Отговори
# 660
Здравейте
мерси за отговорите определено месното пюре ще въведа след 10 март до тогава вече ще е минал месец  и половина от захранването с зеленчуково пюре.
Честити 6 месежа на Алекс на dyndla   bouquet newsm51 newsm38  Gift
ivu6a  столчето е на бейби кидс попринцип има легнало положение но при нас нещо неиска да седи така,но пък на алекс му е удобно пак си лежи на него не е като да седиш на стол като нас. Flutter
Я кажете сега взехте ли си столчета за хране че мисля да му взема другия месец,но незнам дали ще му е удобно за ядене newsm78

# 661
  • София
Alegoria, благодаря за жеста, ама не ми се връзвай на глупостите. Пиши си, както ти е кеф. Аз само споделих.
 Да знаеш, че другарката Димитрова в 4-7 клас ще да е виновна щото все ми пишеше по съченинеята - Внимавай с пунктуацията, обърни повече внимание на пунктуацията! и т.н. и т.н.
И мен сега пунктуацията и правописа ми вадят очите  Mr. Green

Захира, тая нощ сънувах как съм ти на гости, а ти ще ми правиш кола маска. Даже почна, ама звънна телефона и не довършихме
Яко беше.
А за Аватара - не знам за теб, ама в мига, в който Найтири го видя ми стана ясно как ще свърши. Може би затова казах, че е банален.

Отивам да прочета няколко странички назад, честити шестмесечинки на всички бебочета навършили ги.
Да растат здрави, умни и доволни.

# 662
  • Sofia
Нашата разходка днес беше пълен провал, но поне детето беше 1 час на въздух. Едва едва стигнах до Северния парк, а той ни е на 2 мин. път от вкъщи, вече с мокри крака, с надеждата, че там ще е разчистено, защото предишните пъти бяха чистили снега. Но уви, този път не, само са нахвърляли нещо отгоре и то го е разкишавило още толкова и изобщо не може да се бута количка. Имаше още 2-3 луди майки като мене, дето бутахме ли бутахме и накрая една по една се отказвахме. Обаче да не ни е напразно излизането, се върнахме пред блока и там си седях на пейката около половин час. Ужас, кога ще свършва тази зима ... Wink

Алегория, Аси, нищо им няма на броколито и карфиола  Grinning Просто пак бяхме изпаднали в дебат кога се дават - едни са за ранното даване, други за по-късното и така ...

Сега ме заинтригувахте с това авокадо. Да взема и аз да дам ли?! newsm78 Аз изобщо никога не съм яла и нямам никакъв опит с него. Благодаря на Терпсихора и Захира за инфото и за това как да го избираме.  Simple Smile

# 663
Сънчо: хахаха, много як сън. Аз пък незнайно защо сънувах, че ме хапят АКУЛИ.  #Crazy  Дали не е нещо свързано с форума?  Joy hahaha  Joy  hahaha  Joy

Аси: за говоренето: хахаха  Laughing Hug Аз специално за теб и Алегория използвах тази дума.  Laughing Но нашият речни далеч не може да се сравнява с вашия Joy

Алегория: и от мен имаш едно 'мерси' за старанието  Hug

Яна Вд: ние взехме преди 2 месец някъде и си го ползваме вече от около месец и нещо. Определено ми върши страхотна работа.

За броколито и карфиола: да, газообразуващи са, но то кое не е? Тивката ли? Картофът ли? Фасулът ли? Бананът, сливата и крушата ли?  hahaha По тази логика нищо няма да даваме. Моята Анди не пръцка сигурно само от вода  Joy

Оффф писна ми от ходене по мъките за бани  ooooh! Сега се вбесих. ходихме и то апаратамента и гледаме майсторите сложили лирата (за топлене) върху едни декоративни плочки, без ВЪОБЩЕ да се съгласуват с нас и направо се разревах от яд. Вече явно напрежението от обикалянето и трошенето на пари ми дойде в повечко.  Cry А това е само банята... Остава ни само още остатъка от от ратамента  #2gunfireooooh!

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 15:38 от Yana-barborana

# 664
Янчееееее с тоя сън направо ме уби  Joy

Благодаря ви за благодарностите! Аз пък хич не се замислях наистина, че като знам какво искам да кажа другите не знаят  Mr. Green

аз пак да кажа че имаме стол за хранене (с уши  Mr. Green) ако искаш го виж малко по назад в темата! Много съм доволна! Даже вчера ядохме в него!

Пак Янче..стискам палци това да е проблема, че с майстори в къщи е мале, мале ама то той не го знае
Дано мине бързо и безпроблемно

# 665
Алегория: мерси, мила  Hug Дано! То само на банята й се вижда краят, ама още колко остава...  ooooh! То поне пари да имахме да го направим и останалото сега наведнъж Joy Имаш страхотна мисъл под линийката си между другото!!!  Heart Eyes

# 666
  • София
до мамите биберон - аз ви бях казала, че и моя така беше месец и половина от 3 до 7 се будеше на половин час. Накрая ми писна и почнах да го оставям да си врещи. Е, врещя, врещя, сега се буди 1 път, най-много 2 пъти през нощта. Много се разсейва денем и хич го не знам какво суче.

Алегория, нашият шезлонг е с уши!

Янче, съжалявам за майсторите. То като имаш майстори плътно до гъзо им трябва да седиш, щото все става нещо дето не трябва да е баш така. А и те гледат да работят, къде ще се вкарват в мисли, че декоративни плочки са за украса, а не за скриване! Дано няма повече издънки.

Ивушке, почни да излизаш! Днеска времето е супер, в 8 и 30 беше направо топло, днес водих аз Ивка до детската градина.

Ние тамън да излезем и заваля, но сега като гледам е идеално за навън, само джорето да се събуди. Даже някакво слънце се пръкна.

# 667
  • На плажа
За стола за хранене съм с две ръце ЗА.Много ми е удобен и за игра го ползвам.
Янче,съчувствам ти мила,и аз изпадах в нервни кризи,но заради мъжа ми.Все нещо не харесва от това дето аз съм харесала.Въобще беше приключение голямо.Иначе лирата не я ли сложиха зад вратата,повечето ,които съм виждала са там.И нашата е зад вратата,да не се вижда много-много.
Лиде,вярно не се отваря  newsm78 Ето нов. Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0

# 668
Сънчо - за ушите пускам пак снимката (сори за тези които я видяха) за да разбереш за какво говоря  Mr. Green
а за мисълта в подписа...подариха ми една книжка "Момченце е!" и там има страхотни мисли  Peace

после ще я махна, че вече спамя темата  Mr. Green

# 669
Янче, нали знаеш, че майсторите един уй ги е правил... Embarassed...не исках да съм толкова вулгарна, ама приказката е даже с к..Лоша работа са тея майстори...пожелавам ти железни нерви  Wink

Сънчо, в Ловеч са едни планини от сняг, т.е. и да изляза, ще стигна само до пред блока...иначе да съм се метнала в апреските преди 5 часа...утре ща не ща ще се добирам до педито, че сме на ваксина....И какви са тези сънища... Embarassed

Сега отивам да додам хубавия банан отпреди 3 дни и после ще гледам за Гунджа Joy Joy Joy

# 670
Захира  Hug много мило! И по слабички пак ще ни харесате!  Simple Smile

# 671
alegoria - не я махай - много сладки тези уши! Laughing

И ние имаме столче - подарък за погачата от кумата(на бертони е), но сме го занесли в друг апартамент да не заема място, защото бяхме още малки! Сега като гледам снимката се сещам - столчето има ли връзки - как е обезопасено всъщност!? newsm78 Да не вземе бебка да реши да скочи!?

# 672
Тенк ю фор дъ подкрепа  Hug

Тинче: ами да, зад вратата е лирата, но от 2те страни на вратата (през половин плочка от касата) сме сложили една колона декоративни плочки от горе до долу . Въпросът е, че знаеше, че не искаме до колкото е възможно да се слага каквото и да е над декорациите (има ги и на други места) и тъпакът не се е сетил да я сложи тъпата лира една идея по-наляво нито се обади да се посъветва! Бърза, бърза да слага баш лирата и да си ходи, вместо примерно първо да ми монтира шкафа с мивката  #Cussing out ТЪПОТА ви казвам!!!   smile3511

Силви: разбира се, има колани  Wink

# 673
  • На плажа
Ю Уелкам Янче    Hug
И моето столче има колани,но не мога да разбера как се закопчават ,понеже му махах облицовката да го пера. newsm78

# 674
Мерси Янче - ще трябва да си го вземем вече!

А за този "майстор" - защо не опитате поне от цената да ви направи отстъпка!?  Crossing Arms - Те хората не случайно са казали - майстор да не ти влиза в къщата!

Общи условия

Активация на акаунт