Отговори
# 615
  • София
Защо охлювите не могат да карат мотори?  Joy Joy Joy

# 616
  • Варна
Защо охлювите не могат да карат мотори?  Joy Joy Joy

Защото им се веят очите  Grinning Joy Joy Joy

# 617
  • София
Само откачалки сме се събрали, с конкурс май са ни избирали  Joy Joy Joy

# 618
  • Варна
Само откачалки сме се събрали, с конкурс май са ни избирали  Joy Joy Joy

Алооооооо, ти на кого викаш откачалка  Crossing Arms Joy Joy Joy

Шегувам се  Grinning

# 619
  • София
Мне така, аз ли да те уча - АЛОООО, ТИ НА КОГО ВИКАШ ОТКАЧАЛКА  #Cussing out #Cussing out #Cussing out bambam bambam

Изчезвам, че ще ме уволнят Simple Smile Пък и Асенцето го няма да ни пожелае лека нощ Sad

Данчеееееее, не шпионирай, а кажи нещо да ми се успокои духа, да не витае тъй  Joy

# 620
  • Варна
Мне така, аз ли да те уча - АЛОООО, ТИ НА КОГО ЩЕ КАЗВАШ ОТКАЧАЛКА  #Cussing out #Cussing out #Cussing out bambam bambam

Ба ще вземеш да се обидиш и да се фръцнеш, аз затова така по-меко Laughing, нали съм си тактична Joy Joy Joy

Ние на чат го обърнахме Joy Joy Joy

Лидке, забравих да ти пиша, че си добре дошла във Варна когато си поискаш, ще те чакам на лято да не се отметнеш Hug

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 23:57 от Гануша

# 621
Данчето пак ни шпионира, ей пшионке, стига ги снася тия яйца ами вземи се разпиши ка си???

Е, те такова не очаквах от теб!  Laughing Laughing Laughing Аз само следя темата!  Crossing Arms

Аз па не виждам да има скандал  Crossing Arms Язък, не си ли е Чочинката в темата......не стават Убави скандали  Naughty Да хода да я жегна при Юлките лииии  Thinking Thinking Thinking

# 622
Данчето пак ни шпионира, ей пшионке, стига ги снася тия яйца ами вземи се разпиши ка си???

Е, те такова не очаквах от теб!  Laughing Laughing Laughing Аз само следя темата!  Crossing Arms

Аз па не виждам да има скандал  Crossing Arms Язък, не си ли е Чочинката в темата......не стават Убави скандали  Naughty Да хода да я жегна при Юлките лииии  Thinking Thinking Thinking

Joy Joy ида ида и аз да се включа, да има малко action  Mr. Green
A за калинките знаете ли? Защо не карат бързо коли?

# 623
За да не й вземат точките  Mr. Green

# 624
тц тц тц да не ви остави човек за малко еййййй изперквате  Party
ам ко щях да пиша...
Ганушка - ако ме каниш ще дойда, що да не дойда, само Румито да не ние бие и Антонио  Joy Ам обяснява ми се тука мъжо за Август и за кръщенета ама да видм...
Еи Трейси - ти си подстрекателката на 'скандалите' май  hahaha да не си сложила нещо в мъфините   chef Страшна торта спретнах, мъжо и аз де я подкарахме кажи - речи сме я преполовили   Crazy
Амбишъс - бяхме в Кайро 9 дена, с частни екскурзоводи наети на място, ако се ориентираш акво имам предвид. Аз бях 'мадона', а мъжа ми 'майкъл джексън' по улиците тълпи от народ около нас и само 'ай лав ю'. Очите ми им правеха страхотно впечетление  #Crazy тия хора сини очи небяха вждали, за цветни дрехи да не говорим, късата пола я забравих още от летището.  А за полета незнам дали е изключение за времето си, Хариелка ще каже, 7 часа неможахме да литнем от сф, защото беше паднал първият сняг и аз полет 4:05 сутринта трябваше да изчакаме да се изпосъбуди персонала и да се поразсъмне, че да почнат опитите за почистване. После имах прикачване в Милано и там имах 12 часа закъснение. Имаше едни умирисани сандвичи с една увяхнала маруля, и с риск да се о....м си взех един, защото щях да умра от глад. Кафе за да не заспя пих, ама познай-не се пуши на летището. Молих полицаите да ми разрешат да изляза от чакащи и да мина проверка, все едно влизам в Италя с печати и явсичко, за да изпуша една цигара с кафето. Няма ти шепна още колко премеждия имахме. И така 3 пъти. Идея си нямаш какво се случи и на връщане - мъжа ми го задържаха полицаите и го екстрадираха в бг  Joy  hahaha  Joy И изобщо пълната история е просто ати-египет пропаганда. На койото сме я разказали и е имал намерение да зърне пирамидите отблизо, се е отказал. На червено море е друго по курортите, моля за тия които си го мислят - не се брои. Който преживее сам 10 дена в Кайро без група организирано, а сам да си прави всико -и е доволен - д ами се обади  Naughty

Забравих да кажа - морков и картоф, запиащи ...  newsm78 не съм убедена  Joy такъв осир и одрис не сме имали - целия груб до врата и чак ръцете до лакрите, абе....  Sick

# 625
  • Sofia
Лидка, ей сега разбрахме защо не ти е харесал Египет. Вие сте били като в някакъв екшън-комедия. Не ви е било до смях, ама как го разказваш и аз като си го представям, ми мяза на комедийка ...  Joy Joy Joy

Алегория, моят крем явно е друг, пише: Поддържащ и защитен крем срещу лошо време и вятър.

Яна вд, Гануша ти е отговорила на въпроса за месото. По принцип месо се въвежда от 6м. до 8м., зависи кога си започнала захранването, един или два месеца след началото на захранването. Като начало можеш да дадеш пилешко, пуешко и заешко.

Повечето от вас пишат, че бебоците им не пият вода. Елате да видите моята девойка какво прави. Направя й чай или чиста преварена вода, давам й шишето, тя си го държи с две ръчички самичка и с наслада го изпива цялото ( 100-130мл) и иска още  Laughing

Хайде лека нощ на всички

# 626
  • В друго измерение
Амбишъс - бяхме в Кайро 9 дена, с частни екскурзоводи наети на място, ако се ориентираш акво имам предвид. Аз бях 'мадона', а мъжа ми 'майкъл джексън' по улиците тълпи от народ около нас и само 'ай лав ю'. Очите ми им правеха страхотно впечетление  #Crazy тия хора сини очи небяха вждали, за цветни дрехи да не говорим, късата пола я забравих още от летището.  А за полета незнам дали е изключение за времето си, Хариелка ще каже, 7 часа неможахме да литнем от сф, защото беше паднал първият сняг и аз полет 4:05 сутринта трябваше да изчакаме да се изпосъбуди персонала и да се поразсъмне, че да почнат опитите за почистване. После имах прикачване в Милано и там имах 12 часа закъснение. Имаше едни умирисани сандвичи с една увяхнала маруля, и с риск да се о....м си взех един, защото щях да умра от глад. Кафе за да не заспя пих, ама познай-не се пуши на летището. Молих полицаите да ми разрешат да изляза от чакащи и да мина проверка, все едно влизам в Италя с печати и явсичко, за да изпуша една цигара с кафето. Няма ти шепна още колко премеждия имахме. И така 3 пъти. Идея си нямаш какво се случи и на връщане - мъжа ми го задържаха полицаите и го екстрадираха в бг  Joy  hahaha  Joy И изобщо пълната история е просто ати-египет пропаганда. На койото сме я разказали и е имал намерение да зърне пирамидите отблизо, се е отказал. На червено море е друго по курортите, моля за тия които си го мислят - не се брои. Който преживее сам 10 дена в Кайро без група организирано, а сам да си прави всико -и е доволен - д ами се обади  Naughty
/.//"?

Лидия - хахахахаха, не можах да се стърпя, не е истина. hahaha hahaha Кайро, честно казано не ми е в списъка с желаните дестинации, а и наскоро гледах филма, каквото видях там, не ми хареса града.

Супер, че не сте се запекли от картофа и моркова!  Hug Дано и ние сме така, днес и дадох сладък картоф, хич не и хареса.

Хариелке - много си внимателна и ти, супер си подхождате с Аси като сватя! Ние пием вода също!

Трейси - вЕрваш ли ми, че ги чакам тия ''майстори'' ей така #2gunfire. Дано не се окажа лош пророк, не ми се вижда да го свършат за 3 месеца, т.е. за 2, тъй като 1 вече мина.

Току-що се върнахме от разходка в парка. Гледам тия днешните тинейджъри и си мисля: " абе, какво ще я чакам Савана да порасне, да я питам дали иска дупки на ушите, то тя сигурно ще иска да си продупчи и на други места, където аз няма да искам.''  hahaha hahaha Момичета, в Бг така ли е, не искам да обидя никой за нищо, просто ми е интересно, тука болшинството са направо като Коледни елхи, обици навсякъде, а татуировките...място няма по телата от тях.  Shocked Разбирам да имаш 1-2-3-4, ама това цялото ти тяло да е нарисувано, наречете ме старомодна, обаче някак си не ми го побира главата  Close

# 627
За да не й вземат точките  Mr. Green

Правилен отговор, получаваш шестица от учителката (демек от ме) и потупване по рамото. По лявото или по дясното искаш  Mr. Green
П.П. Да не се обидиш нещо  Hug

Амбишъс, мила, да идвам ли и аз с базуката  #2gunfire #2gunfire
Тук не са много накичени с обеци да ти кажа, и татуировки нямат койз нае колко  Heart Eyes

# 628
  • В друго измерение
Амбишъс, мила, да идвам ли и аз с базуката  #2gunfire #2gunfire

Направо идвай!   Joy Joy Joy

# 629
Добро утро, нервачки!!!!!!!

Ко само са разправяте....банана е хубав, но ненарязан Naughty

Яна ВД, какво ви е столчето, че и аз съм се разтърсила напоследък, а да питам като не сядаме още пърфект, пречи ли ...т.е. има ли леко полегнало положение.. newsm78

Биа, в кой район си вече...коя откачалка ще се наслаждава на компанията ти по градинките?

Какво щях да пиша, а ... от банана нищо не ни стана, но май от сливата дето я яде...още от малък се обрива от сливи Embarassed...като порастне ще му кажа да внимава със сливите  Naughty

Янче, не ни напускай, моля те....да не отиваш при Чочосан  newsm62

Моля ви, кажете какво да очаквам от тоя трети хепатит...че ще ни слагат в петък и ще се мерим...А, ами в лекциите от сп.9 месеца съм си записала, че попарата се дава от 7-ми месец...а как се прави попара със сухари, а пък глутена се въвежда после...Янче, да ни разясниш за глутена, че ти си спец по захранванията...

Днес ще дам пуешко...както съм на пост, ми иде аз да го намотая...не е на Ганчев.. Sick

Айде, приятно стоене по къщите...не важи за Яна, че тя е бетон..за което много ти се кефя...

Гери и от мен прегръдки

Общи условия

Активация на акаунт