ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 27 515
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
 Hug Hug Hug за всички болни, борещи се с вирусите. Биш, Веско, Миша - бързо да оздравяват.

Анджи, сигурна съм че бързо ще намериш най-подходящата работа, а снимките на Нина са като малка зимна приказка - дори за мен, която никак не обича сняг Simple Smile

Обсъждахме ние виканети по децата и да ви се оплача мен като резултат какво ме сполетя Simple Smile От снощи нямам никакъв глас, само правя някакви жалки опити да бъда разбрана. Оказа се спазъм някакъв - резултат от комбинация на стрес, студ, много викане и може би някой вирус за разкош. Сега поне Мони е доволен че мама не само  не вика, но и не говори. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Имайте си едно наум де...

Айдеее и аз се изсипах, ама няма начин!

Целувки на всички!

Голям съм шмат - Цвета да ти е жив и здрав рожденника и много да те обича!

# 151
  • София
Айде и аз да се изсипя:

Четем стихове преди лягане - знаете с кой. Днес беше една страхотна книжка "Аз съм българче", където едно от стихчетата беше "Бяла, спретната къщурка; с две липи отпред...." и... внезапно ме връхлетя един спомен от моята любима баба, която ме е отгледала и винаги подкрепяла (даже когато майка ми се срамуваше от бурния ми любовен живот  Blush ), на която съм кръстена (аз - Ива, тя - Ивана)... Помня го като вчера... точно този фрагмент - тя и аз, учим наизуст за къщурката... Кат ревнах... Кат се ококори онова дете... Защо плача... ами плача, моята баба е при звездичките, а някога тя ми четеше точно това стихотворение и аз бях голяма колко теб... Ако само можеше да те види, много щеше да те обича... Ето - и сега цивря...  Crazy Е, стана малко смешно когато се опитах да обясня за жизнения цикъл и как хората когато станат много възрастни "си отиват. и моята баба почина" А Шош се опитва да ме успокои "Не плачи, мамо, тя пак ще почине"  Joy

Аре, спирам!  Sunglasses Отивам да си влея и да си дорева!  Wink

# 152
  • София; Дружбето
 Joy Мдааа, спомените ни остават да ни топлят. Аз затова се скъсвам да записвам двете диванета, че като избягат на далече, поне на телевизора да си ги гледам

# 153
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Сту,наздраве - щом само с вирусна се разминахте, за поливане си е  Grinning Grinning

Цвет - честит ти рожденник/не разбрах Вики или батко ти,ама който и да е жив и здрав да ти е Grinning /  bouquet  bouquet

Ив,пореви си сестро - хубаво е ,че имаме спомени,които да ни разревават от умиление, и аз често говоря на моите деца за моите баби и дядовци, лятото ходихме и на гробищата, седнахме си,говорихме си, за живота,за смърта,за небето и душите, и за пореден път се удивявам,колко невероятни са децата ни Peace Гушни Шош от мен Hug

Флаурлинка, ето линка към предаването на Марта/b]: http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/6027/jenite_3_fevruari_2010_big_mamas

КОйто не ме е виждал бременна с трето - последен шанс Mr. Green- от снощи имам силни контракции, днес на доки се оказа,че плацентата е готова, контракциите са налице, разкритието е минимално/все още Party/, ама  викам утре като се прибере Рик, от събота вече мога да ставам многодетна,а Crazy Crazy

Нински - страхотни снимки,само дето не видях беба на ски Mr. Green

Анджи - когато  знаеш какво търсиш-намираш Peace

Невенски Hug Hug

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 22:05 от magnoliamm

# 154
  • София
.... Оня ден моите гледат филмче за русалката Ариел и една рибка викаше на друга идиот  Crazy Crazy Crazy

Ей, тия днешните риби нямат ник'во възпитание! Crossing Arms

# 155
  • София
Официално да кажа, че от тази вечер когато Ноеми и Сту ми звънят, на екрана на телефона ми ще грейва трогателна снимка на две чаши с ракия и чиния кисели краставички като демаркационна линия между тях!  Mr. Green

# 156
Желая бързо оздравяване на болните! Силни прегръдки от нас!  Hug  Hug  Hug

Магнолия, с нетърпение чакам новини!  Grinning Hug

# 157
Цвета, честит  рожден ден на милото ти! Да е жив и здрав  дълги години и да те слуша мноого!
Мерка бе, много ти отива да си бременна!  Hug И моята любима АГ докторка видях. Ако имам трето ще е при нея. Ех, какви купони въртяхме с нея.
ИвонскаHug !
Аз преди няколко дни имах подобна случка със Софи. Обяснявам и как прабаба  е вече на небето  Cry и не може да и се обади по телефона, а тя ми отговаря- Ще хванем самолета и ще отидем при нея, недей да плачеш.  Laughing

# 158
Здравейте и от мен!

Аз не съм влизала отдавна и искам първо да честитя рождените дни на всички януарчета, които съм пропуснала, и да ви благодаря за пожеланията за моята дъщеричка - благодаря ви, че се сещате за мен, при все, че влизам вече толкова рядко! Обичам ви! Hug Hug

Магну, стискай до неделя, че родените на тая дата сме много хубави хора! Mr. Green Blush

# 159
Ей, девойкииииииииииии! Благодаря за подкрепата, с толкова добра енергия ще намеря най-добрата работа  Hug
Документи за градина тук се подават на 1 март. Аз съм се настроила Любо да е приет, дано!  Praynig
Ив, ще купим шоколадово яйце, само такъв Маккуин нямаме (Любо знае репликите от филмчето наизуст)  Mr. Green

Закъснели поздрави за Цветиното мило!   bouquet
Магнолия и Мимоза, по-често да ни навестявате!  Hug Айде, Магну, не остана!  Grinning

# 160
Добро утро!

Мимоза2, пиши по-често. Липсваш тук. Как е Вики?

Мопси и ivonska,
просълзих се от вниманието на дечицата към вас. Те милите са малки и още им е трудно да схванат някои неща, но имат огромно желание да утешат мама.

magnoliamm, гледах с удоволствие. Толкова си лъчезарна и усмихната. Сега ще стискаме палци за леко и бързо раждане!

# 161
Ив много мила картинка си описала, ама така ще е, тепърва ще има да им обясняваме мнооооооого неща на дечковците.
С Ева имахме подобна случка. Пита баща ми "Твоята баба къде е?" и той "Ами тя е починала", след кратък размисъл, Ева констатира - "Ама бабите и ДЕЦАТА не трябва да умират!"  Shocked
Телевизионните ни звезди изглеждате страхотнооо  Hug
Магну хайде, стискам палци и чакаме хубави новини за новия член на семейството  Praynig
Андж успех, убедена съм, че ще намериш това, което търсиш  Hug

# 162
  • София; Дружбето
На мен Миша ми обеснява: Ти като умреж и пак ще станеш мъничка Mr. Green Проникновено
Пратих я на детска с надежда да е ок. Сутринта едвам я накарах да стане. Вкопчила се в леглото и няма, няма, няма, няма, няма да ходя на детска ooooh! Дано бързо и се върне желанието да ходи. Вчера си взела раницата и рекла на баща си, че повече не иска да ходят там. Пуста ревност, къде и се изрази

# 163
     Анджи по каква специалност ще търсиш работа :новата или старата?
     Пожелавам ти да е такава,каквато ще ти носи максимум удовлетворение!

Мимоза,появявай се по-често!ЛИпсваш ни! Hug

Ивонска,много мила историйка. Heart Eyes
    Цвета,съчувствам ти! Rolling Eyes Може да й мине на Миша.(Алекс миналата седмица ходеше на градина без рев и съпротива.Не знам,сега след болестта,дали отново ще ходи без проблем?  newsm78 )

# 164
  • София; Дружбето
Все забравям, Анджи, вярвам, че Любака ще го вземат на ясла и ти ще си намериш страхотна работа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт