Новите ни козметични похождения 6

• 47 884
  • 667
  •   1
Отговори
# 315
[author=мими23 link=topic=468438.msg14081760#msg14081760 date=1265541671]

Купих си направо 1 литър опаковка,супердоволна съм,кожата става невероятна...мисля,че до сега не съм имала толкова добър продукт за измиване Peace

Мими23, би ли споделила за  каква кожа е? Изсушава ли кожата?

За всички типове кожа е и за чувствителна също,изобщо не изсушава даже напротив....не очаквах да е толкова добър продукт,но кожата ми не е била в такова добро състояние от година.Много съм доволна,наистина....препоръчах го на колежките и те си купиха и всички са във възторг...а за цената какво да кажа,взех 1 литър за 15 евро,по изгодно измиващо средство едва ли има Peace

Мими23 много ти благодаря   bouquet   Ще се купува, дано и тук цената му е добра, а не  Money
[/quote]

Някой намери ли този продукт къде се продава? Аз намерих само това, но май не е същото:
http://www.framar.bg/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4 … -pid30006177.html

# 316
Душ гелове:

Масло за тяло:

# 317
Имате ли отзиви за перлите за лице на Орифлейм, че отдавна им се чудя, а сега са намалени? Flutter
От няколко години ползвам тези на Ейвън, но нещо ги развалиха, тези розовите не са като преди и нямат същият хубав блясък.  Crossing Arms

# 318
  • USA, Steak State
Душ гелове:

Масло за тяло:

Чудех се кога ще видя тези душ гелове, които си купила и спомена в една друга тема. Wink
Тези на Cottage  на каква цена вървят и къде мога да ги открия?

# 319
Тези на Котаж (ако се чете така, де) струват 4.99 лв. и ги има в Бонжур.

# 320

Купих си направо 1 литър опаковка,супердоволна съм,кожата става невероятна...мисля,че до сега не съм имала толкова добър продукт за измиване Peace

За всички типове кожа е и за чувствителна също,изобщо не изсушава даже напротив....не очаквах да е толкова добър продукт,но кожата ми не е била в такова добро състояние от година.Много съм доволна,наистина....препоръчах го на колежките и те си купиха и всички са във възторг...а за цената какво да кажа,взех 1 литър за 15 евро,по изгодно измиващо средство едва ли има Peace

Мими23 много ти благодаря   bouquet   Ще се купува, дано и тук цената му е добра, а не  Money

Някой намери ли този продукт къде се продава? Аз намерих само това, но май не е същото:
http://www.framar.bg/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4 … -pid30006177.html
[/quote]

Да,това е...просто опаковките са различни в зависимост от страната мисля....и аз съм показала еднолитровата опаковка с помпичка  а това,което ти си показала е малка разфасофка без помпа Peace Мисля,че в БГ по магазините/аптеките има продукти на Себамед.

# 321
От няколко години ползвам тези на Ейвън, но нещо ги развалиха, тези розовите не са като преди и нямат същият хубав блясък.  Crossing Arms
Тъкмо бях решила да ги поръчвам за първи път и сега отново се разколебавам.Ти като руж ли ги ползваш и поръчвала ли си ги скоро?

# 322
  • София
Себа Мед съм виждала по аптеките.
Аз пак да си повторя питането за ДМ  Embarassed Заради бебето не мога да обикалям много по магазините и затова ме интересува кой е най-големият и зареден в София за да отида директно там.

# 323
Себа Мед съм виждала по аптеките.
Аз пак да си повторя питането за ДМ  Embarassed Заради бебето не мога да обикалям много по магазините и затова ме интересува кой е най-големият и зареден в София за да отида директно там.

Момичетата, които пазаруват по -често споменаха ,че на Мария-Луиза е най заредено.Аз лично пазарувам в този на Хр.Ботев   ,но само в неделя и понякога е доста постно  Rolling Eyes ,но там ми е удобно.

# 324
  • София
След дълга почивка от харчлък днес си взех цвят 610 и базата за ФДТ на Gosh

# 325
  • София
placholina, благодаря  Hug Аз живея на 2 минутки от този на Университета, но знам, че е най-малкият от всички, а аз искам да си накупя каквото мога наведнъж за да не ходя и на други места. Ще посетя този на Мария Луиза Simple Smile

# 326

Да,това е...просто опаковките са различни в зависимост от страната мисля....и аз съм показала еднолитровата опаковка с помпичка  а това,което ти си показала е малка разфасофка без помпа Peace Мисля,че в БГ по магазините/аптеките има продукти на Себамед.
[/quote]

Ммм, не е по-малка разфасовка обаче. Виж какво пише : SebaMed Liquid Face and Body Wash 1000ml.  И на картинката на намата тубичка пише "Liquid Face and Body Wash" а докато на това с помпата пише нещо различно, не се чете добре. Дали е нещо на френски? Пък и цената.. ти казваш, че си купила 1л за 15 евро, а това тук е 1 л за 15 лв... трябва да е нещо различно.

# 327

Ммм, не е по-малка разфасовка обаче. Виж какво пише : SebaMed Liquid Face and Body Wash 1000ml.  И на картинката на намата тубичка пише "Liquid Face and Body Wash" а докато на това с помпата пише нещо различно, не се чете добре. Дали е нещо на френски? Пък и цената.. ти казваш, че си купила 1л за 15 евро, а това тук е 1 л за 15 лв... трябва да е нещо различно.

Ами различно пише,на друг език е...но е същото -измиваща емулсия за лице и тяло.
А цената,аз говоря за Холандия...нормално е тук да е 2 пъти по скъпо Peace

# 328
  • Марс
Аз ползвам интимния гел на СебаМед и струва близо 15 лева за опаковка от 250мл., не мисля, че един литър при нас ще е на цена 15 лева, поне към 50 ще гони като си познавам държавицата Rolling Eyes

# 329
Тъкмо бях решила да ги поръчвам за първи път и сега отново се разколебавам.Ти като руж ли ги ползваш и поръчвала ли си ги скоро?

Да, като руж ги ползвам, вече съм ги взимала 4-5 пъти, но последните не са като преди. Топчетата са по-ситни и не са толкова блестящи, затова реших да ги сменя. Последно си ги взех преди 2 месеца.
А толкова ги харесвах розовите, даже са ме спирали на улицата да ме питат с какъв руж съм.  Laughing
Чакам отзиви за орифлеймските перли, никой ли не ги е ползвал?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт