Кайболан ханъми!!! Hug Hug Hug
Как сме днес...в този приказен ден???

Гледам изпратили сте Божеството на 1-во място в класацията.... PeaceБравос а така... Party Party Party
Специални благодарности на най-верните фенки...Тити, Бризка, и Вени... bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 10:47 от Kmetka_Zizetka

# 594
От Алекс чая а от мен десерта

# 595

от мен сладкото, може ли?

# 596

от мен сладкото, може ли?
Миличка моля те готещо да смалиш снимката...ще ни надуши tati..и ще береме ядове. За качване на снимки има правила ...не повече от 600 пиксела. Благодаря предварително... bowuu bowuu bowuu

# 597
Момичета кои бяха тези които Есмер уби в началото на тази серия защото този момент нещо ми се стори непознат а съм гледала целия филм първия път когато го даваха? newsm78
Мисля че бяха некви свидетели срещу дедко Сюли...нали го викаха у полицията... newsm78

# 598
Пийнахме чай, хапнахме разни сладости, ред е и на най-голямото изкушение  hahaha hahaha hahaha

В първите серии Есмер ми беше в малко повече гримиран и изписан, но в тази просто

# 599
Еййййййййййй...гледах сега сцената на покрива, когато се откриха.Голема съм тояга...гледала съм я стотици пъти ...пък сега се одрах от рев. newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Общи условия

Активация на акаунт