"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 972
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • ул. "Мечтание"
Ясно.  Peace

# 736
  • област Варна
ФМ най-добре си я направи при Балев. Като цена е има няма стотина лева.

# 737
  • Варна
В Майчин дом, ФМ ти я прави този лекар, при който си на ЖК. Поне при мен беше така.

Като се е захванала темата за акушерките, искам да напиша добри думи за акушерката Иглика (мисля, че така се казваше, но нямам снимка). Тя ми помогна да закърмя за пръв път дъщеря си. Преди да родя в тук в темата бяха споделили майчета, че не са им помогнали с кърменето и честно казано доста се бях притеснила. Благодарение на нея и на целия екип на Майчин дом успешно кърмя дъщеря си вече 8 месеца.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 15:00 от dori_ta

# 738
  • ул. "Мечтание"
Аз не съм на ЖК в Майчин дом и за това се интересувам. Лекаря, който ми води ЖК не прави фетална морфология.

За Балев ми е ясно, но ме интересуват и другите лекари, които правят феталната.

# 739
  • област Варна
Нощни очи във Варна имат право по документи, сертификат или както там искаш му казвай, да извършват ФМ САМО трима лекари - Балев, Давидков и Яков. Иначе сигурно всеки частник с хубав ехограф няма да ти откаже 50-те лева.

# 740
Да,много неблагодарно от моя страна,похвалих си лекарката,а за акушерките ни дума  Embarassed
При раждането на дъщеричкта ми Нина беше току що започнала в МД.Когато и казаха,че ще и дадат да поеме бебето,тя много се зарадва(тогава останах с впечатление,че ще и е за първи път,но може и да греша) Присъединявам се към мнението ви за нея.Изключително мила и приятна.
Сега като раждах сина си,Кискинова ме прие,цяла вечер се въртеше около мен.Личеше си,че много родилки"са минали през ръцете и "
А Галя ме изроди(тя ми е адашка),коментари и беше,ей адшке,адашке,голям герой си,но що ти трябваше да се мъчиш без упойка  Laughingно така шеговито,когато бебо се роди.Точно когато на мен ми почнаха напъните,се бяха заредили секцио,през има няма 30мин,а тя беше сама,доста се беше напрегнала,вероятно и за това не ми помогна много.Но като отношение са невероятни всички.
С смесени чувства ме остави само д-р Юдова,трябваше да я издирвам неколкокрактно,за да ми даде инфо за бебо,отговаряше ми с недомлъвки,не искаше да го оставя при мен през нощта,да не съм го кърмела.... Но за качествата и като лекар,нищо лошо  Peace
Дори с дъщеря ми бяхме на платена детска консултация първата година,но сега прецених,че не мие нужно.Само противоречива информация получавах,относно отглеждането и обгрижването.
Относно болката,много индивидуално,всеки има различен праг на търпение.Но правилната нагласа би трябвало да е,че ще се справиш без упойка,естествено,а ако се наложи,никой няма да те остави да се мъчиш

# 741
  • ул. "Мечтание"
Еспиноза, мисля, че въпроса ми беше конкретен - колко струва ФМ в Майчин дом и само Яков ли я прави? Точка. Ако не можете да ми отговорите просто ми подминете въпроса, моля.

# 742
Нощни очи,ако звъннеш на регистартурата,ще ти дадат най-точна информация  Peace
На мен лично ми я прави лекаря,който ми води бременността-А.Атанасова,преглежда ме на 4Д,не помня май около 20 г.с.
А преди това,ако не се лъжа в 15гс. на нейният си видеозон,прави снимка на гънката на вратлето за Синдрома на Даун и я замерва.Не съм плащала нищо извън пакета.
Имам някакви откъслечени спомени,отпреди няколко години за някакви 70лв  newsm78
Погледни и тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105428

# 743
Да,и аз съм изключително доволна от нея!
Винаги е усмихната ,много е внимателна и грижовна към бебчетата  Peace
Това страхотно слънчице се казва Вили и винаги е усмихната и мила, просто те стопля  Hug И като раждах сина ми, и сега й се радвам - нека има повече такива Хора, понякога човек има нужда просто от мила дума.   bouquet  bouquet  bouquet

# 744
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи,ако звъннеш на регистартурата,ще ти дадат най-точна информация  Peace

Благодаря!  Peace Ще се обадя.

# 745
Това е акушерката,водеща първото ми раждане,за жалост не и знам името  Sad
Много спокойна и търпелива  Hug

(извинявам се за качеството на снимката)

# 746
O, за акушерката Иглика! На това момиче дължа живота и здравето на сина ми, ще я помня цял живот!
Андрей се роди с три пъти увита пъпна връв и благодарение на нейните бързи ракции и професионализъм всичко мина без последствия.

# 747
колко струва ФМ в Майчин дом и само Яков ли я прави? Точка. Ако не можете да ми отговорите просто ми подминете въпроса, моля.

4Д е 65 лева,ако искаш запис е 75! Не зная дали само Яков  прави ФМ в МД(на мен той ми я прави),имам спомен че тук са споменавали името и на някаква лекарка,но не помня коя.Успех!

# 748
На мен 4Д ми прави Д-р Даниела Станева, а цена незнам защото ми беше в абонамента (от 530 лв)

# 749
И Боян Георгиев прави ФМ

Общи условия

Активация на акаунт