Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вениии,..нема що..мнооо се трогна Есмерсито от бИлЯжката на Бахар. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е тва е...кат един мъж неще дете от определена жена иди го накарай...не обувчици...не билЯжки ...и на челна стойка да застане Бахарката се тая. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 602
Вениии,..нема що..мнооо се трогна Есмерсито от бИлЯжката на Бахар. Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е тва е...кат един мъж неще дете от определена жена иди го накарай...не обувчици...не билЯжки ...и на челна стойка да застане Бахарката се тая. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Абсолютно си права.  newsm10 newsm10
Обаче аз сложих тези снимки не заради бележката на Бахар, а заради ръцете на Есмер  newsm62 newsm62 newsm62

# 603
Обаче аз сложих тези снимки не заради бележката на Бахар, а заради ръцете на Есмер  newsm62 newsm62 newsm62
Joy Joy Joy Така си и помислих. Ама ти сега съвсем ще ни размечтаеш... newsm47

# 604

Еееееее...кат гледам тез ръчички... на Гаргамеловите ми намязват...Божеееееее..колко поддържан Гаргамел си имам. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 605

Еееееее...кат гледам тез ръчички... на Гаргамеловите ми намязват...Божеееееее..колко поддържан Гаргамел си имам. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
И в кайболанско черно се облича и пищови вади, ако си пада и по душенето, туй ще е само Есмер под прикритие.  smile3515 smile3515 А ние се чудим къде изчезва този човек  smile3516

# 606
Вени, ний сме си виновни, що се чудим. Тя, Зизка, от га разпрая, че Сару при нея  hahaha  hahaha  hahaha

# 607
Еййййййййййй...гледах сега сцената на покрива, когато се откриха.Голема съм тояга...гледала съм я стотици пъти ...пък сега се одрах от рев. newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Joy Аз какво да кажа ,като на всяка серия като започне и казвам,ако има някой в стаята "Тихо, да чуя" ...все едно ,че не знам какво става  hahaha

# 608
# 609
# 610
# 611
Вени, ний сме си виновни, що се чудим. Тя, Зизка, от га разпрая, че Сару при нея  hahaha  hahaha  hahaha
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532....Еееееее...вденахте най-накрая...

# 612
Дами,как сме днес ?
Готови ли сте тази вечер за серията ни удоволствие и черноока красота ?

Whistling smile3525 newsm44 smile3506

# 613
  • Варна
Здравейте и от мен!!!!
Чакам, Тони, чакам я с нетърпение!
Не, че докато  чакам, не въртя другите серии на компа де  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
Я сега да видим остана ли някой във форума или всички се заредихте пред ТV-то

Само за протокола да отбележа, че много се кефя на тази страница от темата (41-ва), като я заредя и ме посрещат едни хубави ръчички .... мммм....

Общи условия

Активация на акаунт