ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 465
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • София; Дружбето
Иве, много правилно си реагирала. Промивка с нещо - става и вода и лепенка за спиране на кръвта. Аз лично бих я махнала после, защото открита рана заздравява по-бързо Hug Ще се оправи Шош, нали е мъж Mr. Green
Аа не смея да изляза, че навън е стъкло, а трябва да хофим на док ooooh! Дано се пооправи времето, че не знам

# 481
Ив, бързо да ви минава! Съвсем правилно си реагирала, само в мислите си се колебала!
Аз отдавна съм се заканила да мина един курс за "първа помощ". На мен кошмар са ми задавянията (да не дава господ!).

# 482
  • София; Дружбето
Аз при задавяне обръщам с главата надолу Crazy Хич не знам дал ие правилно, но до сега действа безотказно. Май май един курс никак не е лоша идея. Само че не знам има ли такова животно тук Rolling Eyes

# 483
Честита радост на Магнолия, да расте здраво , умно и пробивно малкото човече Hug Hug Hug

# 484
# 485
  • София
....Ще се оправи Шош, нали е мъж Mr. Green...

Оооооох, баси и утехата....  Tired Кой мъж е издръжлив, ма???  Mr. Green

Личната лекарка каза да ходим в Пирогов. Отидохме и ме нахокаха, че не съм го завела снощи още!  Tired В случая сме имали късмет, че няма казус, но РАНА СЕ ОБРАБОТВА В ПЪРВИТЕ ШЕСТ ЧАСА! Tired Помнете го и вие, за мен ясно.

# 486
  • София; Дружбето
Да, а като идеш нощеска в Пирогов почват да смърдят, защо ги притесняваш с глупости Crazy Няма угодия. И какво му правиха?
А, че мъжете са кифли ми става все по-ясно Mr. Green Моя сега си гледа с такъв възторг ръцете, че ми иде да го смачкам Joy

# 487
Купих Arcol за хремата на Дара... как точно се капеше в носа?  newsm78

# 488
  • София
Купих Arcol за хремата на Дара... как точно се капеше в носа?  newsm78

Директно.  Simple Smile Ако е на капки - лесно, но ако е на спрей - може да ти е по-трудно да уцелиш.

# 489
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Аз последно време се позатрих, да си призная не съм и чела  Embarassed, ама ей ма сега! Sunglasses 
При нас всичко е наред, по старому.
Аз завърших семестриално  Flutter, сега ми остава още малко зор и ... край! Поне няма да ходя на лекции всеки уикенд, че байгън ми дойде напоследък! Мисля евентуално да преподавам, но това е още в идейна фаза и със сигурност след септември 2010.
По повод падналия от плещите дерт реших и да разпуснем малко, или в Египет или в Испания, но ще стане април, по време на ваканцията на училищата, за да може оставим Пресиян на баба му тогава, че не ми се мъкне Писун по пустините. Crazy
След като ме поотпусна хобито с гримчетата (разбирай – накупих всичко, което може за се накупи  Mr. Green), се поуспокоих. Сега съм във фаза само ползване... Та новата идея, която ме връхлетя с все сила е... да изкарам едни курсове за ралиджийско каране. Ама като се постопли, де. Може би като начало на картинг писта, после и по истинските ралиджийски места. Ще видим.

Та това в общи линии, ще ви чета по-късно, че много бачкане напоследък.

# 490
  • София, Лагера
Ей, сега влизам да почета и усещам как не съм в унисон с темите... за пореден път  Confused Нещо не мога да се включвам адекватно, не разбирам от болести и лекарства, освен да съчувствам друго не мога  Confused

Ив, много гадна случка. Добре, че е малкия дявол! Пък и поне тази ситуация ще те провокира да научиш как се оказва първа помощ.
Аз преди около 2 месеца направо се заклах с един буркан, като рукна една ми ти кръв, чак на мен ми стана лошо  Laughing. Ама Крас запази самообладание и ме проми, бинтова ме (оказа се, че е купувал преди превързочни материали, без да знам) ама бая кръв изтече  Confused Сега имам белег с вътрешно уплътнение, но поне научих кое как се прави...

Аз едва оживях след оня троен празник в неделя... ужасно...  Embarassed
Joy hahaha много яко! Миналия уикенд излязохме на разходка с едно приятелско семейство. После се разбрахме да дойдат у нас в 7 вечерта, да седнем раничко, че да си пийнем до към 11-12 и да сме свежи на следващия ден... дааа, познай!  Laughing Party към 23 сложихме децата да спят - Пресиян в неговото легло, другото дете в преносимото легло на Пресиян... и продължихме до 5... а сутринта пак, само че със супи и кафета... студентска му работа, добре че са ни поспаливи хлапетата!  Mr. Green

# 491
  • София
Успокоих се.  Tired След като го промиха сутринта и махнаха лепенката, сега е доста по-приемливо.  Tired А иначе се окичихме с това по класическия начин - на ръба на масата...

# 492
  Ивонска,слава Богу,че се успокои! Hug

Преди няколко месеца бяхме сложили под мивката един капан за мишки,защото имахме една такава. Crazy
  Мишката така и не хванахме.Обаче,сещате се,Алекс откри капана (вече един ръждясал).Хвана го  и капана му притисна единия показалец!Аз с такава скорост се хвърлих към него ,че успях да разтворя капана,преди да го е наранил и се нараних самата,разбира се!
  Направо изтръгнах парче от единия палец. Crazy
  Кръв,болка......диви фантазии относно нараняванията с ръждясали неща.... ooooh!  #Crazy
  Вече имам само белег. Laughing  Peace

# 493
  • София
Сега, с чаша хубаво уиски в ръка, се чудя на смелостта и стоицизма на онези от вас, чиито тревоги и грижа са умножени по 2, че и по 3...  Tired От турбо емоцията, днес бях като парцал, а мозъкът ми - пихтия.  Crazy

# 494
Ноеми, привет! Смятам, че темата има нужда от всякакви неща-весели разкази, споделяне, философски разсъждения, съвети!

Селма, разказваш някаква ужасия....

Ив, а какво още ни чака..... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт