Май- 130

• 27 631
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
martea, виждам че си решила вече, но аз пак да кажа, не бих отишла, Франция няма да избяга и друг път ще има Hug,

Krasoni , аз пък  обратно бях и съм в момента, за баткото по се панирах а с малака вече опитна и спокойна  Wink Hug

момичета днес е изстинка пролет, спокоен ден от мен  bouquet

# 241
martea, ако решиш за Франция потърси самолет. Аз два пъти летях до Германия с прекачване във Виена и после още 500 км в Германия, малко много си беше. С автобус ще ти дойде множко.

Krasoni, браво на Ванката, радвам се, че сте добре. Ние с Лорка по биваме вчера и днес сме по 6 часа навън, друго казва. Двете още покашляме, но е само от хремата.

Имам питане - по колко капки сребърната вода в носа слагате - 3? И мога ли да я съчетая с Еуфобиум спрей или няма нужда? Момъкът нещо пак говори носово и има прозрачни сополи....

Пателинка, можеш да ки комбинираш през 3 часа едното после другото.

# 242
Буба, в гледането на малкия съм спокойна във всяко едно отношение, но по време на бременността когато имах проблеми с контракциите от по ранните месеци някак си бях по притеснена за него как се чувства вътре и дали е добре  Wink
Креми радвам се че се оправяте и вие, навън наистина е истинска пролет тези дни и ние също не се задържаме много в нас.

# 243
Здравейте, ние най-сетне сме си у дома. Една седмица изкарахме в Младост, Теа нали беше болна. Тя вчера беше именичка, големи вълнения, добре, че празнувахме там, че вече ми тежат приготовленията определено.

Аз съм крива, сърдита съм на мъжа ми. Много бързо ме прежали и реши да ходи сам във Франция, всъщност не сам, с половината ни приятели, без изобщо да ме пита ок ли съм, ще се справя ли сама с Теа една седмица и т.н.. Сигурно не съм права, но ми е адски криво в момента, имайки предвид факта, че все пак съм бременна. Мъжете са егоисти и това е факт.

# 244
MaртеаHug ще се оправите, ще се разберете, разбирам те, че ти е тежко и при това си по-емоционална в момента  Sad Дали ще можеш да разчиташ на свекърите за помощ, докато го няма? Или на майка ти?

и ние със съпружето сме сдърпани, но при нас нещата тлеят надълбоко - никога не се "караме" с викове, обиди и пр., всеки си се сърди някак мълчаливо, цупи си се, уж разговаряме за проблемите, обаче не стигаме до решение - напоследък имаме много различни нужди - аз предпочитам да си остана вкъщи, той иска все навън някъде (а парите така или иначе не достигат, та навън се изчерпва с разходки някъде). Аз съм леко депресирана от близо 5-годишно стоене вкъщи с децата, но докато Надето не тръгне на градина, нямам перспектива за работа - няма кой да я гледа... и така, тлеят си проблемите  Cry

# 245
Дали ще можеш да разчиташ на свекърите за помощ, докато го няма? Или на майка ти?

Въпросът не е в помощта, оправяла съм се сама, пак ще се оправя. Много ми е обидно. В подобна ситуация аз никога, никога не бих постъпила така. Да знам, че му е гадно и въпреки това да замина да си гледам си кефа. Просто никога не бих го направила. Едноседмичен купон някъде не струва повече от връзката ни.
Ще се оправим, ако аз реша. В момента ми е толкова криво, че съм решила изобщо да не му говоря.

На теб ти пожелавам да поговорите и да преодолеете скритите проблеми, защото сте страхотна двойка Hug

# 246
На теб ти пожелавам да поговорите и да преодолеете скритите проблеми, защото сте страхотна двойка Hug
благодаря, Мерка, ние сме говорили 100 пъти за това и хем аз се старая, и той се старае, но има-няма и избие пАрата и пак някой се цупи.  Crazy Сега излязоха двамата с Марти да махат гащи в центъра, дори не ме попита дали искам да отида, а аз и не искам де, нали ми е хубаво вкъщи, имам си и домашни задължения, но понякога се оправдавам с тях... Хем боли, хем сърби му се вика на моето  Mr. Green Шъ съ опраим  Peace
пожелавам и на вас да намерите път един към друг и да изгладите отношенията  Hug

# 247
Мартеа, наистина си доста чувствителна в момента, но пък и погледнато реално наистина имаш нужда от мъжка подкрепа, но уви понякога са доста егоистични мъжете.
Пожелавам на теб и Малейна да се оправят нещата доколкото могат, че както е писала Малейна с две деца наистина в повечето случаи предпочитаме седянето вкъщи, особено в зимния период  Sad

# 248
Мартеа аз щях да отида...

# 249
Martea, разбирам те прекрасно. Моят мъж пък си вдигна чукалата за 2 дни на ски, като бях влязла в 9тия още с Марти става въпрос. Много ми беше криво. Отидох и напазарувах всичко за бебето без него. Не че му накривих шапката, де... Сега не ми се струва чак такава драма...... Доколкото разбирам от поста ти, не сте го обсъдили преди той да се съгласи. При нас беше същото, той просто каза ок, без да сме говорили. Аз съм голяма душица и няма да го спра, но начина, по който станаха нещата тогава ме нарани доста....

# 250
Мартеа ако те беше питал денонощия наред дали да отиде, дали ще се оправиш, дали... ти какво щеше да му отговаряш? Не се хаби за такива неща, не се вглеждай чаааааааааак толкова. Ти си по-чувствителна в момента, отделно и на теб ти се искаше да отидеш, но приоритетите ти са други. Мъжете не могат и няма и да имат никога нашите приоритети и е нормално да не ги разбират. Далеч не ме брой защитница на човека, но според мен не си струва сърденето за такова нещо. Повярвай ако ти звънеше по 100 пъти на ден да те пита дали не те е заболяла някоя нова костица и ако те оставяше да лежиш на дивана, а той да върши всичко и това нямаше да ти хареса, защото ти си силна и независима личност, която има и следва своите принципи. В къщи понякога и мен ме ядосва точно това с непитането, с постоянната му убеденост че съм достатъчно силна за всичко. От друга страна се чувствам добре от това че човека до мен ме смята за толкова оправна - това ме кара да се чувствам уверена в ежедневните си решения. За някой неща няма златна среда  Wink.

Hug

# 251
Тиа, всичко това прекрасно го разбирам, но въпреки всичко това не пречи да ми е обидно и да ми горчи в устата.

Мартеа аз щях да отида...

не се съмнявам в теб, сладурка Heart Eyes

# 252
Между другото, размислих, ако правите национална среща към 6-7 март, бройте ни двете с Теа, ако всичко при нас е наред Wink

# 253
Между другото, размислих, ако правите национална среща към 6-7 март, бройте ни двете с Теа, ако всичко при нас е наред Wink
Ха така! Ай, сиктир-както би казало Катето...Абе, къде е тая Катя, бее  smile3516
Първо трябва да решим къде ще правим срещата. Ако решите за насам, казвайте да се юрвам да търся място за спане и прочие. Ако е за София-аз мястото си го знам, хотелчето беше супер  Grinning
Пателинке, сребърна и Еуфорбиум може, ама за какво да ги комбинираш? По-добре ги давай отделно, та да видиш кое как действа...Или, ако решиш да редуваш, през 3 часа, както е казала Креми. Да ти кажа честно, за мен сребърната е с по-общо действие. Еуфорбиум спрей ползвам само за себе си и то юни месец, когато имам пристъпи на сенна хрема, като почна сутрин да кихам, кашлям...и като се пръсна с Еуфорбиум за нула време минава. Само за това го ползвам, има невероятно действие  Peace

Иначе, Мартеа, Малейна, какво да ви кажа, момичета. Всички тук сме преминавали и преминаваме ежедневно разни по-малки и по-големи кризи с нашите мъже, ама и аз като бабата на Мартеа ще кажа "подминуй" и туй...Какво да се прави, такъв е животът...
Не съжалявайте, че се лишаваме от някои неща, на нас е дадена най-отговорната задача, децата идват чрез нас на този свят, не само във физически план. Отглеждането на детето е задача на майката, затова нека да се радваме на това. Време за другите неща винаги ще има  Hug

# 254
ама и аз като бабата на Мартеа ще кажа "подминуй" и туй...

ей, помниш като слон, моме!

Не съжалявайте, че се лишаваме от някои неща, на нас е дадена най-отговорната задача, децата идват чрез нас на този свят, не само във физически план. Отглеждането на детето е задача на майката, затова нека да се радваме на това. Време за другите неща винаги ще има  Hug

изобщо не съжалявам даже, това ми е най-малкият проблем. Колкото лишения съм изтърпяла покрай майчинството, още хиляда по толкова с кеф ще изтърпя.
Само дето любовта е да споделяш, нали така. В една реклама го казват, не съм си го измислила Mr. Green

Катка къде е, наистина?

Общи условия

Активация на акаунт