ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 405
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • София; Дружбето
Честит рожден ден на Никол. Клеми, да ти е жива и здрава и все така будна да расте и да те радва. Аз още си спомням онова малко момиченце, което наскуба Бишето и се хилеше след това доволно Joy Кога стана на 5 ooooh!
Ние се прибрахме. Сама на разходка не е интересно Tired Ноеми, аз и център Joy говорим за война с прашки. Как ще мятам цици там

# 571
  • при принцесите
Клеми, честита ти рожденичка Simple Smile Да е жива и здрава и все така да те радва  bouquet

# 572
  • София
 Hug
Цветооо, ма! Всички ли го помните това? Ужас, най-кошмарното ми училище за бременни, не успях и една глътка кафе да изпия. ooooh! ooooh! ooooh! Сту,  Embarassed Embarassed Embarassed.

# 573
Клеми, честит ти празник! Само най-хубавите неща да ви се случват!

# 574
Честит рожден ден на Никол!Все такава умничка да расте и да радва Мама Клеми с вниманието си! Heart Eyes Hug

Няма да черпя с нищо виртуално, че се навъдиха бременилки пак.  Grinning
  За мен няма проблем. Laughing Peace

# 575
  • София
.....
Така, днес нямяше ли рожден ден и Алекс на Магнуто Thinking newsm78
Засилих се да поствам нещичко и за него, ама се спрях, викам първо да питам Rolling Eyes

Мдам, сега видях на първата страничка  Embarassed

Честит рожден ден на Алекс!

Мери, да расте щастлив батко за пример на братята си и ваша гордост!  Hug Hug Hug  bouquet

cheers

# 576
Да е жив и здрав и Алекс!!! Нека е добър батко на своите братчета!!!

# 577
Честит рожден ден на Никол и Алекс! Нека са живи, здрави, щастливи и обичани!
Специално за техните прекрасни мами!Весело посрещане на празника!

# 578
Hug
Цветооо, ма! Всички ли го помните това? Ужас, най-кошмарното ми училище за бременни, не успях и една глътка кафе да изпия. ooooh! ooooh! ooooh! Сту,  Embarassed Embarassed Embarassed.

Ааааа няма Сту, аз затова сега таковата..... Дани... ти си знаеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мангеееееее, честит рожден ден и на Алекс (аз мислех че е утре Embarassed)

Нека да е много здрав, весел, най-добрия батко, а неговата титла на батко  бая тежка  Mr. Green 

# 579
  Честит рожден ден на Алкес!Да расте здрав и щастлив!  Grinning

Вижте ,какъв подфорум открих Консултации с психолог.  Simple Smile

# 580
Ох, имам нужда от идеи и мнения...
Копирам си поста от другата тема:

"Сега ми писа мъжът ми, с който сме в сравнително прилични отношения (след изцепките му по Коледа).
Наши приятели се женят април месец, говорили са с него, че искат той и аз да сме кръстници на сватбата! Те ЗНАЯТ, че живеем разделени вече 1 година и нямат проблем с това.
Мъжът ми каза - "Аз много искам, но сега всичко зависи от теб, ако решиш, много ще се радвам, те също!". Казах му, че дори и да се съглася, това не означава, че за мен и него има шанс.
Какво да правя? Не е ли странно? Да приема ли заради тях?  Редна ли е изобщо такава ситуация?  Трима приятели вече са им отказали, защото нямали пари, не че аз или той  имаме, но ще намерим  Rolling Eyes Ииииииии, незнам  Rolling Eyes В голяма чуденка съм!"

# 581
Честит роден ден на Никол и Алекс! Да са здрави и щастливи! Весели игри и много приятели! Честит празник Клемс и Магну!  Hug Hug

# 582
  • София
Ели, понеже питаш, ще ти кажа моето мнение:

Не ти трябва да създаваш още "връзки" с Милото, ако нямаш намерение да имате общо бъдеще! По-скоро късай всичко, което те привързва към него като мъж (не като баща!), отколкото да създаваш нови и нови обстоятелства...
За да посегнеш към някое хубаво блюдо, трябва да освободиш ръката си от гранясалите фъстъци. Гледай напред, към новия си живот - някога, някъде и ... с някого!Той е история, която трябва да седи в архива, където и е мястото!

# 583
Ели, понеже питаш, ще ти кажа моето мнение:

Не ти трябва да създаваш още "връзки" с Милото, ако нямаш намерение да имате общо бъдеще! По-скоро късай всичко, което те привързва към него като мъж (не като баща!), отколкото да създаваш нови и нови обстоятелства...
За да посегнеш към някое хубаво блюдо, трябва да освободиш ръката си от гранясалите фъстъци. Гледай напред, към новия си живот - някога, някъде и ... с някого!Той е история, която трябва да седи в архива, където и е мястото!
Може би не със същите думи, но и аз бих ти казала същото. Или взривяваш всички мостове след себе си или очаквай още опити за сближаване като този и след това опити за разделяне. А живота пред тебе е дооооста дълъг и едва ли само с това ще ти се занимава.

Честит празник на Николчето и на майка и! Да сте много щастливи и двете и да бъдете най-добрите приятелки!

Вижте на какво попаднах
http://www.amber-bg.com/forum/lofiversion/index.php/t1619-0.html
Оказва се че аз никога няма да простя страхливостта и равнодушието, а изневярата не е никакъв проблем за мене Simple Smile

# 584
   Ели,честно казано,аз съм на по-различно мнение.Струва ми се,че би могла да приемеш,но....Не бих посмяла да кажа :направи го!Защото нещата зависят от страшно много нюанси,които могат да знаят само участниците на една връзка/развръзка.
  И твоите намерения за в бъдеще,и вашите отношения в миналото.Някои връзки се късат сравнително бързо и категорично,други те държат по цял живот,даже и да се опитваш да си разделен ....Само вие си знаете,каква е вашата ситуация.Послушай сърцето си!

Всъщност,защо ли кумуване на една сватба трябва да изиграе някаква супер обвързваща роля? Thinking Можеш просто да "изкумуваш", да помахаш с ръчичка на всички и да си заживееш,както си планирала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт