Изгубени години(Kaybolan yillar) ТЕМА 18

• 28 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
Обсебиха ми компютъра  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Сече ми ТУБАААААААААААА.... smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

милите ми   Hug  love001

# 631
 newsm10 newsm10 newsm10Другото, което разах тази вечер е, че топчетата, които има Есмер са подарък от Стъкларя.

# 632
Бахар не иска да приеме действителността. Naughty

# 633
Той обаче си я приема чисто и просто като мислия..... за това тя не ме дразни като Мелек, нея малко я полюбваше.....

# 634
Имам прозрение : Сега разбрах думите на Ешреф към Али:
РАзбери кой си ти и така ще стигнеш до Синан.....
Прав е, който казва,че един филм,за да се разбере трябва да се гледа поне 2 пъти...

Ааа, иначе не разбрах защо Есмер отиде на вечерята с Ендер , нали той го е поканил ???? newsm78

подкрепям те,  Peace аз го гледам сега за втори път и всеки път откривам нови детайли и подробности, които ми се изясняват чак сега, сигурно първия път съм била яко заслепена от Есмер #Crazy

# 635
  • Варна
E няма да спра да се удивявам като го гледам тоя човек!!!!!!!!!!!!! Ама то и ръцете му и очите му и тялото му- стойката всичко участва в тази роля! наистина е гениален!!!!!!!!!!! Hug

# 636
E няма да спра да се удивявам като го гледам тоя човек!!!!!!!!!!!!! Ама то и ръцете му и очите му и тялото му- стойката всичко участва в тази роля! наистина е гениален!!!!!!!!!!! Hug

ехххххххххххххх, newsm45 smile3518 Weary, бързала съм да се оженя, сега ще дремизгам отстрани по ръцете му, очите му, и всичкото му

# 637

Всичко си му е таман и на място  Crazy само за ума му се съмнявам ама това е друга тема  Whistling

# 638
лелеее, тоя човек никаква представа си няма как постоянно го разкъсваме парче по парче Joy, трябва да го поканят в някое предаване тук

# 639
  • Варна
ОЩЕ МАЛКО ОТ РЪЧИЧКИТЕЕЕ !!!

# 640
във всичките им сериали досега забелязах, че пръстените им винаги са вързани с червена панделка, ние нали нямаме тук такъв обичай?

# 641
  • Варна
                        !!!!!!!Н Е В Е Р О Я Т Е Н !!!!!!

# 642
бризче, разбиваш ми сърцето точно преди лягане с тези снимки Heart Eyes

# 643
  • Варна
във всичките им сериали досега забелязах, че пръстените им винаги са вързани с червена панделка, ние нали нямаме тук такъв обичай?
Имаме!!! Традицията повелява като се иска булката от семейството, бъдещия тъст да поднесе пръстени на младите/Точно както направи дедко Сюлейман!/, след като  се съгласи да даде момичето, а бъдещия съпруг поднася колие. Пръстените са вързани с червена панделка, което означава, че семейството на момичето твърди, че булката  е "честна" Рязането на панделката означава, че баща и дава правото на момчето да и отнеме девствеността- разбира се след сватбата. Искам да уточня, че това е българската традиция, не зная дали в Турция е така.  bowuu

# 644
  • Варна
бризче, разбиваш ми сърцето точно преди лягане с тези снимки Heart Eyes

нищо пак ще го сънуваш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт