ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 455
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София; Дружбето
Иве, аз затова не се впрягам, щот до сега да съм побеляла Mr. Green Само си викам да сме живи, другото не е важно

# 496
Честит трети син на Магнолия! Да расте здраво и щастливо дете!  bouquet

Много ми е мъчно да видя толкова болни. Прегръдки от нас и оздравявайте бързо!  Hug

# 497
  • София
А, броим се оцелелите и се учим да превъзмогваме кратката, внезапна паника.  Mr. Green Шошът се целна в дървената решетка баш по насиненото и цепнато очо като си лягаше, но аз мъдро заключих, прегръщайки го: "Не плачи, любов моя, заболя те, защото е натъртено, просто трябва да внимаваш повече..."  Flutter На какво ли има да се научим още...  ooooh!

Многодетната Манга няма ли да направи пространно включване за феновете си?!  Thinking

# 498
  • Русе
Няколко дни изчезнах и сега чета, добро и лошо.  Rolling Eyes

Манга - честито синче   bouquet

Ноеми - честито завършване  Peace

А нека лошото, забрави всички   Praynig

# 499
# 500
  • София, Лагера
Ноеми, привет! Смятам, че темата има нужда от всякакви неща-весели разкази, споделяне, философски разсъждения, съвети!
 Peace
Хай!
И аз така смятам!  Laughing Peace Което ми напомня да те ръчна да пратиш снимки на Еличка! Нали съм ти фен на снимките ... още помня онази от морето, как как излизаш водата...  Heart Eyes Flutter
Хайде, мацки, споделете нещо свежо и сладко, не може да не ви се случват и хубави работи!
Дайте някой бисер на хлапетата, някое ново постижение! (аз по-късно, че в 10 имам среща)
Светле, та за дългия празник... каквооооо  Mr. Green Whistling

Стиляно мааа, кажи как си си разцепила гз от каране на ски! (а за ще завиждам тихо, че покрай лекциите този сезон съм кръгла 0  Embarassed)

# 501
  • София
...
Стиляно мааа, кажи как си си разцепила гз от каране на ски! (а за ще завиждам тихо, че покрай лекциите този сезон съм кръгла 0  Embarassed)

Oт ски ли било, бе?!? Shocked

Mr. Green Joy Mr. Green

# 502
# 503
  • София

smile3501

Кой позна? Кой позна? Кой позна, а? А? А?

smile3534

# 504
Еееееееее, Селма, супер!!!  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 10:44 от еlеonоrа

# 505
  • София
Честит Даниел, Мери! Да расте здрав и щастлив !  Hug Hug Hug

Честита племеница, Нин  Hug

Селма, и аз вярвах че ще е девойка  Wink Hug

Всички болни да се похвалят с оздравяване и подобрения  Hug Hug Hug Hug Hug

Онзи ден събирам прането от балкона и на влизане откривам, че вратата на балкона е заключена -  Shocked Мимозка минала, врътнала дръжката и беж да я няма, аз седя и си тропам - кой да чуе... - в кухнята бръмчи абсорбатор, пералня, мъжо готви, Мима в детската, каката беше на танци...Е, потропах, потропах, па ме чуха мойте...ама със сигурност и половината квартал  Joy

# 506
 newsm44 newsm44  Браво, Селма!

Ноеми, сега ще кача в пикасата! Благодаря ти за хвалбата по онази снимка.....ех, мечти ....

Ели сега е на вълна "Chicken little", съответно иска да я наричаме само така, даже не се обръща на име. Съответно като нейна майка, аз получих бойното име...."мама-кокошка". Сега по цяла вечер ми подвиква "мамо-кокошкеее". #Cussing out

# 507
  • София, Лагера
Еййй, как хубаво живнА!
Селма,  Hug Flutter Flutter Heart Eyes

хехехехе Саше, да питам ли какво последва?  Mr. Green (не за Мими, а за бат Огнян, дето не те е чул да тропаш  Mr. Green)

Ох, сетих се един виц по този повод:
Как можеш да разбереш дали жената или кучето е по-добър приятел? Хващаш ги двете и ги затваряш ги в багажника на колата. След 1 час отваряш багажника. Познай кой ще ти се зарадва?  Mr. Green

Мая, представям си какъв конфуз може да настане в определен момент  Mr. Green особено ако майка ти е зла тъща с многослойно подсъзнание  Mr. Green

# 508
# 509
  • София
Да изчета набързо, та съм пропуснала цели две страници....

Ив, как е малкия  герой  Hug  Heart Eyes Hug  Сетих се какво изживях когато Мимето се центрира вкъщи на мрамора...и после заспа от рев...Какво ли не ми мина през главата тогава  ooooh!
Специално благодаря на Flowerlina, която ни ориентира за добрите кръчми в Банско  Wink, празнувахме 14-ти в Молерите - останахме много доволни  Peace Flutter
Ноем, не му се карах ... много  Mr. Green
Kaliii, честита щерка! А за баткото - за да си спокойна, консултирайте се със специалист, мисля че това е най-доброто, макар че всяко дете проговаря по различно време и на "различен" език, според мен   Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт