Отговори
# 405
  • В друго измерение
Хоп, ето ме и мен!

Оправих бучката още снощи. Силви, и аз намерих едно малко шишенце, напълних го с гореща вода и така си правих компресите. Мерси, момичета за съчуствието.

Бях заплашила бебка, че ще остане незахранена, докато не ми изсуче бучката.  hahaha hahaha hahaha Мисля, че помогна.

Шайн
- ама вие вярно, все едно живеете извън града  Laughing! Радвам се, че мъжа ти и Белослава са добре!  Hug

Ивуша - хахахахаха, много ме разсмя, с това пожелание засягаш всички ''текущи'' проблеми на ''одъртелите'' бебоци! Много готино!

Мо72
- ей затова не ми се почва с това захранване, но няма начин. Само проблеми!

Ра_ив - много е готин този сайт, аз го знам, там има и детски песнички също!

Магаренце - вчера един от тези линкове за захранването беше много як. Има дадена схема (захранване с каша), подобна на тази, която аз искам да процедирам, даже я изпринтих и модифицирах малко! Мерси!

# 406
  • Бургас
Eee Амбишъс , добре, че поне има някой да прочете линковете , аз като не го правя поне да съм полезна на някой друг Simple Smile

Ивуша , голяма скица си ей Simple Smile

Шайн, тоз баир хич не ми звучи добре , хубаво е , че няма сериозни инциденти  fingerscrossed fingerscrossed аз пък моята бебка  я нося пет етажа пеша /нямаме асансьор в сградата/ , така че развивам мускули ежедневно и ми влияе добре на фигурата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 407
Амбишъс-браво на теб  Hug
Ивуша - да не си в Русе?  Crazy  Mr. Green

# 408
Магаре голямо благодарско за инфото за захранването Hug Hug Hug newsm51
в главата ми беше пълна каша #Crazy newsm78, но сега някои неща ми станаха вече поясни
Радвам се че ви има момичета smile3521

# 409
здравейте момичета Hug
алегориа,ма много голям тоя Теди бре Shocked,Тони изглежда като хилка покрай Теди Mr. Green
а що се отнася до съветите на педита и GP-на Тонката докито ми вика:
-давай му вече попарка,препечен хляб,чайчета,от другия месец ще му въведем и месните пюрета и т.н.,аз само мигах на парцали и виках: ''аха ,аха''е това нормално ли е,да дадеш на бебе препечен хляб ooooh! тая е пълно куку #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 410
Здравйте!

Обривът намалява. Ще изчакам 3-4 дни само на познати зеленчуци и плодове и ще пробвам чиста оризоза каша с преходно мляко - днес видях, че има такава - в Кауфланд. Как така преди в Щъркел не са ми я предложили не знам (и не знаеха, явно, че има  Shocked )

Днес Данчето ни бяха на гости и беше много весело. Бебоците ВЕЧЕ се гледат много влюбено  Laughing Анди го нарита, а Бобко я млати по тиквата  Joy Говорим за истинкса любов  Joy hahaha  Heart Eyes По-късно като ги кача някъде ще сложа да видите. Има едно страхотно клипче, но понеже е адски голямо и имам проблем да го сваля от фотоапарата  #2gunfire #Cussing out

Някой беше споделил тук една програма, с която НЕ е нъжно снимките да се качват в нета, за да се публикуват тук. Коя беше???  newsm78

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 20:03 от Yana-barborana

# 411
Човека заспа и съм свободна до към 6 сутринти...да излезем на танци?

Лиде, да не би и в Русе да няма свестни лекари...В града на люляците съм..еххххх....жалко че не съм романтична  Wink Wink

Янче и Данче, добре е сватовски да се разбирате отсега...направо е Идеал Петров...
и аз искам да стане дума за такава програма, че не качвам снимки никъде  newsm78

Айде лека и спокойна Hug

# 412
Янче - ето тук в тази тема Тина е пуснала линк!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465292.450

Аз благодарение на нея вече мога да пускам снимки - преди не ми се занимаваше! Embarassed

# 413
  • София
ivu6ka   оффф, как ки къдриш само! Laughing
И аз не мога да пускам снимки,мъчих се ,мъчих се и нищо newsm78
Силвия не иска да спи в къщи, не знам как издържа с около час на ден сън,естесвено разпокъсано по минутки! Вече и аз не издържам, що не спи това маймунче #Crazy
Ето , пак се събуди и мрънка от кривотия ooooh!

# 414
Ето нииииииииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 415
  • На плажа
Янче,Данче,страхотни са бебоците.Янче виждам,че си намерила програмата,слагам линк за другите,които не го знаят.Така слагането на снимките е супер лесно.http://www.radikal.ru/
Янче,моят диван е същия със 6 големи възглавници,само дамаската е различна. Peace

# 416
  • Кърджали
Да мина да кажа Привет и да ходя да се нагледам посевите Simple Smile
Благодаря на тези, които са се сетили за вчерашната месечинка на Катерина.Порасна вече моето момиче, стана на половин годинка.

Ето го голямото дете.
Ние два дена си бяхме на село, аха да не се приберем.Такъв сняг заваля там.Кат се прибрахме в Кърджали почти нямаше сняг, сега и тук вали.
giuli , и Кати не ще да спи през деня.Спи два - три път по 20-30 минути, вечерта заспива към 21 и сутрин става още в 7 да изпрати баща си на работа. Тук - там проспива този момент и спи до 8-9 сутринта.Свикнах и го.А така ми липсва времето когато беше на около месец - два и повечето време спеше.
Аз вече мисля да си тегля еди шамар през ръцете и да вреда ред в захранването. ОТ сума време и въвеждам следобедното хранене, с каша плодова, ама все я забравям. И на обяд не изяжда цяло пюре, ама там вече и аз не настоявам, защото искам  да си суче. От утре почвам да и приготвям редовно кашата следобяд, че... Не че и липсва особено, ама да свиква.Иначе от няколко дена и давам месни пюрета, след като месец някъде беше само на зеленчукови.Жълтък не се натискам да и давам, не давам и дума да се каже засега за това, че аз имам лека алергия към яйцата и затова за тях не бързам.
Иначе слушах днес лекцията за какво съм била мислила и отлагала, като нали и мен са ме били захранвали рано рано.... Това "Нас така са ни хранили, нищо ни няма " ужасно ме дразни на моменти.

# 417
Благодаря на всички за пожеланията
Честито на всички празнуващи   bouquet
Да са живи и здрави всички деца.
Благодаря на Аси, че ме включи в списъка. Аси ние след последната ваксина (в сряда) бяхме 4 дни бяхме с температура, вече се оплаках. От днес вече няма темпеатура, но е мноооого кисела. Дано скоро се оправят.
Лека и спокойна на всички.

# 418
  ииии хххххаааааааааааа и аз успях от първия път да кача снимка newsm44

# 419
браво на румик   bouquet страшни стееееее
току що водих обичайния спор с свеки по телефона ...защо няма да яде супа  newsm78 умирам с тея хораааааааааа "той Вени на 6 месеца беше на кухняяяя" аман ама всички сте така май
добре че я няма и само по телефона ме тормози
друго....ами Теди си се роди голям иначе наддава съвсем нормално досега ама базата ни е голяма....пък и "тати" тежи 130 кл  Peace
иначе Янче големи сте сладуриииииии направо разкош   bouquet

сега да ви покажа новата ни придобивка която още не използваме по предназначение, ама ни е голям кеф да си стоим в него и да си играем
въпрос :кое месце е най-добре за начало? и през ден се даваше нали?

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 22:55 от alegoria

Общи условия

Активация на акаунт