Май- 130

• 27 595
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да, тази където спи в/у него и другата, където е в багажника  Laughing

в багажника е чичото  Laughing
прави си реклама колко е голям багажника

# 121
  • София
Хаха, аз затова му махам интензивно на човека, а той ме гледа странно и се обръща да види дали няма някой зад него  Joy Joy Joy
След тази случка пък гледах мъжа ти подозрително дали ще ме поздрави или пак е брат му  Joy
Те сигурно са много различни когато са заедно, но поотделно си ги бъркам  Crazy

# 122
Гуш, Ема е голям сладур, и като гледам страхотна кака, ми сега като потренира с братовчетката може да се замислите и вие за второ, стегнахте жилището, и каката ви е подготвена  LaughingОще нещо,  незнам къде е този страхотен диван който видях на снимката, с Ема, чичото (май) и бебето, много ми хареса, ако е у вас, "завидях ти" да знаеш Hug

# 123
Гуш, снимките са страхотни, Ема доста е пораснала, а приликата баща чичо наистина е голяма  Wink
Ние днес бяхме на разходка с колата, свършихме някои задачки и най вече бях на хомеопатката че екземата на ръката ми пак се влоши и така мина деня.
Лека вечер

# 124
  • София
Буба, Красони, мерси за комплиментите. Дражко ми е  Grinning

Буба, дивана е на кумовете, там бяхме на НГ. С бебето на дивана е баща и на Ема.  Laughing
леле хич не са чак толко еднакви  Laughing

# 125
  • Варна
Гуш, голяма сладурина е Ема. И една такава пораснала изглежда. Голяма девойка вече.
Аз пък точно на дивана си мислех, че е бащата на бебето. Embarassed
Важното е ти да си го поднаваш. Wink Simple Smile

# 126
  • София

Аз пък точно на дивана си мислех, че е бащата на бебето. Embarassed

отива му нали  Laughing

# 127
Момичета, благодаря би за пожеланията Hug-да ви се връщат!!!

Деси, много не си го спомням този Далас...

# 128
  • Mediterraneo
Хора, от няколко дни на моята лудетина й се клати зъб  Rolling Eyes Един от долните резци. Вероятно ще падне до няколко дни. Дали да я водя на зъболекар или просто си е в реда на нещата  newsm78 Четох доста, има много случаи, когато смяната на млечните зъбки започва преди 5 навършени години  Thinking
Сиската много се притесни в началото, но сега е направо щастлива от факта, че първа в групата в ДГ ще смени зъб  Laughing Чака Феята на зъбките да видим какъв подарък ще й остави, когато падне зъбчето.

# 129
Буба, Красони, мерси за комплиментите. Дражко ми е  Grinning

Буба, дивана е на кумовете, там бяхме на НГ. С бебето на дивана е баща и на Ема.  Laughing
леле хич не са чак толко еднакви  Laughing

Гуш, сори така и не разбрах кой е чичото и кой татито, ще ме извиниш Blush, а за факта че му прилича подкрепям напълно Hug

Диманка, мисля че е нормално за зъбчето, и не казваш нищо за бебка, как е?

# 130
Тарталета, на наши приятели на момиченцето им й падна долен резец точно на нова година и тя пощуря от кеф, че толкова рано - тя тогава беше на 4г9м  Peace

# 131
  • София
Леле, все едно до вчера обсъждахме как си им изникнали зъбки...сега вече им падат млечните...страховито е колко бързо минава времето.
Димана, за всеки случай я заведи да я видят ако нещо те притеснява.

Аз "тръпна" в очакване на този момент, защото ще трябва да и слагам брекети, има лека обратна захапка Емата.

# 132
Гушлева, много сладки снимки  Heart Eyes Аз отдавна съм се отказала да ги различавам, важното е ти да се оправяш там, и зълва ти, де  Wink
Емата верно е опасна мадама, с тия слимс дънки, каква е дългокракааааа лелееееееее  Crazy И готова за кака, с тая количка...Въобще, невероятна кукла е  Hug
А на таткото определено му отива бебе...ми кво се ослушваш, комай само ти и аз останахме...Ренката и тя, Катя и тя...Абе, къде е верно това Кате, тия дни срам-не срам, ще й прозвъня вече по телефона да я чуя, много време се загуби  Thinking
Тарталетке, и аз се зачудих в първия момент, ама...що пък да не е нормално. Както на едни излизат по-рано, а на други-по-късно, предполагам същото се случва и при подмяната на млечните с постоянни.
Хехеее, верно как бързо минава времето  Crazy

# 133
Емата е страхотна чаровница. Ах, тези очиии....
И къдриците, и къдриците  Simple Smile Обожавам коси, навити на масурчета  Heart Eyes А снимката в багажника е велика   Laughing

# 134
Момичета времето наистина лети, кога се родиха кога станаха на почти 5 години  Crazy
А сега откакто се роди и малкия забелязах колко е голяма вече Веси  Heart Eyes
Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт