Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой плод е забранен за транспортиране в самолети, автобуси и дори градски транспорт в някои страни и защо?
За какви цели могат да се използват обелките на бананните кори?
За какви цели се използват обелките на добре познат плод?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой плод е забранен за транспортиране в самолети, автобуси и дори градски транспорт в някои страни и защо?
Плодът, който е забранен за транспортиране в някои средства на обществения транспорт, е дуриан. Той се характеризира със своя силен и неприятен мирис, който много хора намират за изключително неприятен. Това го прави нежелан за транспортиране в затворени пространства, където неговият аромат може да причини неудобство на другите.
-
За какви цели могат да се използват обелките на бананните кори?
Обелки от банани могат да се използват за лечение на ухапвания от комари, други насекоми, кокоши трън и брадавици. Те съдържат вещество, наречено бананадин, което е подобно на DMТ и LSD и има психоактивни свойства. Освен това те могат да се използват за избелване на зъбите и в производството на сапун.
-
За какви цели се използват обелките на добре познат плод?
-
Каква е причината за забраната за транспортиране на дуриан в някои страни?
-
Какви са основните разлики между левичарите и десничарите, освен използването на лявата ръка?

. Мечтата на живота ми е да живея до море и да си го гледам от прозореца. Ако знаете колко съм различна близо до морето, няма да ме познаете. Ставам толкова спокойна и добра, че сама не мога да се позная
. Без майтап, страхотно положително ме зарежда. Жалко само, че мечтата ми ще си остане мечта

ейййййй нямам наяждане

ти ръката ли си удари кат падна по скалите?
Няма да става женчо я ! Отидоха с банда колеги на кино, а после сигурно ще хапнат някъде - шанс за мен да си почина.