Май- 130

• 27 615
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Хей момичета къде сте, хайде всички да се отчетете кой какво  Wink

# 196
веднага се отчитам, че изплезих език, взимайки Марти от градина днес - дребълс заспа в количката по-рано и с нея по едни стръмни кишави улици, едвам изкачих баирчето, едвам се добрах до градината, чувствам се все едно съм била на фитнес  Crazy
иначе сме добре  Heart Eyes

# 197
Аз дебелея, вечер съм тройна, а желязото ми било под норма.
В момента ровя по английски сайтове, реших да започна да пазарувам онлайн, 3 пъти по-евтино е.
Теа вече се пооправя.
Ами май това е от мен...

# 198
  • София
И при мен едно и също Simple Smile Ходя си на работа по 100часа и нищо интересно Simple Smile
Любака и Павката си ходят на градина. Обикновено ги взимам аз и ги водя при мен. Само където Павката нещо проявява болезнена ревнивост и се налага мъжа ми да ги взима по-рано.
Иначе, Любака има страхотен характер (пу-пу на мама Simple Smile) и се сприятелява с всички. Даже снощи едно дете не искаше да стои щом Любо си тръгва Simple Smile

# 199
От един час играя на смел рицар, който спасява принцесата от всякакви омагьосани джуджета, мечки стръвници и розови пантери  Laughing.
Иначе ние се оправяме. Калоян още буха остатъчно ooooh! гаден вирус! Аз вече нямам оркестър в гърдите, но още се задъхвам при елементарни движения из къщи. До понеделник се надявам да сме оздравяли.

Мартеа наистина нещата са доста по-евтини и по-качествени. Само внимателно чети малките букви. Последния път така не очаквах точно това, което получих но поне не е драматично. Ако те интересува ще ти дам координати на фирма, която доставя от Англия до тук за 3,50 лв. на пакет до кг и мисля по лира на кг нататък. Често доставката Англия- Англия е безплатна. Единственото криво (за мен) е че офиса им е в Павлово, а раздават в два или три дни в работно време.

# 200
Идвам и аз да се отчета, щом сте рекли Laughing

Косето е с бронхит, нощно време прави едни ужасни пристъпи, дето край нямат, Миша е с възпалено ухо, иначе всичко е наред Joy
Нищо интересно общо взето не се случва, аз чакам да минат още десетина дни и да почна работа и толкоз, всичко си върви в едни и същи коловози Laughing

# 201
  • Варна
Бързо оздравяване на всички болни. Hug
И Иво е с възпалено ухо. Днес пратих мъжът ми с него на лекар и го е преглеждала една лекарка УНГ, дето до сега не сме ходили при нея. Направо е изкара акъла на мъжа ми. Детето можело да оглушее, не трябвало 1 месец да ходи на градина, трябвало да се маха третата сливица. Предписала е Зинат и Калциев глюконат на ампули. Досега основно сме купували сироп, ама не. Тоя бил по-стерилен. Аз си имам мнение за УНГ докторите в нашето ДКЦ и водя Иво само на един възрастен лекар дето не е фен на антибиотиците и го лекува основно с капки за уши. Минава му за ден два. Гледал го е няколко пъти за трета сливица и винаги е казвал че няма проблем. А тая е обяснила на мъжа ми, че може да стигне до операция на ухото, оглушаване и имплант. Въобще сега не знам какво да правя.
От кои английски мааини пазарувате. Аз досега основно от Ла Редут съм купувала, но евтините им неща дори и за ниските пари при намаленията не си струват твъред парите, а скъпите са ми много скъпи. Основна на децата купувам. С моите трицифрени кг не си струва да си хаби парите човек за скъпи нови дрехи.

# 202
 Laughing значи подейства побутването от мен  Heart Eyes
Мартеа, не се притеснявай за желязото и аз се тъпчех допълнително с такова по време на бременността и сега продължавам че ми беше стойност 6 от възможно най ниско 10.6
Пожелавам ти успех с пазаруването  Hug
Бързо оздравяване на всички малки душички и дано скоро се оправи по трайно това време и да се стабилизираме всички, че и при нас положението е още на оправяне при Веси а малкия утре ще го гледа пак лекарката, а отделно и съпруга е с болно гърло и вече и с възпален синузит, тази зима бихме всички рекорди особено откакто родих.
Деспина, вярвам че всичко ще е наред с Иво, нека го види пк вашия лекар на който имате доверие, че наистина вече взехме да си търсим само малкото останали добри лекари.
Лека вечер

# 203
  • София
Сиска, честит рожден ден! на патерица

Много болнички дечица в темата. Пожелавам бързо оздравяване!

Ели тази седмица е на ски от градината. Засега е много доволна и щастлива. В петък канят родителите да гледат какво са научили децата. И аз се радвам, че Ели се пързаля добре, щото аз съм един пишман скиор...

# 204
Хелоу мадами!!!

Чета и разбирам, че не сме само ние в кюпа на болните. При нас взе по да бива положението. Вчера водихме Лори отново на лекар, че като дишаше много свиреха дробчетата, но се оказа само секрети и още възпаението е в носоглътката, изписа и сироп и коларгол. Качихме се на колата и в Сливен, че в Бургас ни изгниха кокалите 4 месеца. До сега никога не бях стояла толкова време там... Днес положението по бива. Явно е вирус, защото сиптомите, които описвате са същите.

Августе, борих се една седмица да не давам на Лорка лекарства, само с чайчета и компреси, но не успях... Колко иалача забърках, но уви... При теб как премина лечението на племеницата?

Красони, как е малкия, приема ли АБ-то? Ние миналата седмица бяхме същата картинка.

Деспина стискам палци, да е по-малкото зло.

Fairy, дано и твоите сладури се оправят бързо.

Адвайс, стягай се за петък, че Ели ще е най-добрата.

# 205
Здравейте, момичета  Hug
И аз на отчет  Grinning
Ние сме добре.
Креми, племенницата се оправи. Радвам се, че и вие сте по-добре. Не съжалявай, че не се е получило, само не се отказвай. Другият път ще стане
То и ние не сме изключение от общата вълна на болести тия дни.
Никито нещо се оплакваше от коремче всяка сутрин, та ходихме да го види лекар...И какво се оказа. Нали знаете, че съм лоша майка и не давам какво да е да се яде...А тази седмица, дето си беше в къщи, имаше разни тука от раздаване по Задушница вафли, сладки...Освен това му купихме Нескуик, че от лятото ме моли. И в прибавка лютеница. Всеки ден само такива работи, и направо му се разболя коремчето. Подуто, боли, къркори...Докторката ни изписа Еспумизан и някво билково сиропче за изчистване, ние, естествено, не ги дадохме и го подкарахме един ден на чай лайка (топъл е невероятен лек за болящо коремче, да знаете, в Гърция все така ги лекуват децата), и диета на картофена супа и БЕЗ боклуците...И се оправи, пу-пу  Peace Бях се поизплашила доста Blush Смятайте как може дете да се разболее само от една седмица на такава храна...
Има и някаква храчка на гърлото, за нея давам само клеева и в носа слагам капки пак от нея, гледам, че почва да затихва.
Обаче мен ме удари тоя вирус. Същите симптоми-започна с болки в гърлото, по цялото тяло. Аз го подцених явно и само клеева пия когато се сетя, затуй ме държи трети ден и снощи бях доста зле по едно време, имах яко главоболие...ама ударих един силен чай с ехинацея на Биопрограма и си легнах. Днес се чувствам много по-добре.
Та такива преживявания с болестите при нас. Още малко да се хванем за зелено, да светне слънчо, ще отхвръкнем.
Сега на мен лично ми е най-тежко, по това време на годината.
Мартеа, ти поне си бременна. А аз тия дни съм направила едно ...напълняване ли е, не знам, чувствам се натежала и отекла, все едно съм вдигнала 10 кг. поне  Crazy Ми то като се отворихме на едни баници, че се и научи мъжът ми да ги прави и...стана тя каквато стана... Blush Отделно нула движение, само пред компа, то къде ли да ходиш в това време-и резултатите са налице. С нетърпение чакам пролетта. Тогава ще си отядем на зелено, и желязото ти ще се вдигне по най-естествения начин  Hug
Малейна, образно си представих фитнеса нагоре по баира...С количка в кал е ужааасс  Crazy
Феъри, и вие сте се добре подредили...За възпалени ушички пак да препоръчам Еуфорбиум композитум капки, на мен няколко пъти ми помогна при болки в ушите, че ми пресече и серията отити навремето...
А за Косето-пробва ли компресче от мед, сода и сол в равни части? Казват, че помага...
Деспина, какви са тия сериозни диагнози, не мога да си обясня. Каква връзка има евентуална трета сливица с такова оглушаване, че чак да говорим за имплант...Във време, когато дори и третата сливица се лекува много успешно с хомеопатия, без да се налага оперативно отстраняване. В крайна сметка става въпрос за оток на лигавица, който просто трябва да се прибере...Я си отидете пак при вашия доктор и не се шашкайте, това е безумие просто Hug И пак да кажа за Еуфорбиума Wink
И като си говорим за доктори, онзи ден отиваме при нашата (която посещавам само за бележки), а тя всеки път ме пита как е малкият и аз казвам "здрав". Като ни видя с детето на вратата се ухили до ушите и вика: "И кво стана ся, хвалихме се, хвалихме се и ей го ся болен" Laughing Направо се зарадва женичката...Смятайте за какъв морал говорим, като се има предвид, че е много приятна жена, нямам лошо мнение за нея Crazy

Тъй като с тоя дълъг постинг дето се получи, не знам дали някой ще ме изчете...
Мартеа, за дрешките от Англия-аз съм му поръчвала доста неща. Някои са много добри като качество, някои не толкова, в смисъл не са нищо особено. Понякога изглеждат и различно в действителност...Освен това с мерките си е лотария. От Ларедут саъм му хванала цаката, а английските са едни широки и къси, по-уголемени са сякаш... Rolling Eyes Не всички, де, ама друго си е да погледнеш наживо.
И тъй като преди няколко месеца в Стара Загора отвориха магазин, в който продават неща от различни сайтове-има и от от Некст, и от Джордж, и от Адамс сега си купувам всичко оттам. Има и обувки, сандалки, зареждат и от нови колекции, и от намаления на стари. Хубавото е, че излиза още по-изгодно, защото поръчвайки чрез посредници плащаш комисионна и транспортни най-малкото, и лирата ти я смятат по 2.25 някъде.
А тук всички цени са сметнати по 2, на етикета пише 8 паунда, на български-16 лв. и така.
Така че ако искаш, мога да разгледам нещо за теб и да ти пиша какво има, наистина има страшно много стока на добри цени.
Аз съм му купувала долнища на Некст по 9 лв., суичъри на Некст около 20 лв. и на Джордж по 8 лв., пантофи, гуменки по 14 лв. Има и на Кларкс обувки, на Адидас, Найк...най-различни марки. Само трябва да се проверява редовно какво има и така...
А може и да се метнете насам за един шопинг...Другия вариант, за който се сещам за страхотни детски дрешки на добри цени, за сезонен шопинг е Хасково. Има и на Димитровградския пазар, ама трябва да се ходи по-навреме, иначе всичко се обира. Иначе и там има ишлемета и на всички турски фирми дрешки на страхооотни цени...
С две думи, ако с нещо мога да съм полезна, само кажи  Hug

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 08:41 от Avgusta

# 206
Ей Августе да светнеш населението къде е тоя магазин та като заидвам да го посетя.

За мерките - аз обикновено питам за сантиметри от до и така се ориентирам. За детенце съм поръчвала повече неща, иначе за мен и мъжо само маратонки при това от един магазин в Гърция. Не знам дали излизат по-евтино от тук (като се има предвид доставката 5 лири  Wink) но пък тук така и така нямам време да обикалям. За повечето магазини излиза на сметка ако поръчват повече от един човек, че или доставката е фиксирана до кг, или всяка следваща бройка е на 1/3 цена на доставка.

# 207
 Момичета, спешно е, кажете повръщане с жълт цвят като ломонада, какво значи???? Не беше много, но силно жълто. Не е ял или пил нищо подобно. Само краставица, грозде, царевица....

# 208
Нането, жълтото с голяма вероятност е от царевицата. Съдя по това, че като вземаме яйца от колежката на майка ми, които са хранени изключително с царевица, имат много жълт цвят, и всичко, приготвено от тях  Thinking
Ако виждам добре от лентичката...Днес си имате ви рожден ден...да ви е живо и здраво малкото слънце  Hug
Аааа, Тиа, информацията за магазина само лично, на 4 очи. Има си хас да дойдете до Стара Загора и да не се обадите  Crossing Arms

# 209
августа, от две лъжици има, няма.... Rolling Eyes Трети ден е с 39 затова вече ми е доста нервно

Общи условия

Активация на акаунт