"Майчин дом"- Варна тема 3

• 49 963
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Нова тема

Понеже никой не пуска нова, го направих аз Wink
Леко раждане на всички, на които им предстои   bouquet

# 751
Момичета, много ви благодаря за информацията! А защо някои от вас са плащали по 2 пъти? От какво зависи? А, аз май ще ходя при д-р Яков младши. Имам 4ас за понеделник при него! Някакви мнения? Много лошите ми ги спестете, че вече ми омразна да се лутам из лекари и все така да съм без доктор! Sad(

На два пъти плащат момичетата, които не са по ЗК - платена ЖК - 530 лв беше доскоро.
При д-р Б. Яков си по здравна каса (ако си осигурена, естествено) и плащаш еднократно 320 лв. Аз съм негова пациентка от доста години, сега ми следи и бременността и съм вече на финалната права. Страшно съм доволна - всеки път обяснява много подробно, внимателен е и си разбира от работата. Няколко пъти го притеснявам на личният му телефон и винаги е супер услужлив. Всичките ми приятелки и майка ми също съм ги пратила при него  Peace
А, Веси, д-р Якоб прави ли снимки и ако да, кога? Той ли ме пита или аз сама трябва да си поискам например!?

На мен ми изкара снимки първите пъти, когато ходих при него. После става голямо бебчето и нищо не се разбира от снимките. Последната, която ми е дал е от 17-ти Май. Е, после и от 4 Д имам една много сладка на личицето само. Не съм казвала специално, че искам снимки, той сам се сеща, даже веднъж след прегледа се сети, че не ми е направил и ме сложи пак да легна, само и само да снима Simple Smile
Д-р Б. Яков работи заедно с акушерката Рени за ЖК. Много е миличка и освен, че преглежда е и оперативна акушерка и ако се разберея с нея, ще те изражда и тя (лично аз така ще направя).
Аз съм на втора консултация на 08.10, но той нещо не иска да ми дава блничен! Каза да си работя и това казах и на шефа си след като вече го бях предупредила, че скоро се махам! Кога д-р Яков дава болнични?

# 752
Кики момичетата са ти отговорили, акушерките са Снежи и Рени - в зависимост от гинеколога който си избереш ще ти се падне една от двете.Те са само наблюдаващи бремеността акушерки.
За раждането - горе(на 2-рия етаж) като раждаш ще има други акушерки, които са на смени и според дежурството им ще ти се падне тази която е на смяна. Мене ме изражда едно много приятно и младо момиче Нина около 25-26 годишно с едно малко момиченце. Беше до мен през цялото време, не ме остави и за миг макар че съпругът ми също беше до мен по време на раждането. Факта е че тя беше от другата ми страна, обяснява ми какво, как и кога да правя и накрая ме окуражаваше с много мили думи. Никога няма да я забравя и живот и здраве като имам второ бебче ако трябва ще и платя но ще искам пак тя да е до мене.
В никакъв случай обаче няма да пренебрегна и д-р Анна Атанасова, която пък беше моята лекарка благодарение на която родих едно прекрасно бебче без обезболяващи и хирургични намеси, макар че напъвах 2 часа и бях готова на секцио само и само да извадят бързо детето(тоновете му в един момент намаляха).Тя обаче беше убедена че ще се справя и няма нужда от операция (а беше и късно за секцио) и наистина чудото стана.
Значи на която и да се падна все ще е добра! Simple Smile

# 753
Нощни очи във Варна имат право по документи, сертификат или както там искаш му казвай, да извършват ФМ САМО трима лекари - Балев, Давидков и Яков. Иначе сигурно всеки частник с хубав ехограф няма да ти откаже 50-те лева.
Кой Яков - младши или старши?

# 754
Нова тема

Понеже никой не пуска нова, го направих аз Wink
Леко раждане на всички, на които им предстои   bouquet
Благодаря ти! За първи път ще ми е, а и останах без мъж! Sad Много ме е страх от силните болки!

# 755
Ама новата цена на секцио е обявена на сайта, ама цена от 320 лв. за ЖК по ЗК не е обявена май никъде. Аз даже не съм виждала ценоразпис някъде на тяхната регистратура. Та питайте що са Ви взели 320 лв., като не са обявени никъде.
Аз сега като отида на втората консултация на 08.10. ли ще ми вземат тези пари? И на регистратурата ли се плаща? А питат ли те дали искате фактура или си мълчат?

Общи условия

Активация на акаунт