Равнодушието на някои майки и аз не го разбирам, ама и някои префърцунени ми идват нанагоре. Пример: в събота седим с приятелка и децата навън. Към нас се приближи една майка с дете, на нашите на възрастта. В същият момент, Алекс и детето на приятелката ми се сдърпаха за нещо. Ей, тази жена, кат стрела се втурна към нейния син, дръпна го и му изкрещя: "Ела, мамо, да си ходим. Тук много агресия има!" Алекс си ги мие с баща си в банята, той на столче (да се гледа в огледалото).
С мен от време на време и то предимно в събота и неделя. И той проявява инат от време на време, като си измие предните зъбки и не влиза навътре и отвътре! Тогава, признавам си, избеснявам. И аз му ги мия, но съм малко груба, за което съжалявам, но... През седмицата е по организирана сутринта, но през почивните дни то е едно влачене...
Между другото, септември/октомври бяхме в Пловдив и седнахме на кафе в центъра, около едно площадче, заобиколено от всички страни с кафенета. Беше към шест часа, навън пълно с народ. По едно време се появи един палячо и такова представление изнесе, около час, че накрая всички - ние, от съседните заведения, от зяпачите, станахме на крака и му ръкопляскахме. Шоу голямо. Засича ли ли сте го?

Знам, че ще има да патя... На Сту свекърва и така пати, горката!