ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 447
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Само наминавам без никакви мисли, че главата ми е пихтия  Blush Blush Blush
Селма, айде честито, ама то не се знае до последно  Mr. Green Laughing Laughing Laughing Hug Hug

# 511
Не съм влизала скоро и днес заварвам хубава розова новина. Селма  Hug

# 512
  • София; Дружбето
Ураааааааа, Селма, а честито. Изтупай корделите от праха и ги подготвяй Laughing
Мене Миша нарочно ме затваряше на терасата и ми се хилеше нагло отсреща. Последния път бях на косъм да я направя на плакат в детската Blush Сега не смее и прави номера на Вики Mr. Green Като иде да пуши и половин час го няма обикновено се сещам какво е станало и ходя да го отключвам Laughing Даже вчера аз по навин го затворих там, та щеше да изкърти прозореца на кухнята

# 513
# 514
  • София
Андж, ти де се дяна?  Rolling Eyes

# 515
  • София
С огромно закъснение благодаря на всички за пожеланията!

# 516
  • София, Лагера
... щоооооо?... Flutter  Whistling

# 517

Пих  Twisted Evil

# 518
# 519
# 520
  • София
Цвета, трябва да си в трудово-правни взаимоотношения, за да можеш да кандидатстваш. Аз не съм и не мога, а си харесах разни неща... Confused

# 521
Селма, честито!

ivonska, благодаря за инфото.

мама Саша
, радвам се, че ви е харесало и се надявам скоро пак да дойдете и да се видим. Винаги съм на разположение.

# 522
  • София
Честита да и е третата рожба на Магнуто, да е здраво, лъчезарно и добро дете като батковците си.  bouquet
Селмаааа,много се радвам  Hug Точно това сънувах преди няколко дни,че чакаш момиченце Hug
Тези програми и мен ме заинтригуваха и съм решила да се възползвам само дето не знам от къде ще намеря време newsm78,а ако не издържиш курса успешно ще трябва да си го осребриш,мен както ме задържат в работата newsm78,но ще го измисля. Аз се скъсвам от работа, понякога си мисля, че съм сбъркала професията, друг път пък си мисля, че съм сбъркала държавата в която я практикувам Mr. Green Важното е, че вечер се прибирам при най хубавото и важно нещо в живота ми Simple Smile

# 523
  • София; Дружбето
Цвета, трябва да си в трудово-правни взаимоотношения, за да можеш да кандидатстваш. Аз не съм и не мога, а си харесах разни неща... Confused
Аз съм и искам да изкарам някой език, но до тук м ие ясно само. Сту, ни ми са, ама ще ми се наложи Mr. Green

# 524
  • София, Лагера
Пих  Twisted Evil
Верно!  Shocked Ама ти пиеш ли?

Клемс, гледам ти лентичката... и аз се мъча от 10ина дни с някакъв режим. Не е диета, а е специално изготвен за мен според моите изследвания. Ама засега нямам успех. Я сподели как топиш килцата ти?

Общи условия

Активация на акаунт