Май- 130

• 27 616
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Naneto, нямам идея, ама най-добре се обадете/отидете на лекар.
Стискам палци да не е нещо сериозно.  Praynig

# 211
Naneto, нямам идея, ама най-добре се обадете/отидете на лекар.
Стискам палци да не е нещо сериозно.  Praynig
Абсолютно. Идете на лекар задължително. В момента отново се шири стомашно-чревният вирус, а обезводняването, което го съпровожда заради повръщането и разстройството, при децата настъпва много бързо и е много опасно. Така че не губете време, а отивайте на лекар за преглед и диагностика. После ще обсъдим лечението, ако искаш  Hug

# 212
значи, каза, че е от жлъчката, понеже той нищо не яде. сега го наливам с течности, все пак...Иначе за лечението, той е на хомеопатия и това е друга причина да ми е нервно... да не стане по-лошо..

# 213
Нането дано се оправите бързо.

Августе ние обикновено с каненето си оставаме, но сега съм си навила да водя Калоян на криви огледала, а единствената зала, която намерих в нета е Старозагорската. Понякога много си се ядосвам - ей го на на 2 часа път при това магистрала.... и все не стигаме. По път и обратно за морето спираме за по два часа и толкова.

# 214
Августа, къде го този магазин, още утре да го посетя newsm78? Аз вечно неразбрала....

# 215
Ууууу, Вале, как може да се излагаш така, бе-виден шопинг маниак  Mr. Green
Магазинът се намира на "Св. Княз Борис", в бялата кооперация точно срещу южната ограда на бившата частна детска градина "Ян Бибиян". Има много стока на място, но и момичетата ще ти кажат и кога зареждат  Peace
Въййй, Тиа, и аз се сетих, че не сме водили Никола на "Залата на смеха" Embarassed И като имаш предвид, че майка ми работи на барчето на Зоопарка, което е на същото място  ooooh!
Ами хайде организирайте се софийската (и пловдивската, и бургаската Wink) група и да се виждаме в Стара Загора, голям кеф  Party Аз ще проуча кога работи залата  Hug
И мож' да направим и едно напиванеее  Party
Нането, това с жлъчката ме озадачава, ама не знам, не мога да изкажа мнение. При всички ситуации трябва много щадяща диета сега...

# 216
  • София
И мож' да направим и едно напиванеее  Party

А такаааа...важното е да запознаем децата, нали?  Mr. Green Кефиш ме, много  Hug

Като сме се разприказвали за срещи, кога ще се видим пак така национално? Някой петък-събота? Аз съм на работа нон-стоп и не мога да излизам от Сф, но някоя вечер ще е чудесно пак да се съберем. Нали? Simple Smile

Бързо оздравяване на всички мъници-болници и тяхните мамици  Hug Сега със затоплянето се започва екшъна...и аз очаквам включване.

# 217
Жлъчният сок е жълт, Августе, и когато детето не е яло и започне да повръща интензивно, често се случва да почне да повръща и таквоз чудо.

Среща в Стара Загора ми звучи чудесно, таман ще видя баба Mr. Green

# 218
Цитат
Ууууу, Вале, как може да се излагаш така, бе-виден шопинг маниак 

Направо тоз път се изложих Mr. Green...ама няма да закъснея-още утре съм там и ще докладвам дали съм го открила....

Среща в Стара Загора и мен ме устройва, а в залата на смеха Иса мн се забавлява мин. година.....

# 219
За срещата - аз на 27-ми февр. не мога, на 6-ти март също. Така че се ориентирайте към друг ден, ако искате  Mr. Green Да запознаем децата ... чудесна идея  Laughing Ма трябва да сме и с татковците, та да може вечерта майките да купонясват, бащите да си гледат децата  Laughing

За болестите - и Наско се опитва да се разсополеви от неделя. С клеева тинктура в носа и през устата, заега удържаме положението. Дано не прехвръкне грипът и при нас, че сме готови...

За онлайн пазаруването - удобно е, особено когато нямаш много време да обикаляш из магазини и когато им уцелиш размерите  Laughing За себе си не смея много да поръчвам, основно блузки, чанти и обувки, но за малкото смело купувам. От Ларедут. В другите сайтове нещо не мога да се оправям. Не съм се и учила, де. Има някои тънкости, като факта, че понякога гледаш едно, в действителност е малко по-различно, но и на това му се хваща цаката.

Това на кратко от мен.
Нането, да се оправяте бързо!

# 220
Ренка, дръжте фронта, не сме се излагАли  Hug
Дидка, ми тъй ми, Асан и той е хора  Grinning
Аз викам да направим едно софийско у Дидкиния център с хлапетата, и вечерта с майките, а татковците да си гледат децата, примерно  newsm78
И едно Старозагорско по същата схема  Whistling
Ей ся като се запролети... Party
Дали да не проверя как стои въпроса със станциите на Старозагорските бани, че да я съчетаем с малко плуване в минерална вода и процедурки. Чувам, евтинко било  Wink
Жлъчният сок е жълт, Августе, и когато детето не е яло и започне да повръща интензивно, често се случва да почне да повръща и таквоз чудо.
Среща в Стара Загора ми звучи чудесно, таман ще видя баба Mr. Green
Феичке, не съм запозната, душе, не ми се е налагало, да пази Господ. Затуй рекох да отидат на лекар, да го видят детенце  Rolling Eyes

# 221
  • София

За срещата - аз на 27-ми февр. не мога, на 6-ти март също. Така че се ориентирайте към друг ден, ако искате  Mr. Green

едва ли толкова скоро ще стане  Laughing

На когото му се занимава - да организира. Аз си взех омута от последната софийска среща. Все някой някога няма да може...Ама докато не го приоритизираме в собствените си програми, никога няма да стане. Оправданията от рода на "Ама аз такова, ама аз онакова...ама детето така, ама детето онака" не трябва да се уважават. Нито децата ни са бебета, че да изискват кой знае какво обгрижване, нито ние сме малки деца, че да не можем да си подредим програмата.
Ако наистина има желание, ще се намери и начин. Всички много искат среща, пък като дойде времето...айде да не продължавам. Ако искате да се видим, моля, подходете по-сериозно.

За мен знаете, че винаги съм там  Mr. Green 

# 222
Гуш, абсолютно си права Peace Затова и аз си мисля, че е редно да подходим по-сериозно този път. Аз съм съгласна да се нагърбя с организацията, ако е за Стара Загора и да се изсипя пак тоя път ведно с цялото домочадие, ако е за София. Или да участвам в напиването и на двете  Whistling Наистина останах с най-добри спомени от срещата ни в София и съм готова за нова Hug

# 223
Гуш, права си 100%. Последната среща беше почти провал. Не че не се наядохме с палачинки и бухти подобаващо, де Laughing
Аз по уважителни причини нищо не мога да кажа от сега Laughing

# 224
Предлагам и на бъдещата среща да има домашни вкусотии  Wink Още помня за онзи лимонов кейк на Гуш, дето си бяхте облизали пръстите  Laughing Верно, че нещо не можахте да се съберете тогава. Но аз бях някъде извън града или какво беше точно не помня, но със сигурност бях ангажирана с нещо. Както и да е, минало вече. Но организацията си е много трудоемко нещо, наистина.

Общи условия

Активация на акаунт