ЯНУАРЧЕТО навърши три с приятели и весели игри!

• 26 385
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • при принцесите
Магнолия, добре дошли вкъщи Hug Влюбих ти се в лентичката Heart Eyes

# 661
  • Варна
Селма, от честитките разбирам, че чакаш момиченце! Честито!  Hug
Вики малко по малко напредва с говора. Онзи ден за първи път каза "тати, ела", с едно такова нежно гласче, че ни разтопи. Повечето думички са глаголи. Съществителните са рядкост. Проговярянето му тръгна покрай интереса му към буквите и цифрите. Първо се научи да ги познава, после започна да ги изговаря и пише. Все още не може да казва "Р", "Ю", "Я", а "с" казва рядко. От цифрите 1 не казва, 5 е "т", 7 и 8 са "цап". Има още много какво да се желае, но... важното е, че бърбори.
Тези дни ще правим операция на третата сливица, чакаме да ни насрочат дата.
Това е покрай нас.
Алекс свикна ли в градината?
Цвета, как е Габи?

# 662
    Viki_76 ,благодаря!Радвам се,че при вас нещата малко по малко тръгват.Ходили ли сте на специалист,да ви посъветва,как да се ускори процеса?
    Алекс сме го спряли от градината,за да не ми докара някоя шарка,понеже никога не съм боледувала от такива,а в момента никак не е желателно да ми се лепне някоя.

Цвета,как сте вие? Simple Smile
   Ним,нещо се губиш напоследък!Добре ли сте? Rolling Eyes

Магнолиамм,и аз съм вегетарианка.На последен преглед в  ЖК се видя,че имам леко нисък хемоглобин,та се зачудих,може ли да има връзка. newsm78

Ивонска,как е клепача на Шош?Има ли още белег?
   Мони,за теб двойно благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet Познаваш ли други неща освен бебешките полове? Wink

# 663
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Диди, тя таз лентичка с действие се прави Mr. Green Mr. Green/като ми дойде нанагорно,мога ли част от лентичката да е командировам у вас Thinking Mr. Green Mr. Green/

Давинчи, и с нашите кумове нещо не стана както исках - уж първата ми братовчедка, уж много се обичаме , ама сме в различни градове, и сигурно като сме си рода, за тях не са важни датите - ни годишнини,ни рожденни дни,ни именни....В началото/доскоро/,много тежко го преживявах, сега обаче,пак ми е тъпо, но...си викам,здраве да е, ние да сме здрави и живи,а празниците и без тях си ги оправяме, и както се вика - каквито си ги направим, такива са ни празниците/иначе и аз много държах за традициите и т.н, но както се казва в една реклама - традициите вече не са това,което бяха Peace / За другата си сватба/пак със същият мъж,споко, няма кой вече да ме вземе с тез три деца Mr. Green/, та решили сме с Рик да се овеним пак някоя година, да си спретнем един грандиозен купон - тогава други кумове ще си взема Mr. Green

# 664
  • при принцесите

Диди, тя таз лентичка с действие се прави Mr. Green Mr. Green/като ми дойде нанагорно,мога ли част от лентичката да е командировам у вас Thinking Mr. Green Mr. Green/

...
А може ли от послушната част newsm03

# 665
  • София
Магнолиа, ЧЕСТИТО ТИ ТРЕТА РОЖБА!
Да сте живи и здрави всички, щастието и любовта никога да не напускат дома ви. На теб здрави нерви ти желая  Mr. Green

Аз ви чета, но от много работа не успявам да се включа навреме и адекватно. Надявам се черната серия в темата да е свършила.

Ароматерапията, дето се опитвам да приложа на Мая, уви не дава резултати  Tired Продължава да заспива след 23:00, ако е спала на обяд.

# 666
Селма,аз нищо толкова не съм направила! WinkТрябва да благодариш на този който е направил принцесата  bouquet

# 667
  • София
  Ним,нещо се губиш напоследък!Добре ли сте? Rolling Eyes

Тук съм, чета всичко и съм съпричасна с всяка една болка. Просто... да речем, че изживявам нещо като катарзис в момента и все още не мога нищо да споделя, защото е твърде рано.

Днес, между другото със Симона сме си у дома, та ще ви наглеждам дори по-често!  Simple Smile 

На всичкото отгоре в работата ми се случиха някои сътресения, шефката ми напусна и сега сме в лека безтегловност!  Crazy  А на мен в края на следващата седмица договорът ми от изпитателен ще стане безсрочен и леко ще си отдъхна, само да мине 4 март, че малко или повече си е напрежение да работиш така 6 месеца и да знаеш, че във всеки един момент могат да се отърват от теб с лека ръка.  Whistling

# 668
   Ним, стискам палци за другата седмица! Praynig Hug
   Разбирам досегашното ти напрежение работата,цял живот съм работила със срочни договори.Гадничко е. Confused

# 669
Добро утро!  Hug
Ним, успех по всички точки, които са ти на дневен ред!

# 670
  • София
  bouquet

Обичам ви, нали знаете!

# 671
  • София, Лагера
Нимско, как си, бре? Катарзиса заради работата ли е?  Rolling Eyes
Здрави ли сте?  Rolling Eyes

# 672
  • София, Лагера
За кумовете - и моите кумове от предния брак се разделиха и се ожениха да други.Поддържаме връзка и със семейството на кума, и със семейството на кумата  Laughing Бившия ми мъж също поддържа връзка с тях.
Настоящите ни кумове са ни приятели и си изкарваме почти всички празници с тях (както и с останалата част от компанията  Simple Smile)
Хубавото е, че и те, и ние сме част от 3 различни компании, които не се познават помежду си и така постигаме оптималното разнообразие.

Мопси, от известно време се каня да те питам къде слагаш ударението на Ноеми? Моето оригинално трябва да бъде на "о" (понеже идна от унгарски), майка ми винаги ми го е слагала на "е", аз също си го слагам там. Но на френски пък е на "и" (добре че няма други гласни  Mr. Green)
Втори въпрос: Казваш ли й някак накратко?

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 11:15 от Ноеми

# 673
  • Варна
Селма, хубаво сте решили за градината. При нас имаше бум на варицела Декември-Януари, а в съседната градина (на 10-15м) - на друга шарка (в момента не помня точно коя).
А за говора на Вики - най-добре ще му се отрази с него да работят екип специалисти (водихме на обследване и казаха, че дори дишането му е неправилно и трябва да се учи да диша правилно), но чакаме да ни в включат в график. Тъпото е, че дори и с плащане е изключително трудно да се "вредиш" при подходящи специалисти. Малко завиждам на софиянци за Пумпелина. В момента сме го спряли от всякъде (малко е като в похлупак) докато мине операцията, че да не я саботираме.
А какво е станало в клепача на Шош? Много страшно ми прозвуча. Надявам се да са добре с Ивонска.
Изчезвам, че Вики се събуди.
Хубав ден желая на всички.

# 674
Meрка, добре дошла!  Hug Ама все с едно бебе напред си бе.  Laughing Аз се отказвам от надпреварата!  Laughing
Даниел и Ноеми, не звучи зле!  Wink
Ноеми, на е-то слагаме ударението. Така ни звучеше най-добре.  Понякога  съкращавам на Еми, но тъй като името много ми храесва, а и е кратко предпочитам Ноеми. Един приятел и вика НоемВри (нали е родена ноември  Laughing ) . На холандски обаче се слага трема на е-то, че иначе е Нуми и понякога пада голям смях.
На мен кума ми е най-добрата приятелка от ученическите години и половинката и. Бяхме си обещали, че ако случайно някоя от нас, някога реши да  се омъжи  hahaha,  другата ще и кумува и взе, че наистина така стана. Когато успеем да се видим, винаги го отпразнуваме порядъчно - с мъже, без както дойде.  Laughing
Тук е някаква ваканция и Софи ми стопява лагерите почти целодневно. Крещи  и реве за всяко нещо, направо хванах гората вече. Почнах да  затварям очи и да броя до 10-20 за да мога отвръщам със спокоен глас на виковете.  Crazy
Вики, стискам палци да включат бързо в график.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт