Лакове за нокти-3-та част

• 86 160
  • 710
  •   1
Отговори
# 630
О, да наистина уникален!  Grinning
Сигурно и ще е безобразно траен с този брокат!
Аз имам Dynamo на Avon, заради броката си е много издръжлив.

# 631
  • Belgium
Със сигурност ще е траен, но да видим как ще го свалям  hahaha

Ейвънския лак изглежда много добре, но при мене те не са трайни, а и рядко улучвам цвета по каталога.

Много е неприятно да чакаш даден цвят, а той да дойде съвсем друг Wink

# 632
  • София
Не знам дали не се повтарям, но лак Мода от suede нюансите съхне изключително бързо, направо не ми се вярваше - без топ лак, без изсушители - за минута е сух и твърд на 2 пласта. Щом дъщеря ми, която е шило и не седи и минута неподвижна, не успя да се омаже и да го развали... Не съм пробвала от останалите им серии, но се изкушавам, въпреки наличията на лакове вкъщи  Blush

# 633
  • София
Лу, аз Шапкаря го свалям, като на четвъртинки от козметични тампончета (или малки памучета) капвам по малко лакочистител и ги слагам плътно върху всеки нокът. Да покисне 2-3-5 мин. и се маха изключително лесно, без никакви последствия за ноктите. За съжаление половината лак ми пада на парчета на 2-3тия ден. За да е по-плътен като цвят, отдолу слагам един синьо черен на ОПИ един пласт.  Peace

# 634
  • Belgium
Майка Зайка, мерси за съвета, ще пробвам  Grinning

Атти, аз един лак на Мода от тази серия си взех, още не съм го мазала, но ако са трайни, бая пари ще спестя с тях  Laughing

# 635
  • София
При мен траят около 4 дни, преди да почнат да се оголват ръбчетата на върха (което далеч не е белене и лющене), което за без топ-лак си е направо постижение.

# 636
Това с лепенето на напоени с лакочистител тампончета и аз го открих и е супер идея, особено за тъмни цветове. Аз разделям тампончето на две кръгчета, напоявам обилно с лакочистите и залепям - докато нялепя на посления пръст, първия се е накиснал, хващам го плътно и с натиск издърпвам - пада 99% от лака и не маже по пръста и кожичките. За червения това ме спасява да не се омажа  Laughing

# 637
Лу, аз Шапкаря го свалям, като на четвъртинки от козметични тампончета (или малки памучета) капвам по малко лакочистител и ги слагам плътно върху всеки нокът. Да покисне 2-3-5 мин. и се маха изключително лесно, без никакви последствия за ноктите. За съжаление половината лак ми пада на парчета на 2-3тия ден. За да е по-плътен като цвят, отдолу слагам един синьо черен на ОПИ един пласт.  Peace
Аз също така го махам и също ми пада на люспи за два дни точно.

# 638
OPI Burlesque Collection for Holiday 2010

# 639
Уаааау!!!  Crazy
Денси, тези има  ли ги в БЗ? 

# 640
  • Belgium
Гагче, това е колекцията на Опи за празниците, излиза чак през септември  Joy

# 641
Не знам кога ще излязат, но са страхотни и се надявам да ги намерим тук.

# 642
Само да отбележа, че благодарение на темата, лаковета ми от 20 станаха 40, даже съм набелязала още 1 на Севънтийн. Отдавна не съм си взимала техни, какво ще кажете? Цвета обаче нещо не го откривам при другите марки. А и много се чудя какъв изсушител да си взима  newsm78
А да и един въпрос към Лу. Беше препоръчала основа, но не помня дали беше на Манхатън, или на Мейбълин, и коя точно?
Много станаха въпросите май  Mr. Green

# 643
  • Belgium
minana на Севънтийн имам само едно бледо розово, все не си харесвам цветове от техните.

На Мейбълин бях препоръчала не основа, а топ лак, ето този  - много съм доволна, чак изневерих на OPI  Joy

Само основа не съм ползвала. Имах OPI From Start to Finish - основа, заздравител и топ лак в едно - също препоръчвам, продуктът е без формалдехид.

# 644
Лу, стана ми интересен този на ОПИ! Grinning Аз сега ползвам бързосъхнещия топ лак, още ми е едва наполовина, но се чудя сега дали да си взема само основа или това, което ти предложи. Бързо ли съхне From start to finish?

Бях на козметик и докато чаках разглеждах една палитра на ОПИ - всичко харесах! Има един цвят Dutch Tulip  Heart Eyes - разкошно розово-малинено е. А в БЗ като отида, все не успявам да си избера  Confused

Денси, как се казваше твоя хамельонов лак на ОПИ - розово-оранжавеещо нещо беше? Видях на Катрин Арлей същия цвят, но не ми се вярва да стои толкова добре  Thinking. Някой пробвал ли е?

Общи условия

Активация на акаунт