Май- 130

• 27 408
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Гуш, в Дървеница живеят, но кварталът няма значение. Най-важното е лекаря да е добър професионалист и добър човек.

# 631
Адвайс, аз ходя при д-р Ненов от Шейново. Първият път бях много доволна, сега е малко по-зает.
Ако искаш, ще ти пратя координати.

# 632
  • София
Супер Мартеа, изпрати ми инфо.

# 633
Адвайс, аз от никого не съм толкова доволна, че да препоръчам, затова и не се включих веднага - дано попаднете на правилния лекар Simple Smile

# 634
  • Sofia
Тормоз - казвайте за РД на хлапетата

# 635
  • София
Кроче, какво да кажем?  Laughing Някой трябва да се заеме с организацията  Crazy Според мен е по-добре да го направим краят на май или началото на юни. Ако резервираме някъде си трябва брой хора, деца...не знам. И къде ще се съберем? В детски клуб или в ресторант с детски кът?. Ако аз се ангажирам, то да знаете, че не работя сама и се притеснявам да не се получи някой конфуз ...да затворим, да поръчаме кетъринг, менюта и т.н. и накрая да дойдат три мами. Но е хубаво да го измислим, защото скоро започват резервациите за май месец и съботно-неделното време е най-желано.

# 636
И аз ще изчакам да фиксирате датата за да кажа със сигурност, защото за началото на юни имаме малко морски планове.

За лекар - в Тина Киркова ако не е далеч мога да препоръчам моята лекарка с две ръце.

# 637
Aз ходя при др.Хаджиева,има частен кабинет в Младост 1.Иначе е шеф на отделението в Окръжна болница.Много съм доволна.
За срещата най-добре да е юни, началото.Мисля ,че наи добре е в някое заведение с градина да се съберем,да има къде да играят децата.

# 638
  • Sofia
Предлагам 30 май, пада се неделя, примерно по обедно време, да се видят децата, да поиграят и после да има време за прибиране и т.н.
За да се избегне това, за което говори Дачи, може просто в рамките на няколко дена да има строй се - преброй се и който ще идва със сигурност, да даде капаро, в случай, че се спрем на детски клуб. Другият вариант е в заведение на открито, където можем да направим резервация, без да е енобходимо плащане на капаро. Само че ще трябва да кажете за такова място, защото аз не се сещам в момента.

# 639
Тази дата е добре,аз сам за!

# 640
  • София
Съгласна съм да е 30 май, ама да се съберем към 10-11ч, защото по обедно време Ели огладнява, доспива й се и почва да мрънка. Но ако повечето искат да се видим по обедно време, ще дойдем по обедно.

# 641
Аз сам за следобяд ,но както решите!

# 642
Ники беше при баща си тия дни,от днес е на градина....
Лек ден от мен!

# 643
Ле ле никаква активност,пишете как сте?

# 644
        Времето се постопли , майките поработват, а останалите предполагам са по градинки и паркове. Ето, похвалвам се - в Събота ще участвам с нашия клуб на този фестивал в София:
http://www.folklore-bg.com/%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D1%81%D0%B5 … D0%B2%D0%B0-2010/
       Ако има желаещи да заповядат! Слънчеви дни!

Общи условия

Активация на акаунт