Май- 130

• 27 631
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ееее...ми, нямам друг акаунт  Crossing Arms Който видял във фейсбук, видял  Mr. Green  М/у другото, бг.фото също не работи и ми заминаха всички снимки, вкл. и тази на Иви.

Мартеа, за маточината не знам, ама шоколадче можеш да си хапваш  Crazy  При теб сега играят много женски хормони и е нормално да палиш за по-дълго. Хаха...да си събирала багаша...шматка водолейска  Laughing

И аз съм в разни депресии, ама ме е срам да ви разказвам. Ще ми мине, де...винаги в по-трудни моменти се отчайвам, пък после ми минава.

Аз наистина съм се замислила дали да не заформим един общ ЧРД на майските дечурля...но има време до тогава. Или пък да се съберем по женски в късните часове, когато няма хора. Ще си поръчаме кетъринг, ще си пийнем, ще си полафим... Много ми е домъчняло.

И как се прави това кафе?!?

# 271
Цялата работа е, че в това кафене, дето е на един ъгъл - с една малка тераска с 3 маси общо, правят кафе на пясък, та правят го - варят го, след което домакинята излиза на тераската , слага примерно 5 кафета с чашките върху чинийки на една табла, която виси на един синджир и започва да върти таблата с все чинийките и чашките със страшна сила, правейки кръгови движения с цяла ръка от рамото. Кафето се задържа на мястото си благодерение на центробежната сила при въртенето. Не го обясних много добре, но е доста стряскащо в началото, като не си подготвен, защото буквално изстрелва към теб със страшна сила табла пълна с врели кафета Laughing Та това е целия сеир. А жената през поръчка ги върти, защото обясни, че е хванала тендовагинит - рисковете на професията, един вид.

А, ето намерих клипче, това е жената, това е кафенето
http://www.vbox7.com/play:c655f051

# 272
  • София
Ееее...ми, нямам друг акаунт  Crossing Arms Който видял във фейсбук, видял  Mr. Green  М/у другото, бг.фото също не работи и ми заминаха всички снимки, вкл. и тази на Иви.

Много кофти за албумите ти. Снимка на Иви можем да копираме от албума и в уебшотс.

# 273
o, направо нереално изглежда това въртяно кафе, как ги мятка, като виенско колело  Crazy атракцион  Mr. Green евала на хората! Гуш, чудно си го описала уикенда ви, браво!
Мартеа, разглези се с нещо  Heart Eyes всеки има нужда понякога да се изглези едно хубаво (вкл. и моя милост, при първа възможност  Wink)
Дачи, що така, ти винаги си пълна с енергия и толкова жизнена, чак не мога да си те представя  Naughty Каквото и да е, бързо да минава  Hug

аз да се похваля мънинко - след месеци чакане, сега в сряда любимия ще прави първи износ на умни туби за Сърбия. Стискайте палци да потръгне  Praynig

# 274
Бе Мартейка, я аз като видна коза с дебилно спокойствие да те питам ти каза ли му на мъжа ти, че не искаш да тръгва, че ще ти е трудно с Теа и т.н.? Или се надяваше той сам да се сети и понеже не се е сетил, сега си му ядосана?

Гуш, Ема е страхотна на всичките снимки Heart Eyes

# 275
Мартеа  Hug
Кафето е уникално явно след толкова въртене  Simple Smile
Гуш, супер снимки, а Ема е сладурана независимо как е облякана  Heart Eyes
Малейна, стискам палци всичко да мине по вода  Peace
След малко ще има и снимки тук http://family.webshots.com/album/576824777qSJaAX
Лека вечер

# 276
Ема е много сладка Hug
Красони Heart Eyes

# 277
http://kaminiki.multiply.com/photos/album/6/2010
Мале това с кафето ме уби..

# 278
  • София
Krasoni,тук са много мила картинка...колко голяма и достойна да и се разчита за малкия изглежда каката.

Ками, много е сладка Никол! И тя изглежда много порастнала.

# 279
Krasoni,тук са много мила картинка...колко голяма и достойна да и се разчита за малкия изглежда каката.

Гуш, така е много е щастлива от този факт, че може да го гушне или да помага с каквото може за него  Wink
Ками  Hug Никол наистина е пораснала и тя е една малка госпожица  Heart Eyes

# 280

Гуш, така е много е щастлива от този факт, че може да го гушне или да помага с каквото може за него  Wink
Ками  Hug Никол наистина е пораснала и тя е една малка госпожица  Heart Eyes

Много е готина, и изглежда много пораснала каката Heart Eyes
А Никол е малка фръцла Heart Eyes

# 281
Момичета, страхотни са дечицата. Толкова порастнали Grinning

Красони, малкия е невероятен бонбон. Гледах едно негово клипче как си мятка ръчичките и крачетата в леглото и осъзнах, че съм забравила всичко за бебетата. ooooh!

# 282
Сиска, как сте вие? Дени и той много е пораснал!
И Никол, и Веси - момичета-кокичета вече, а Ванката е бонбонче  Grinning
снимките на Ема са много хубави, явно момата-фотограф има усет  Heart Eyes

# 283
Всики дечица са прекрасни!

# 284
Момичета, страхотни са дечицата. Толкова порастнали Grinning

Красони, малкия е невероятен бонбон. Гледах едно негово клипче как си мятка ръчичките и крачетата в леглото и осъзнах, че съм забравила всичко за бебетата. ooooh!
Сиска, не се забравя такова нещо, бързо си припомняш всичко като се роди  Hug
Вече се обръща от корем по гръб остава обратното  Wink
Лек ден на всички, майчетата са ни всичките прекрасни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт