Май- 130

• 27 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
И като говорим за тръшнати от вирус мами и татковци.... аз се събудих без глас (и подобаващи болки по трахеята, интересно че не ме боли гърло изобщо  newsm78). Е не знам дали ви се е случвало с дете и без глас..... мнооооого е гадно!  Laughing Прърво докато обясня че ще се върне... че бая се притесни милия, после за всяко нещо трябва да застана до ухото му.... а сме станали едва от час. До довечера....  Crazy .

# 166
  • Mediterraneo
Ренка, страхотна новина! Лека бременност и здраво малко човече през септември  Hug

# 167
Ренката леко бременеене! Hug
Тиа много гадно, и аз понякога оставам без глас, за по 3 дни.

# 168
Теа също е с вирус, с лаеща кашлица, със силна хрема. Опитва се да вдигне Т. Лошото е, че днес ще я оставям при майка, защото ще си празнувам рождения ден у нас и ми е криво. Оставяме я сама толкова рядко и точно сега е болна. Дано не вдигне висока Т поне Praynig

# 169
  • София
Емата и тя е с хрема от снощи  Confused

# 170
Здравейте  Hug
Креми пожелавам ви бързо оправяне, лошо че и малката е прихванала.
Тиа, дано бързо ти дойде гласа, вярно е кофти да не може да говориш особено като си с дете до теб.
Мартеа, на коя дата ти беше рожденния ден, нещо на първа страница не виждам да е тези дни.
Но ако е днес ти пожелавам да си жива и здрава и много щастлива мама на две госпожици  Hug
Веси и тя още не се оправя от болестта, има жълто зелени секрети и в понеделник пак няма да е на градина.
Довечера отиваме на ресторант набързо със съпруга и да видим как ще изкараме за малко, че малкия нали аз трябва да го храня, но и като гледам май кърмата почва да ми намаля и да видим до кога ще изкарам този път.
Лек ден

# 171
Ииии, Кременчен, супер! Непременно да се обадите като дойдете! Ще направим една среща гореща на Баните  Hug
Адри, не й бери кахъра ти на едната гостна, има и надуваеми матраци  Wink
Радвам се, че сте добре, и за зъбния статус на малката - суууперррр  Heart Eyes
Момичета, племенницата е на път да го изкара този вирус, вече 3-4 дни го кара, много тежка хрема и кашлица.
Лекуваме я със Саменто (за деца на нашата възраст капки 3х5), клеева тинктура през устата пак 3х5, щото е на навършени години и капки в носа. Освен това от тази вечер майка й ще й слага и компреси на гърдичките от равни части мед, сода и сол, защото кашлицата е упорита, този вирус се съпровождал от вирусен бронхит   Rolling Eyes
Иначе е добре, температура вдигна веднъж до 38, и през деня около 37 еднократно. Не сме й давали нищо за сваляне на Т и премина така.
Разбира се, много чай с мед, пресни плодове и диета задължително без месо (аз препоръчвам картофена супа(само картофи) без мазнина, с лимон и малко черен пипер, пие се топла) и мисля, че ще преодолеем и този вирус.
Само да отбележа, че племенницата е от много боледуващите деца, но откакто сме тук АБ не е пила...не, всъщност пи веднъж, изписан "за всеки случай" само колкото да се убедят в моите твърдения, че много скоро след прием на АБ детето се разболява отново Peace
Сега не дават и вече преминават много по-леко болестите, а полека-лека ще започне и да не се разболява от всеки вирус, който мине на радиус 10 км...

# 172
Ренка, честито и от мен!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност! Hug

# 173
Честито на всички пияници и любовчийки!
И да ме прощавате, ако има нещо!

Красони, благодаря за пожеланията, преди 10 дни ми беше РД, но чак вчера беше партито у нас по случая. Геройски се справих с подготовката за 25 човека, разбира се мъжът ми много ми помогна за всичко. Снощи стоях до 3 ч., танцувах, беснях, после бая се уплаших, че бебка хич не рита, но явно е спала до обяд, защото вече се обажда Grinning
Сега приключваме с чистенето и отиваме на прошка. А тази седмица поне понеделник и вторник сигурно ще сме в Младост, че Теа продължава с хремата и кашлицата, утре ще я водим при нашата си педиатърка. Теа тази нощ не е вдигала Т, Слава Богу, дано не вдигне висока.

# 174
момичета и аз да поздравя всички кой каквото празнува, ние честваме днес заговезни и чакам кумците си  при нас обичая е носят ми торта и халва, а софрата и купона от нас (кръстниците) Wink

мартеа, браво героиня си с бебка в корема и посрещаща 25 човека и купон до зори Whistling, а аз цял ден се глася да посрещна 3 човека Laughing

# 175
Здравейте
Честити ви празници на кой каквото празнува.
Да прощавате ако има нещо и всичко най хубаво тази вечер на всички  Hug

Мартеа, голям герой си значи, 25 човека никак не е малко.
Лека вечер

# 176
Мартеа, вярно си е героизъм, ама хубавото е когато е хубаво  Grinning
Още много години да посрещаш любими приятели и съпружието все така да ти помага. Да ви е пълна къщата с любов и детски смях  Heart Eyes
Да поискам и аз прошка от всички, ако нещо има, прощавайте  Hug

# 177
Мили момичета, простете ми, ако има за какво!!!

Честити ви празници!!! Надявам се, че сте успели да ги съчетаете...

Мартеа, ти си майка купонжийка, как успя да се справиш? Супер си. Дано Теичка е ок.

Хайде от мен леки пости!!!

# 178
  • София
Сиска, честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и обичана!   bouquet

# 179
  Сиска честито и от мен, да си здрава, щастлива и заобиколена от любов    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт