ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ

• 19 096
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Да знам , че и сега са му спонсори във WRC , но дали не е само слух ...
Кажи за теб кой става ?

# 721
  • София
Още една снимка ли да сложа?  Wink...не е ли ясно newsm78

# 722
  • Варна
Още една снимка ли да сложа?  Wink...не е ли ясно newsm78

Joy  Joy  Joy
сакън, ако още някъде си сложиш снимка на гарджето, ще забравя да пусна втора тема   Joy  Joy

ама как сте се развихрили, лИбоФчийки такива  Joy

# 723
  • София
Ще те пощадя, но само докато пуснеш новата тема  smile3534
От пролетта ще да е...и от липсата на състезания...сега ако беше състезателен уикенд да разнищваме времена и настойки, а то...

# 724

аха  Flutter, чак ни е гот  Crazy

# 725
  • Варна
 Joy
сега разплитаме боксерките на пилотите  Joy

# 726
  • София
Видяхте ли кво са казали ФИА http://planetf1.com/news/3213/6081169/FIA-Warns-Ride-Height-Changes-Illegal
Ред Бул отричат да имат подобна система за промяна на височината, обаче дали е така?

Кой е това?
http://img411.imageshack.us/img411/8426/jaimeo.jpg

# 727
  • КиТ
И на мен ми направи впечатление колко синеоки има - обаче на Хаймето очите са най-готини, от сините де, много ярки  Shocked

Аз направо се изгубих в тях (много са му магнетични на наборчето Wink)Blush Blush Blush Blush Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush,аз затова и го харесвам естествено...и започна и да влиза в крак с болида,има хляб в него Mr. Green
но иначе и аз си падам по синеоки мъже Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

аха  Flutter, чак ни е гот  Crazy

Малко,да ме няма значи Crossing Arms и хормона забушувал Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.п На мен всички са ми батковци,завиждайте smile3534 smile3534 smile3534 smile3534smile3534...но и аз оставам с гледането
Blush

# 728
Lana ... не го познах честно  Simple Smile Просто не се загледах достатъчно .
Верно ... много глупости изписахме , ама като няма състезания , така ще си запълваме времето явно  Heart Eyes
Те всички сега се хапят където не се стигат , заради бързите болиди на Ред Бул и се хванаха в окачването  Confused

# 729
  • София
Lana ... не го познах честно  Simple Smile Просто не се загледах достатъчно .

Aaaaaaaaaaa, лошо, ще трябва да слагам по-голяма снимка  Crazy...Анели, само те чакам да пуснеш новата тема и действам, да знаеш  Wink

Те всички сега се хапят където не се стигат , заради бързите болиди на Ред Бул и се хванаха в окачването  Confused

Така е, обаче може да се окаже, че наистина имат нещо което променя височината, друг е въпросът как е направено и дали не е измислено така, че да не нарушава правилата (ако го има). Нали и миналата година имаше дебати за двойния дифузьор, оказа се легален, пък от догодина ще е забранен...

Верно ... много глупости изписахме , ама като няма състезания , така ще си запълваме времето явно  Heart Eyes
Купон да става Simple Smile

п.п На мен всички са ми батковци,завиждайте smile3534 smile3534 smile3534 smile3534smile3534...но и аз оставам с гледането[/b][/i] Blush

Лееее, ама ти си много малка... Naughty, безобразие  Crazy

# 730
Не слагай по - голяма снимка , а такава да му се вижда по ясно лицето  Laughing Знаеш ли колко се пулих да го гледам ... Хем виждам кой е , ама да съм сигурна  Laughing

За Ред Бул - Хорнер се пени , че нямало нищо нередно / дано да е така / , а и нали след инспекцията в Малайзия не намериха нищо нередно  Rolling Eyes.

# 731
  • КиТ
п.п На мен всички са ми батковци,завиждайте smile3534 smile3534 smile3534 smile3534smile3534...но и аз оставам с гледането[/b][/i] Blush

Лееее, ама ти си много малка... Naughty, безобразие  Crazy

Ти сега ли разбра Flutter Flutter Flutter Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing newsm56 newsm56 newsm56

На мен ми прилича на Хаймето Thinking newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,ама не съм сигорна Rolling Eyes
Дай жокер? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 732
  • София
Знаех, че си малка, ама чак толкова  Crossing Arms  Laughing
Хайме-то е, да...

# 733
  • КиТ
Знаех, че си малка, ама чак толкова  Crossing Arms  Laughing
Хайме-то е, да...

Е 20 години малко ли са (само Хаймето май е 1990 год. newsm78 или е колкото мен Thinking) Rolling EyesLaughing Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей познах Party Party Party Party Party,добър физиономист съм Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 734
  • Варна
хихихихи, на какви снимки на Алонсо попаднах  Whistling
ама ша отидат, за другата тема  smile3533

п.п. няма да ви мъча, довечера я пускам, че съм направила редакцийки на първата страница, но са на таплопа в  къщи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт