Лакове за нокти-3-та част

• 86 198
  • 710
  •   1
Отговори
# 375
Направо се влюбих в Essie -Turquoise & Caicos
http://4.bp.blogspot.com/_9jCUWBcN0kA/S60JnANA6TI/AAAAAAAAGFE/rd … QRTU/s400/fr1.jpg
Кога ще бъде в България, тази красота?

# 376
Матовите не ми харесват, виж велурените, на знам защо ги наричате седефени са ми любими.
От невежество го правим  Blush Laughing

# 377
едно сравнение, което може да бъде интересно:

извинявам се, ако вече е публикувано

# 378
  • София
Бубс, лошееш! Сага като постваш такива неща в мен мигновено се зароди желание да ги имам всичките... А имам само един (Russian Navy Matte), така че не е добре това желание.... ooooh! Sad

И да използвам случая да си покажа новите лакчета, които са дошли днес, но още не съм ги виждала... Ето тези:

# 379
Момичета,виждали ли сте в БГ по-евтин вариант на този сивкаво-кафявия на Шанел и на You Don't Know Jacques?Нещо такова-

# 380
Ох ама сте много лоши,като ми ги показвате тези лакове,харчещото същество в мен се събужда и иска лакове!Аз трябва да си наснимам лаковете,които съм си забъркала,но ноктите ми ще се побъркат,така че ще бъде в продължителен период,дори успях да си направя ментов цвят,много съм доволна хахах!От изложението в НДК си навзех доста лакчета,разредител,бази,топ лакове и т.н...но днес май пак ще ходя да си взема 2 лака на ОПИ,чудя се дали да си ги поръчам и откъде,то за 2 лака дали си заслужава въобще...

Stardust,на Перфект има подобни лакове,аз имам един който е сивкаво-кафяво-лилавеникав (какво обяснение) който е като Metro chic,дори мисля,че като цвят е същия,номер 101,виждала съм и сиво-кафяви на перфект Simple Smile

# 381
Благодаря,ще го потърся!  bouquet

# 382
Цитат
Кой номер е този да го потърся, че не се вижда хубаво на снимката?
Ако не е късно  Simple Smile
Chanel Particuliere 505

И аз съм хвърлила око на този цвят!

# 383
  • София
Фирменият магазин на Opi е на ул.Бузлуджа, когато имам време ще проверя дали има подобен цвят.

# 384
  • София
Някой ако случайно види някъде ето тези, да сигнализира... Mr. Green

# 385
  • София
Бях обещала че ще покажа матиращите лакове на CND и Essie и разликата между тях.

Лява ръка CND Super matte (нито е супер, нито е мат):

Дясна ръка Essie Matte about you:

Двете ръце за сравнение:

# 386
  • София
То май Matte About You се очертава най-добрия матов топ лак...

Прави ми впечатление, честана много модерно всички марки да пускат "мат" серии... последно си взех на Флормар, цвета е страшен, обаче никак не е матов.... Чудя се дали нямат предвид не без блясък, а просто плътен цвят без перлен ефект, без разни частици и т.н..... Защото например този на Флормар е по-плътен от другите на Флормар, които имам....

# 387
То май Matte About You се очертава най-добрия матов топ лак...

Прави ми впечатление, честана много модерно всички марки да пускат "мат" серии... последно си взех на Флормар, цвета е страшен, обаче никак не е матов.... Чудя се дали нямат предвид не без блясък, а просто плътен цвят без перлен ефект, без разни частици и т.н..... Защото например този на Флормар е по-плътен от другите на Флормар, които имам....

Точно това имат в предвид! И аз го разбрах след като си взех 2 лака от тази серия, но определено са по-плътни!  Peace

# 388
  • София
Essie Starry Starry Nights, нееее, но е неговия дубликат на Сефора Blue sapphire:

Сдобих се с него снощи в новия мол, както и с 2 на МАС, но тях ще покажа по-късно.

# 389
  • София
Дааа.... Мисля че манията ми по парфюми се разпростира върху лаковете за нокти... И нещо съм луднала по ярки летни цветове, явно лятото много ми липсва... Mr. Green
Току що си поръчах тези:

Т.е. цялта лятна колекция... Blush Heart Eyes

Много живот и настроение има в тези цветове, а пък така заедно са направо разкош....

Общи условия

Активация на акаунт