ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 422
  • 750
  •   1
Отговори
# 555

Цитат
като тръгна да излиза се е получило нещо като примка около вратлето и я задушаваше

Точно това четох,че тази бримка няма как да удуши бебето,защото то все-още не диша, както голям човек, през нос или през уста,и всъщност,докато не изплаче получава всичко необходимо от пъпната връв.И тя си му доставя всичко, независимо от това дали е увита или не е увита.Имала много еластична структура и било почти невъзможно да се притисне някоя от артериите в нея....

Но не съм специалист.Ще потърся материалите,да ги видите и вие.Сигурно въпроса е доста спорен.... Thinking

# 556
  • София
Селма, дори да е вярно, да го стиска нещо за врата надали е толкова безобидно...  Thinking

# 557
   Не знам,Ива!   33uu Да бях специалист,нямаше и Алекс да се роди полузадушен.... Confused

# 558
  • София
   Не знам,Ива!   33uu Да бях специалист,нямаше и Алекс да се роди полузадушен.... Confused

А, ние тук само си допускаме разни хипотези, но все пак докторята решават.  Hug

# 559
   Ох,Ивонска.....Болна тема ми е това за решенията на докторите....Много болна.... Tired

# 560
Честит рожден ден на Никол на Клеми   Hug Hug Hug

Нека расте все така артистична, чаровна и първа приятелка на мама. Клемс, весел празник на цялото семейство  Hug Hug Hug Hug

# 561
  • при принцесите
Да, и аз попрочетох вчера тук във форума, че не е кой знае какво това увиването. Ама ги има и другите мнения. Аз затова казах, че ако така останат нещата, ни най-малко няма да рискувам. Ако ще наистина да е излишно, няма да имам смелост да не послушам доктора. Ще видим.
Аз нали ви казах - човек спокойно не може да живее Laughing

# 562
  • София, Лагера
Аз нали ви казах - човек спокойно не може да живее Laughing
Така де, въпросът е са не се ошашкаш съвсем, че понякога и от това може да се влоши положението Confused. Правиш каквото можеш все пак!  Peace

Някой ежлаещ за разходки Mr. Green Времето е супер, ама как не ми се скита сама Confused
АЗ!  Laughing
Като се събудих сутринта, първата ми мисъл беше как ще си оставя неспешните неща за понеделник, а днес ще се шмиткам по улиците! Ще бъда по центъра някъде, ще обикалям да подаръци, че сме на 2 рождени дни уикенда. Ако си там, звънни, ще дойда при теб. Peace

# 563
  • София
 baloni baloniЧестит рожден ден на Никол!
Клемс, желая здраве, здраве, здраве и Наздраве!   bouquet

# 564
Честит рожден ден на НИкол!!! Нека е все така артистична, прекрсна и красива и да покорява много върхове в живота си!!!

# 565
  • София
Диди не се притеснявай, всичко ще е наред Hug
Честит Рожден ден на НИКОЛ /обжавам го това име-сестра ми си казва така,познайте кой и го избра Grinning/,да е все такава прекрасна принцеса,много здраве и усмивки!

Така, днес нямяше ли рожден ден и Алекс на Магнуто Thinking newsm78
Засилих се да поствам нещичко и за него, ама се спрях, викам първо да питам Rolling Eyes

# 566
  • София
Честит Рожден Ден на Николчето! Да е все такава турбо принцеса, несвършващата и енергия да я води все по правилните пътища през живота и винаги да обича и подкрепя бъдещите старци мама и тати!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 567
  • София
 Hug
Благодаря ви!
Няма да черпя с нищо виртуално, че се навъдиха бременилки пак.  Grinning

Днес ми е много развълнувано. Embarassed
Вчера докато уточнявахме последните подробности относно каква точно рокля иска да й купим за подарък Николчето каза, че щяла да ми подари обици. Тати щял да ги купи, да й ги даде, а тя на мене, защото искала да ми подари нещо за своя РД. Heart Eyes Така се развълнувах, още ме държи. Милото пате се е светнало, че и мама има празник сам самичко. Е, няма да успее да ми подари обици, но ми направи най-хубавия подарък така или иначе вече. Ох иде ми да ревна, кога порастна толкова много?

# 568
Клеми, честита ти пораснала девойка!  Hug Да е здрава и щастлива!

Клеми, много мило с подаръка! Ех, растат дечицата!

Диди, моите и двете девойки бяха с увита пъпна връв -Софи 3 пъти, Ноеми -2 пъти + имаше възел на самата пъпна връв. Не са имали проблеми и двете имаха Апгар 10/10 след раждането, веднага ми ги метнаха  Laughing на корема и си засукаха нормално.  Направи ми впечатление, че и на двете пъпната връв беше ужааасно дълга, направо 2-3 метра ми изглеждаше.  Crazy Акушерката не се впечатли от увутата връв, а от възела и каза,че той можел да спре притока от плацентата към бебката по всяко време, на бременността  Confused , но слава Богу си имам едно малко здраво късметлийче дето даже след термин се роди. При мен и двата пъти на видеозона не се видя, дали е увита пъпната връв.  Crossing Arms
Обаче ако по време на раждането си притеснена и мислиш само за оплетената пъпна връв може би е по- добре секцио.

# 569
  • София
Клеми Hug Hug Hug страхотен подарък,най - хубавия!!!

За който се интересува от атопичен дерматит:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=473951.0

Общи условия

Активация на акаунт