Май- 130

• 27 601
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Гуш страхотна хубавица! Таткото и чичото без бой признавам не ги различавам.

Ама наистина лети времето. Хайде хубав подарък да носи на Силия феята на зъбките. Колкото до това дали е рано или не - няма много избор... щом е тръгнало да пада  Peace.

Пък ние пак сме в къщи  Sad и още по-зле - със същата кашлицо-хрема или каквото е там. За 3 път за месец и половина. Мисля да помоля педиатърката да му пуснем секрет - да не би пък някоя животинка да има. Втората ми идея е цялата работа да идва от моята пухенка (купих я тамън около първото му боледуване) от естествени материали. От тогава двамата с баща му се редуват кой ще буха. Калоян в момента не взима нищо за алергичния ринит - в обследващ период сме..... та знам ли  newsm78. И разбира се третия вариант - да си го предават постоянно.... но пък мен не са ме заразили за цялото това време.

# 136
Тиа, един от най-жестоките ми астматични пристъпи беше от пухена завивка - естествен гъши пух. Щях да умра просто. Оттогава, много внимавам с какви завивки спя, какви купувам, ако спя в хотел - непременно питам, ако се усъмня, внимавам в якетата задължително да няма естествен пух. Същото се случва и от животински кожи, обикновено съм нащрек на кукерския фестивал, че там са леко в повече.

# 137
Мартеа и аз така следя за естеството на завивките и възглавниците по хотелите, че нали супружието е с алергии. И като купих якето се усетих 20 минути по-късно и бях тръгнала да го връщам - но той вика изчакай. После сигурно 10 дни нон стоп бе подлаган на кръстосан разпит задушава ли се с мен в колата, добре ли се чувства в къщи. Накрая констатирахме че при наште има пухени възглавници и нито големия, нито малкия са страдали от това, че стоят по леглата и че има по някоя перушина по килима. И аз мирясах на темата. Но сега като бухаме трети път все по един и същи начин, и като навързах че и големия и той така..... херметически изолирах якето и днес цял ден мия под килимите и прахосчума матраци и дивани.

# 138
  • София
Tia, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и усмихната!   bouquet

# 139
Tia, Честит рожден ден! Да си ми жива, здрава , мнооооого щастлива и обичана мама и любима!
[

# 140
 Тиа честит рожден ден,много здраве ,щастие и много любов!newsm59 newsm67

# 141
Тиа, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много да те слушат твоите любими мъже и болестите надалеч от вашия дом!

# 142
  • Варна
Тиа, Честит Рожден ден!
Много здраве и късмет!

# 143
Честито , Тиа! Да си здрава, щастлива и много обичана!

# 144
  • Mediterraneo
ЧРД, Тиа   bouquet Здраве, щастие и късмет!

# 145
Тиа, честито, мила! Бъди много здрава, усмихната и обичана!!!   bouquet

...ми кво се ослушваш, комай само ти и аз останахме...Ренката и тя, Катя и тя...
ми аз тихичко само да кажа, че Ренката и тя минава вече в другия отбор. Нямаше да бързам да споделям, че още не съм преминала "суеверните" три месеца, но като стана на въпрос....  Blush

# 146
  • София
Тиа, честито, мила! Бъди много здрава, усмихната и обичана!!!   bouquet

...ми кво се ослушваш, комай само ти и аз останахме...Ренката и тя, Катя и тя...
ми аз тихичко само да кажа, че Ренката и тя минава вече в другия отбор. Нямаше да бързам да споделям, че още не съм преминала "суеверните" три месеца, но като стана на въпрос....  Blush

Party

EEеее, супер новина! Браво! Пожелавам лека и безпроблемна и едно прекрасно бебче накрая!

Кога ти е термина?

# 147
  • София
Тиа, ЧРД! Много здраве, любов и късмет Simple Smile

Ренка, пу-пу...само тихичко ще честитя  Hug

# 148
Бравоооо! Ренка! Супер!
Лека бременност!

Аз като ти казах, че си влюбена, а то било другото Laughing

# 149
Тиа честито и от мен  bouquet  bouquet

Ренка, и от мен браво , много ви се радвам на всичките страхотно е с две дечица пълнят ти къщата Heart Eyes, лека и безпроблемна бременост Hug

А и като гледам малките ни сладури вече стават каки и батковоци Heart Eyes страхотно порастват вече!

Общи условия

Активация на акаунт