ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 389
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
  • София
Хм...толкова, бяхме заети да пием и да обсъждаме разни неща... Whistling Whistling Whistling

# 648
  • София
Хм...толкова, бяхме заети да пием и да обсъждаме разни неща... Whistling Whistling Whistling

Олимпиадата??? smile3502

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 11:52 от ivonska

# 649
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте и от нас,
Вече сме си в къщи с малкият -голям ДАниел  Grinning Grinning    Така като гледам засега водим първенството по най-дълго бебе/ все още се чудя,къде точно се събраха  в мен 57 см, и 4,250 кг   Crazy Crazy   Ив е права- размера има значение   Crazy Crazy    Как излязоха тези колограми и сантиметри  няма да разказвам, само ще кажа че боля.о да, боля много, мислих си,че като е трето ,ще ми се размине, но не би - и този път си родих с епизотомия, и този път си болеше, но така се радвам,че тази болка не се помни - иначе не бихме раждали тези прекрасни деца, а след тази болка -настъпва най-хубавата победа - това, че си дала живот на най-прекрасното бебе на света  Heart Eyes Heart Eyes   
При мен имаше някои усложнения след раждането, нали си имам тежка желязодефицитна анемия, та ми преливаха желязо по няколко пъти на ден, само че от това взех че си направих тромбофлибит на ръката, от там едни температури,едни трески, едни антибиотици, едни инжекции в дупето - абе чудесии, не ми стигаше раждането, ами и това - нооооооо, и това мина, сега съм добре, и се наслаждавам на третият си принц в къщи Grinning Heart Eyes   
Батковците са очаровани от Дани - постоянно искат да са с него,да си играят с него, да го целуват и гушкат,понякога малко прекаляват,ама то не бе любов,не бе чудо   Mr. Green  Лудницата е пълна, но е страхотна лудница - пълна къща със деца, и когато вечер всички заспят,след бурни игри и закачки/включващи и крясъци,бой със саби,и сръдни,но това си е част от филма  /,та когато заспят и тримата седя и си ги гледам, и си мисля - тези тримката от мен излязоха,и аз/ние/ сме отговорни за това да бъдат щастливи  Peace

Всички болнички - оздравявайте - скоро идва 8-ми март,майките трябва да се напият,а за тази цел, децата трябва да са здрави :hug:

[/b]

# 650
  • Варна
Мagnoliamm, да ти е жив и здрав Дани! Да расте здраво и щастливо дете и винаги да е позитивен като теб!   bouquet
Дори от перипетиите ти покрай раждането лъха позитивизъм!

Не съм чела темите от доста време. Надявам се всички дечица да са здрави и да видя нови линийки на някои мами!

# 651
   Magnoliamm,добре дошла!Честито ви изписване!И още веднъж най-хубави пожелания на новородения юнак Даниел! Hug  bouquet

Viki_76,здравей!  Grinning Рядко се появяваш в темата.Как сте вие?Как върви проговарянето при Вики?  Simple Smile

# 652
Магнолиам, голямо бебче си родила, браво  Hug  .  Как се справя у дома най-младия човек в семейството, кърмите ли се . Той спинка ли , ти как се чувстваш ? Вярно е , че от децата по-хубаво няма , винаги съм си мечтала да имам поне две  Peace .
И моя Васко е болен, нещо вирусно е лепнал, с 38 градосова температура , кашлица , много е крив . Дано отминава бързо  Praynig . И да се похваля, започна да се опитва да говори, все още се губим в превода, но като  че ли като види зор инамира начин да каже малко по-разбрана думата . Да го поплюя, пу-пу . Май мързела му е голям  ooooh!

# 653
  • София
Мангич, нема да се плашиш - 4-то и 5-то се раждали лесно!  Naughty

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
Магнолия добре сте си дошли вкъщи   bouquet Много мило си описала радостта на батковците, представям си какви са сладури тримцата  Heart Eyes

Утре имаме пресконференция, по повод започването на информационна кампания в цяла Русенска област по въпросите, свързани с приемната грижа и настаняването на деца от институциите в семейна среда! Стиснете палци, моля, в следващия месец, в който ще информираме населението и ще обикаляме селата, да има много желаещи да дадат дом и топлинка на дечицата, защото те имат страшно много нужда точно от това!
Благодаря ви  Hug

# 655

При мен имаше някои усложнения след раждането, нали си имам тежка желязодефицитна анемия, та ми преливаха желязо по няколко пъти на ден, само че от това взех че си направих тромбофлибит на ръката, от там едни температури,едни трески, едни антибиотици, едни инжекции в дупето - абе чудесии,

Магнолиамм,ти вегетарианка ли си?

# 656
Добро утро!

magnoliamm, добре дошли вкъщи! Хайде показвай снимки на малките съкровища.

еlеonоrа, ще стискаме палци за успешна кампания.

# 657
Привет!  bouquet
Честита "розова панделка" Grinningна Селма!Много се радвам!
Елина,трябват ми  рождена дата и възраст на мамата и месеца на зачеването. Wink
Магнолиа,добре сте се завърнали у дома!Да е здрав и послушен малкия ДАниел!Наистина толкова позитивно звучи поста ти,че на човек да му се доиска и 3-то и 4-то дори LaughingНо.......като знам от близо какво е с две вкъщи JoyБлагодаря!!!
за кумуването:Въпроса е твърде деликатен.Аз много държах нашите кумове да са ни приятели с които да сме много близки.Които да почитаме за празници и те съответно нас.Да станат кръстници на децата ни и т.н .Но...Приятелите които избрахме като цяло звучаха добре.Изключително добре си изиграха ролята на кумове но САМО ТОВА!Те не бяха семейство и след година се разделиха окончателно в навечерието на собствената си сватба.Да не говорим,че кумата си не съм я виждала от сватбата ни.Веднъж не се е обадила за годишнина или РД на нас или на децата Rolling EyesИзбрахме други кръстници на децата.Но ми е кофти,че така се получи с кумовете.Така,че наистина се съобразете с желанието на младоженците.И вашите мисли и чувства най-вече  bouquet
Да Винчи,уникални снимки!Страшно сте красиви!  bouquet

# 658
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ивоооо Twisted Evil Разбрали сме се с теб - като дойдат тризнаците ти,тогава ще метна и аз още едно-две Mr. Green Mr. Green

Ели - успех днес, дано хората разберат необходимостта от приемната грижа и дано всички кандидати са истински хора и родители  bouquet  bouquet

Селма, да кажем че съм някакъв вид вегетарианка - не мога да ям телешко и свинско, вече и пилешко не мога, единствено мога кюфтенца Rolling Eyes А постоянно ми се обеснява,как трябва да ям тези меса, за да оцелея, но пусто като не мога/само секунда ми трябва да си представя как се убиват и съм дотам Sick Sick/

Снимки ще се опитам днеска да кача/не съм много веща по качването Crazy/

Хубав ден на всички от мен - отивам да изиграя ролята на Кравата Милка Mr. Green Mr. Green

# 659
Магнолия, добре дошли вкъщи! Чакаме снимки.

Нашите кумове също прецениха, че повече им изнася да се дистанцират от нас, нооо...да са живи и здрави!

Елеонора, стискам палци!

Кали, бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт