Май- 130

• 27 614
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден, Сиска! Желая ти здраве и щастие с любимите ти хора!   bouquet
Мартеа, голяма подготовка за голям купон, м? Браво и на бебка, явно и тя е празнувала подобаващо Simple Smile

Ние вчера открихме зимния сезон - качихме  се на Витоша с кабинковия лифт до Алеко, заедно с приятелско семейство. Децата първо се пързаляха с шейни, после под вещото ръководство на другия татко се качиха на ски. Момчил като за сефте, схвана много бързо какво се прави - всичко е документирано със снимки и клипчета. После баща му беше по-гроги, че търчеше заедно с него, ама нищо - и той малко да се раздвижи  Mr. Green Другия уикенд пак  Simple Smile

# 181
Сиска, ЧРД! Бъди здрава и обичана, щастлива, усмихната, доволна от живота!  Hug
Вале, честит имен ден на патерица! Много здраве, щастие и успехи да царят в дома ви!   bouquet
Пателина, звучи чудесно! Браво на вас!  Heart Eyes
Мартеа, герой си ти, но браво и на съпружието за помощта. Положителните изживявания си струват усилията, така е  Grinning Теа бързо да оздравее  Praynig

и останалите ни хлапета да са здрави!!!  Praynig

# 182
Сиска, честит рожден ден!Да се радваш на здраве, щастие, късмет и много любов!  bouquet
Мартеа, поздравления за купона!

Вали тази седмица ще си остане вкъщи - със сополи е, и гласа му е леко прегракнал.

Бързо оздравяване на всички болни! Hug

# 183
Сиска, честито! Да си здрава, щастлива и много обичана! Каквото ти е на сърцето, това да ти е в ръцете!

# 184
  • София
Емата още е със сополи, с леко покашляне, без Т. Няма да ходи на градина тази седмица.

# 185
  • София
Сиска, ЧРД! Всичко най-хубаво  Hug

И ние вчера бяхме на Витоша. Пързаляхме се, хапнахме и изкарахме страхотно... попътувахме до Костенец, после подстригахме децата, вечерта на прошка и така Simple Smile Страхотен ден Simple Smile
На Витоша събрахме очите на хората..мен ме гледаха, като лудата майка, а децата с ококорени очи. Любака се спусна няколко пъти сам по нанадолнището, не се очисти и после качихме и Павката. Отлично се справиха хем беше много стръмно и заледено. Правиха ангелчета в снега, въргаляха се, играха с кучето, абее...много, много готино Simple Smile
Намерих и един телефон, който за щастие видях първа, та го върнахме на хората.
Както мъжа ми отбеляза вчера проиграхме на живо три приказки за Франклин  Laughing

Бързо оздравяване на всички болни дечковци!

# 186
  • Варна
Сиска, Честит Рожден ден!
Много здраве и късмет!  bouquet

# 187
Сиска, честит рожден ден! Бъди здрава, много усмихната и винаги обичана!   bouquet 

Дианче, много хубаво сте изкарали, личи си  Heart Eyes

Ние в събота бяхме на сватба. Наско беше най-щастливият на света. Скачаше, радваше се, смееше се, прегръщаше булката и младоженеца, въобще голям кеф. И му беше толкова интересно - в дома, в църквата, в ресторанта. До 2 ч. изкарахме. Не му се прибираше даже  Laughing На майка му също  Laughing Много е хубаво човек да отиде на сватба, да се порадва на младичките, да си поплаче от радост... да си припомни младините, така да се каже  Mr. Green

# 188
  • Mediterraneo
Сиска, ЧРД   bouquet Да си здрава, щастлива и обичана!

# 189
Благодаря ви, момичета Grinning

Ренка, много се радвам за новината - лека,безпроблемна и много щастлива бременност ти пожелавам. Hug Мартеа, и на теб честито и много спокойствие оттук нататък Peace

Да доложа една клюка: ако си спомняте една от нашите мами, която отдавна не пише тук Юлинга си има още едно момиченце Simple Smile

# 190
Сиска, това е за теб! Весел празник!

# 191
Сиска, честит рожден ден! От здраве и късмет да не се оттървеш!

Колко се радвам на струящата радост от постингите ви!
Дидка, супер сте изкарали, видно е, ама дайте и някоя снимка, де  Wink
Ренката, ми той Наката е голямо момче вече, как няма да ходи по сватби и да издържа до 2 часа  Hug
Нашият и той е по нощният живот, харесва му се  Blush
Гушлева, по-добре да си остане детето вкъщи докато се закрепи, че явно нова вълна от грипна епидемия върлува  Heart Eyes

# 192
Сиска ЧРД! Пожелавам ти много щастие!

Пък аз имам бронхит... и съм като центруфугирано пране. Мрън!

# 193
Здравейте момичета
Сиска жива и здрава да си и много щастлива    bouquet
Ние за съжаление не сме добре здравословно, Веси е още подкашляща и със сополи, съпруга и той с болно гърло и малкия за огромно съжаление и той в това число, червено гърло, секрети в нослето които се стичат назад и едното ушенце леко възпалено и също малко подкашля и така почна първия си антибиотик  Sad
А за грипната вълна май си е налице вече, че в на Веси градината даже са били 5 - 6 деца миналата седмица.
Лека вечер

# 194
Честит рожден ден Сиске,много сбаднати мечти! newsm59 nbirthday
Ники е добе, ходи на градинка.

Общи условия

Активация на акаунт