Май- 130

• 27 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Бреееееееееее от единия магазин за дрешки го развихте до две напивания и домашен кейк  Laughing. Даровити булки!

Съгласна че организацията е трудно нещо. Аз не предлагам себе си за организатор в София, основно заради това че съм мноооого зян с инфото за заведения  Embarassed . Нощния живот ми се отдава в къщи на възглавницата  Wink. Но иначе помагам с каквото кажете.

# 226
  • Варна
Ох от това стоене у дома съвсем съм се чалнала. Само като казахте среща и Стара Загора и ходих да търся с какво може да се стигне от Варна и колко време се пътува. Rolling Eyes Embarassed

# 227
Ох от това стоене у дома съвсем съм се чалнала. Само като казахте среща и Стара Загора и ходих да търся с какво може да се стигне от Варна и колко време се пътува. Rolling Eyes Embarassed
Хаха, това е много добре, не е признак на чалване. Напротив, поглеждаш сериозно на нещата  Laughing

# 228
Ей тва е, суууупер  Party Деси  Heart Eyes
Аз се ангажирам тогава другата седмица да намеря начин да скоча до Баните и да проверя цените на "Калиста" за да си говорим вече в цифри Wink Можем да го съчетаем с едно излетче до Богородична стъпка, съвсем наблизо е и Долината на тракийските царе Grinning  
Та не е задължително да е сега, ще имаме достатъчно време за организация. Можем дори да го направим май, та да организираме едно общо духане на свещички за първи юбилей на чаветата - 5 годинки  Flutter
И, Мартеа, не ми се измъквай по терлички, не е толкова далече, и тука АГ имаме, и тамън 2 частни(ако нещо се наложи, де Wink)...Аз навремето до последно пътувах до Пловдив на изпити, последният ми беше в събота, следващия петък родих  Crazy

П.с. Ето го сайтът на "Калиста", цените за нощувки са скъпички(на "Промоции"-> Топ оферти можете да ги видите), ноо ще проверя и в други хотелчета, там са доста  Peace Може да се спи на едно място, а да се ходи за хапване, процедури или разходки на друго  Grinning

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 21:37 от Avgusta

# 229
Здравейте  Hug
Аз да се отчета по късните часове.
Днес водих малкия на контролен, положението е по добро, нямаме червено гърло и възпалено ухо и оставаме още 2 дни на АБ и капки в ушенца след което остават само капките в нослето докато отшумят секретите.
Нането, дано бързо се опраяте  Peace И да е жива и здрава малката принцеса с малко закъснение    bouquet
Креми, дано и Лорка се оправя вече и по рядко да си хващаме тези гадни вируси.
Ренка, не се предавай, трябва да си здрава  Wink
Това с магазина в Стара загора и мен ме заинтригува, но като изчерпам наличните дрехи ще питам и аз за подробности, тук имаше един много хубав английски но го затвориха след 6 месеца, а сега ми казаха че имало и още един но още не съм ходила да го видя, че за сега дрешки имаме, но ме интересува дали не продава прах за пране така че май ще го търся по скоро от предвиденото  Simple Smile
Лека вечер и бързо оздравяване на всички  Hug

# 230
Бреееей, как сте се разговорили, пък съм изпуснала  Simple Smile
Хубаво предлага Августа, ама ако е май , да е след 3-ти, щото  от 30.04 до 2.05 сме ангаже с РД на Момчил и свързаното с това пътешествие  Simple Smile
Повръщащите - оправихте ли се? Да кажа че в събота имахме една драйфаща серия, но всичко мина с няколко приема на цитрат и кола. Особено колата беше приета с големи овации  Mr. Green Не разбрах вирус ли беше или нещо от храна  Thinking
Имам питане - по колко капки сребърната вода в носа слагате - 3? И мога ли да я съчетая с Еуфобиум спрей или няма нужда? Момъкът нещо пак говори носово и има прозрачни сополи....

# 231
И, Мартеа, не ми се измъквай по терлички, не е толкова далече, и тука АГ имаме, и тамън 2 частни(ако нещо се наложи, де Wink)...Аз навремето до последно пътувах до Пловдив на изпити, последният ми беше в събота, следващия петък родих  Crazy

Душко, грам прилика няма тая бременност с предишната отпреди 5 години Peace Всеки ден по някоя нова болежка излиза, с нетърпение чакам да дойде май и да съм в 9я.
След 8мия никъде не мърдам аз, пък с тези частни болници хич не можеш да ме примамиш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 232
Мартеа  Hug.

# 233
Ето, говорих как никъде не мърдам и...
Я дайте акъл.
Значи, кукерската група е канена във Франция за една седмица, аз мога да ходя като придружител, ноооо... пътува се с автобус. Два дни в едната посока и два дни в другата. Дайте акъл. Няма да издържа, нали?
Толкова ме е яд.....

# 234
Мартеа, в кой месец си, в 6-ия? Отивай, как няма да издържиш! Ще се изкефиш. Иначе, ако не идеш, ще се ядосваш. Помня първия път скитах като гламава. С какъв акъл ... и аз не знам. Сега по- ме е шубе. Сигурно и ти така, но ако се чувстваш добре, какво пък...

# 235
Мартейка, аз не бих отишла, за мен това са ненужни експерименти.

# 236
 И за мен  Peace Сама казваш, че бременността ти е по-тежка от предишната. Пък и това дундуркане с автобус толкова часове.... Naughty

# 237
Не, не, никъде няма да ходя.
Ако намеря някой евтин билет за самолет, евентуално.
Но ме е яд де.

# 238
Питай следящия те лекар какво мисли. Може и да я караш по-тежко, а може и просто да те е страх повече. Наистина виж за самолет, защото пък е хубава възможност да се разходите с любимия.

# 239
Здравейте
Мартеа, ти си решаваш в крайна сметка какво да направиш, но е хубаво да се консултираш и с лекаря ти  Hug
Пожелавам ти да не усетиш как ще минат тези оставащи месеци  Heart Eyes
А за това, че с второто дете повече се притесняваме е така наистина и аз бях по - голяма паника с малкия отколкото с Веси  Crazy
Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт