Отговори
# 300
Амбишъс - ние сме бебета, затова идва разликата Wink на 17-ти ще правим 6 месеца. Пък кака Савана явно наиситна е като нас - само на бузки качва, а дупата мънина  Hug
Аз уж си пуснах днес поста преди да изляза, а то какво стана...  newsm78
Получих си писмото от дерматоложката и пише най-накрая диагноза - АТОПИЧНА ЕКЗЕМА. Някой наясно ли е изобщо каква е разликата м/у обикн. и атопичната? Дала ми е и сайт да чета де, но друго си е да видим и в бг какво кават по въпроса: www.bad.org.uk
Ako някой иска да чете.
Аз днес правих пюре от морков, да видим какво ще стане като стигнем до морков и картоф на хип. Аз се опитах да стерилизирам, но незнам дали е правилно. Измих си стари бътилки на томи типи, които са малък грамаж и не ги ползваме вече, стерилизирах ги и намачканите сварени моркови ги сложих по бурканчетата с бибите и капачките отгоре и във фризера. Като ги размразя на водна баня ще им добавям АМ. Добре ли е ???
Ох издрицкахме се якооооооооо ей ся сменях пампа с ако ша му се невиди  #2gunfire след малко ида

# 301
Хелоуууу и от мен...Аз днес пак се затрих и вие пак сте изписали 5 страници....
4естити месе4инки на вси4ки празнуващи  Hug
Ние днес цял ден миткане по улиците...Като излязохме в 11, та до 12,30 ,от там в една приятелка на кафенце/нейното беб4е е на 3 месеца и половина/ , нахранихме дребосъците и айде пак на разходка...та до 17,30...Супер

И аз се чудя дали не сбърках като дадох директно морков с картоф вместо първите моркови на бебето.
Захира И на нас първото пюре ни беше картоф+морков на Хип , ама да 4укна на дърво не сме имали проблем.Морков беше пил 3 дни само на сок4е и затова го смятах за ве4е въведен.....
МАриелка нямам идея за стерилизатора.Моя е на д-р Браун и си стерилизирам и другите шишета/Авент и Томи Типи/
Магаре Стискам палци бърсо да се оправя о4енцето на Деската  Praynig
Ра_ив  Joy Joy Joy
щях друго да пиша ама забравихххххххх
преди се оправдавах с бременността сега само цвета на косата ми остана  hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha
terpsyhora   4естито ви зъб4е
Desy_Stz   Успех на испита
Александра браво на КАти ...и браво и на вас, 4е не сте згафили  Mr. Green

# 302
Янче - искаш ли да дойдеш с мен на фризьор утре  Mr. Green
Амбишъс - и аз им завиждам за срещата на 8-ми  Rolling Eyes лоши саааааааааа  Cry

# 303
Лиде: искам ,искам, къде точно ще ходиш???  Mr. Green И аз съм давала морков+картоф на Хип, нищо й няма на марката и стига сте се настройвали така. Просто сте имали рекация към моркова предполагам. Дай друга марка с моркови ако се съмняваш  Laughing

И аз скоро (е, скоро скоро, колко да е скоро  Rolling Eyes , ама нейсе) ще се присъединявам към отбора на Боровите майки  Laughing Е по-точноо Гоце Делчев, ама то точно отсреща  Mr. Green

# 304
Hug19 мамчета сме за 8 март, на човеко му бях казала да направи предложение за 16 (толкова бяхме тогава) и ето кво ми предлага:
Куверт по 13,20 лв на човек, като ще има следните плата:
-   4 салати  капрезе
-   4 зелена салата с яйце
-   4 салати венеция
-   4 салати на шефа
-   4 плата с френски сирена
-   4 пилешки хапки в корфлекс
-   4 обикновени пилешки хапки
Сори, ако има гладни!
Та понеже сме 19 ще направим малко повече от нещата и ще се увеличи сигурно с 2-3 лв. Tочна сметка ако приемете менюто.
Пиене отделно всеки по избор да си поръчва и да се напива, която мама не кърми и за кърмещите да пийне! И пак линк към ресторанто http://www.delsole-bg.com/ (има менюто)
Думайте , нрави ли ви се менюто или ис кате всяка сама да си поръчва???

Янче, Силви,Магаре, много се радвам , когато чета хубавите съвети , които сте дали на Глупи! Напълно споделям!  Peace

Супер!  newsm10

# 305
стига с това меню деееееееее сърце няматееееееееееееееее  #2gunfire

сега и аз в кюпа за първи път

къпахме теди и като взех да го мажа (сега едно обясняване ще падне) на ръчичката точно на лакътя едно като екзема  newsm78 как да го обясня колкото монета от 50 ст. по грубо..сякаш малки пъпчици и оградено като с червен борд .....много странно
някой да е имал такова? днес не сме яли нищо ново  newsm78

# 306
Здравейте, мами! Много ще ми е приятно да си пиша с вас. Обаче досега не съм влизала  и не знам   newsm78 как да добавя мойта кукличка в списъка на родените през август 2009. Някой може ли да помогне?

# 307
Lidiya_81 аз захраних с пюрето на хип картоф и морков и го прие добре. Нямахме отрицателни реакции.

# 308
Здравейте, мами! Много ще ми е приятно да си пиша с вас. Обаче досега не съм влизала  и не знам   newsm78 как да добавя мойта кукличка в списъка на родените през август 2009. Някой може ли да помогне?

Здравей и добре дошла сред нас  Hug Пиши на Asy77 (отпред виж точно как й е ника) на лични съобщения. Напоследък тя пуска темите и при следващата ще те добави  Peace

# 309
И аз съм давала морков+картоф на Хип, нищо й няма на марката и стига сте се настройвали така. Просто сте имали рекация към моркова предполагам. Дай друга марка с моркови ако се съмняваш  Laughing

Даааа и ние сме само на пюретата на Хип , и според мен е реакция към даден зелен4ук, а не към ХИП ...на мен ли4но много си ми харесват Hug

# 310
Биа: казвай бързо къде ще се местите! Simple Smile Ти си пишеш ли с Венивет? Как разбра? Много се радвам за нея, наистина адски бързо след това забременя, помня го. Да е живо и здраво!  Heart Eyes
Няма па да кажа ощеееее  smile3534  Joy (ако утре подпишем ще кажа  Whistling )
Ами не не си пиша с нея,една моя много близка приятелка пише във февруарките,та надникнах и видях.Стана ми мнооого хубаво и реших да споделя и с вас,знаех,че много ще се зарадвате. Hug

Биа, права си, сами та както си знаете. Така си е най-добре!  Naughty Ние от първия ден сме си отделно, в началото също бяхме на квартира, после си купихме наше си жилище и така, нещата се нареждат. Но съм си много спокойна и знам, че където каквото оставя, там и ще си го намеря, ако искам гола ще си се разхождам вкъщи цял ден, ако искам ще готвя, ако искам няма и ще караме една вечер на сандвичи ..., като се караме с мъжа ми няма да се съобразявам кой ще ме чуе и какво да обяснявам ... и така нататък. Сами си е най-добре!
Абсолютно!Ама абсолютно точно,се едно аз съм го казала. Hug

italiana,аз за менюто не знам какво да кажа,каквото кажат другите-това е,мнозинството печели.Аз лично бих предпочела сама да си поръчвам,щото пък да не стане там така-"Ама аз не ям такава салата искам от другата",пък нея вече другите са я зели и така пак ще трябва да се поръчва отделно.Иначе претенции нямам каквото вие решите се съгласявам,аз каквото искам и отделно мога да си го поръчам,за мене важното е да се съберем и да си е наприказваме и наснимаме и тва е,пък какво ще ям и пия,това е вече малка подробност (поне за мен). Hug

Охх момичета ще ме прощавате,че нямам време да ви изчета,ама верно ви казвам,че ми се е запалила главата. Hug Heart Eyes

# 311
  • София
Хей, явно има доста мами, с които сме в един район. Първоначално от постовете ви разбрах за Захира и още някой беше   ooooh!
Ние сме от Красно село, в района на Дойран. Ще ми бъде приятно да се присъединя към вас, ако се събирате на разходки, особено когато се затопли и се задържаме повече време навън. Разбира се, ако нямате против  Peace

# 312
Значи 19 викате, а? Да направя 20-ката  Flutter Все се каня да питам мъжо ще гледа ли децата (то де ще иде де), и все забравям, щото обикновенно се сещам като го няма или спи  Mr. Green Та и аз като Биа, както кажете, аз съм си на диетката, и ще ям каквото ми се пада за деня, даже може и само салата, че то след 20ч не би трябвало да ям, ама айде са.

Глупи, колкото за това с АМ, ми, че то не всяко дете обича АМ бе. Моята щерка такова нещо е близвала само с лъжица с 300 зора, така, че определено не съм давала и НЕ давам АМ преди да захраня или след това. А всъщност момичето може да си има достатъчно кърма, да внимава да не си причини пък свръх лактация все пак. Важното е, че бебето е качило дали са 10 или 210гр, качило е! Да не се шашка с такива неща. Да премери, ако иска след 2 седмици, но те вече започват по-малко да качват.

Ей, Захирка, как така не ти върши работа помпата бе? Всичко изсмуква (освен, ако не е задната хреме и да няма какво да измуче). Аз я ползвам когато както някой писа се задръстят със сополки. Но сами знаете, че когато ви е запушен носа и се издухате ви светва, ами то и с децата е така. Като почнат да понамаляват няма да се дърпат често, ама според мен по-добре да се теглят, вместо да се дави, за да може да спи детенце спокойно. Иначе и аз бъркам с клечки, и то не от бебешките.

Ей, Биа, иозбяга ми ти от квартала, а идват топлите дниии. Хубавото е, че пък трамвая ще минава покрай яслата на Юлето, която е точно с/у парка, та ще сме често в парка пък Simple Smile

# 313
До всички 8мо Мартенки за срещата!
Имам претенцията да седя между Яна и Биа! Едната ми е роднина, другата ще ми става(любовничка)!  Laughing Просто ви казвам да си знаете  Mr. Green

# 314
  • София
До всички 8мо Мартенки за срещата!
Имам претенцията да седя между Яна и Биа! Едната ми е роднина, другата ще ми става(любовничка)!  Laughing Просто ви казвам да си знаете  Mr. Green
фръц,пръц,тръц  Joy Joy Joy

mariellka и ние сме горе долу там нейде, е до Южния де, но като се стпли и вие насам ще идвате сигурно. Как сте вие, биха ли ви 3тия Пентаксим?

Общи условия

Активация на акаунт