Май- 130

• 27 606
  • 741
  •   2
Отговори
# 150
Гуш, края на септември ми е термина. Благодаря ви за поздравите. Ако знаете само колко се вълнувам...

# 151
  • София
Ренка, толкова много се радвам за теб Simple Smile Като знам от колко време чакахте малката точица....направо супер Simple Smile

И аз си имам една дружка, която онзи ден ми каза, че ще си има бебче Simple Smile Ама тези лекари са за бой...защо така отчайват бременните...не се вижда плодното сакче, малко било, нямало сърдечна дейност...масово ги разплакват...А всъщност тези седмици са толкова относителни, развитието на плода също.

Прегръдки на всички ви  Hug

# 152
  • Варна
Ренка, чудесна новина. Много са радвам за теб, а и за цялото семейство. Стискам палци за лека и безпроблемна бременност и едно прекрасно малко бебче през септември.
Дианче, на докторите трябва и един курс по човечност да им правят всяка година, опреснителен. Някой от тях направо забравят, че имат живи хора насреща си.

# 153
Ренка, ха честито и от мен Heart Eyes Жива и здрава, спокойна, лека бременност, лесно раждане и едно прекрасно бебче накрая   bouquet
Който друг има нещо за казване, да казва, хубави новини са това Hug
Аз ще подбутвам ей тъй от време навреме... Wink
Дидка, наистина ги разревават масово бремелинките. Снаха ми и тя беше с кух плоден сак, нещо изоставаше от седмиците, трябваше да се правят изследвания...ама нищо не направи, сега всичко е ок... Crazy

# 154
Tia, честит рожден ден, жива и здрава и много щастлива    bouquet
Ренка, много се радвам за теб, лека и безпроблемна да е бременността ти и накрая да гушнеш най сладкото бебче  Heart Eyes
Кажи къде ходиш на лекар???
Лек ден на всички

# 155
  • София
Августа, точно...Павката беше абсолютно кухо плодно сакче, без сърдечна дейност...дебнахме го сума време и се стигна до аборт...в деня, в който отидох да насрочим дата, той вече имаше сърчице Simple Smile Да е било някъде към края...10-11 седмица. Пък после с такива темпове се разви, че сам си тръгна да излиза Wink

# 156
Августа, точно...Павката беше абсолютно кухо плодно сакче, без сърдечна дейност...дебнахме го сума време и се стигна до аборт...в деня, в който отидох да насрочим дата, той вече имаше сърчице Simple Smile Да е било някъде към края...10-11 седмица. Пък после с такива темпове се разви, че сам си тръгна да излиза Wink
Дачи, хубаво че всичко се е разминало тогава, наистина е хубаво да се изчаква повечко време преди всякакви крайни мерки, а и за лекарите наистина нямам думи за повечето от тях  Close
Лек ден

# 157
Simple Smile Истории всякакви  Simple Smile Ние пък в началото на седмицата видяхме и чухме сърчицето  Heart Eyes И двамата с мъжа ми ревахме в кабинета на доктора.

Краси, при Бачуров ходих, а на ЖК се записах при Мерджанов. На първо четене и двамата са страхотни.

# 158
Тиа, ЧРД и от мен! бъдете здрави цялото семейство, на теб успехи в работата и много щастие в личния живот!   bouquet
Биренка, честита прекрасна новина и сърчице!  Hug пожелавам ти лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes
Ние сме при нашите за дълъг уикенд, мързел и релакс  Mr. Green обаче е голяма киша навън.

# 159
Ренка, дано всичко върви така и занапред, а за лекарите чисто информативно питах, аз ходих само на частно където ми водеха и ЖК и останах доволна, че не се блъсках в поликлиниката наред с болните, успех  Hug

# 160
Привет!
Тиа, честит празник   bouquet От здраве, щастие и обич да не се оттървеш  Laughing
Ренка, супер новина. Леко и безпроблемно бременеене  Heart Eyes
Августа, супер е мястото, а идеята ви е още по-супер  Hug. Само това с едната гостна ми се вижда малко  Heart Eyes
Гуш, Емата е страхотна, както винаги. Ще ме прощаваш, ама мъжо ти и аз го бъркам  Laughing.
Ние сме добре. Диването си е все същото. Днес за първи път я водих на зъбар и я похвалиха за здравите зъбки /пу-пу/. Аз обаче ще трябва още няколко пъти да го посетя.
Хайде много здраве от нас  Heart Eyes

# 161
Благодаряяяяяяяяяяя!

Ренка страхонта новина!

# 162
Тиа, жива здрава и безкрайно щастлива  bouquet! Наздраве и весел празник!

Ренка, честито-много се радвам....хайде лека бременност и здраво бебе на финала!

# 163
  • София
Tia, честит рожден ден! Пожелавам ти само щастливи моменти да имаш!

Ренка, честита новина! Дано всичко е както трябва!

Августа, мястото наистина е прекрасно!

Вале, къщата изглежда супер! И аз искам такава, но съм много страхлива. Не мога да спя, когато мъжа ми не е вкъщи и само се ослушвам.

Приятна почивка, Малейна!

# 164
Ренка, най-хубавата новина!!! Честито, лека бременност, много да се пазиш и здраво бебче да гушнеш!!! Баткото вече знае ли?

Тиа, по случай РД ти пожелавам много здраве, добри приятели и само радости около теб!!!

Августе, стягай се за гости. За трети март се гласим за старозагорските бани... Simple Smile Много е хубаво мястото ще се чувствате чудесно.

Вале, и на теб няма да ти се размине.

Марти такъв вирус ни донесе, че всички се тръшнахме. Той се оправи и е в Сливен от днес, тате беше с Т, а сега сме аз и Лорка. С две деца и болести било сложна работа, аман от гадини. Sad

Общи условия

Активация на акаунт