ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 424
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
didi_im,ориентира ли се за някой лекар или тъкмо сега ще го правиш?

Селма, браво и за двете новини! А ти защо си се съмнявала за аутизъм на Алекс?
    Мерси,Мимоза 2. Simple Smile
    Имаше такива съмнения,защото принципно се държи необичайно в сравнение с другите деца.
    Обикновено,когато казвам това на някоя майка-приятелка,чувам ревнив отговор :"Ами то всяко дете е индивидуалност!"
    Индивидуалност-да.Но не всяко дете има толкова нетипични реакции в обикновени ежедневни ситуации.
    На какво дължи това при Алекс,тепърва предстои да разнищаваме (и евентуално да поправяме).Но най-важното е,че няма психическо отклонение.Потвърдиха го :педиатър,невролог,логопед и психолог.
     Simple Smile

# 541
Селма, радвам се... Hug

# 542
  • Русе
Селма  Hug  Heart Eyes Честити ти розови панделки   bouquet
Хубав ден на всички!

# 543
  • София; Дружбето
Диди, някой определен доктор лище търсиш?                 

# 544
  • при принцесите
Ами Ненов. Но не го познаваме. Позната е раждала при него. И друга нейна приятелка. И доволни уж Rolling Eyes
Не знам дали изобщо има смисъл изборът на екип, решихме сега така да пробваме.

# 545
tsveta,ти май беше много приятно впечатлена от някаква шейновска докторка и двата пъти?
Николова ли се казваше? Rolling Eyes

# 546
  • София; Дружбето
tsveta,ти май беше много приятно впечатлена от някаква шейновска докторка и двата пъти?
Николова ли се казваше? Rolling Eyes
Подстигах се Mr. Green Чувствяам се нов човек, да видим как ще реагира бате Crazy
Да, д-р Николава. Страхотен човек и специалист

# 547
  • София
Шош си има приятелка - Мелиса.  Flutter Каза, че спели заедно, но после уточнихме, че не били в едно легло...  Crazy Whistling Но и двамата се харесвали, и тя него, и той - нея!  Tired Снахата била с черна коса и сини очи.  Flutter

# 548
# 549
  • при принцесите
Привет! Бебето е надолу, ама си е окичило вратлето с връвта. Не можеше да се види до каква степен, ама така Tired
И тоя доктор ми направи впечатление на фен на операциите. Тя маймуната нали се пада баш за Великден, вика като върви голямо, ще го ориентираме по-рано Confused Ако остане със завита връв, няма да го мисля изобщо, ама така просто щото предния път ми е било трудно и сега може би ще е по-голямо Rolling Eyes То на кой първия път му е било лесно Crossing Arms
И така за разнообразие, от снощи сме с възпалено уше Twisted Evil

# 550
Ех, Диди... Hug

# 551
  • София; Дружбето
Диди, за Ненов знам, че в последно време не работи добре и наистина предпочита ножа. Не знам Rolling Eyes Няма по-хубаво от естественото раждане, аз пак да кажа Mr. Green

# 552
didi_im,честито ти обръщане на бебето! Hug А по повод пъпната връв сега се сещам за едни  материали,в които се говори,че почти не е възможно да му стане нещо на бебето ,ако е увито....И ги четох буквално онзи ден! Laughing
   Ще ти ги пратя на лични.Дано те успокоят,поне малко. Heart Eyes Peace

За ушето....Вече съм писала,отглеждам едно растение (Алое),сока на което се капе в болни ушички.Казват,че е много ефикасно.Ако решиш нещо,ми пиши,ще се уговорим да го вземеш по някакъв начин. Simple Smile

# 553
  • София
Диди лекарите най добре ща преценят какво да бъде раждането, но това че е увита пъпната връв никак не е маловажно и е рисковано при самото раждане. Казвам го от личен опит,мен бяха на косъм да ме срежат в последния момент, защото пъпната връв се беше увила около вратлето на Рая,и като тръгна да излиза се е получило нещо като примка около вратлето и я задушаваше. Но това е при самото раждане,сега няма проблем. Ти пишеше че много се върти бебето,така че може да се "освободи" до раждането, все пак има време! Hug
Селма обиколих няколко цветарски магазина да си купя Алое, но все не откривам. Ти от къде се сдоби с него?

# 554
  • София; Дружбето
Някой ежлаещ за разходки Mr. Green Времето е супер, ама как не ми се скита сама Confused

Общи условия

Активация на акаунт